Teafaolajos Arc- és testápolás

Nézet:
Sorrend:

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt.

Hosszantartó védelmet nyújt az időjárás hatásaival és az UV sugárzással szemben. Azonnali enyhülést hoz a száraz, berepedt ajkakon. Regeneráló hatású a szájszöglet gyulladása és hólyagosodása esetében. Herpesz ellen is kitűnően használható.
Illatosítót, konzerváló anyagot nem tartalmaz.

1 895 Ft

Az ausztrál teafaolaj tartalmú arc? és testápoló tej a mindennapi bőrápoláshoz ajánlott fürdés és zuhanyzás után. Enyhíti a különböző eredetű kisebb bőrsérülések (égések, horzsolás, gyulladás) okozta kellemetlen tüneteket és a bőrviszketést. A gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolaj jótékony hatása ismert az akne eredetű problémákra, enyhíti az ekcémás, psoriasis, dermatitis, lábgombásodás és a diabeteszesek száraz bőr panaszait. Megnyugtatja az UV sugárzás által irritált bőrt. A kiszáradt és felrepedt bőrnek visszaadja a nedvességét és újra rugalmassá, bársonyossá teszi. A kellemetlenkedő rovarokat, (szúnyog, kullancs stb.) is távol tartja.

Alkalmazás: A hatás növelése érdekében célszerű a fürdéshez teafaolaj tusfürdőt és teafaolaj sampont használni. A szárazra törölt testfelületet kenje be gyógyszerkönyvi tisztaságú arc- és testápoló tejjel. A problémás helyeket naponta többször is be lehet kenni.

2 695 Ft

A teafaolaj arckrém az akne és más dermatológiai problémára hajlamos, ?nyugtalan? bőr rendszeres ápolására ajánlott. Tisztítja a bőr pórusait, ezáltal segíti a bőr természetes ?légzését". Az E-vitamin és elasztin táplálják a bőrt és megőrzik a bőr nedvességtartalmát és bársonyosságát. A teafaolaj eredményesen alkalmazható a már kialakult akne kezelésében és a megelőzésében is.

Dr. Müller ausztrál teafaolaja természetes antiszeptikum, amely megakadályozza a baktériumok és a gombák szaporodását. Jótékony hatású a különböző eredetű bőrviszketések és rovarcsípések esetén is. A krém gyorsan beszívódik.

Alkalmazás: A teafaolaj krémet az teafaolaj arctisztító géllel vagy glicerines teafaolaj szappannal megtisztított bőrre vigye fel és gyengéden masszírozza be a bőrébe

2 495 Ft

Az arctisztító gél különösen a zsíros bőrre, az akne és más dermatológiai problémára hajlamos bőr rendszeres ápolására ajánlott. Szappan helyett használjuk. A készítmény növényi eredetű összetevőinek finom keveréke tisztítja a bőr pórusait, megszünteti a bőr zsírosodását és eltávolítja a make up-ot anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Az ausztrál teafaolaj antiszeptikus hatásának köszönhetően szabaddá teszi a bőr pórusait, elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a további gyulladások kialakulását.

Alkalmazás: A benedvesített bőrfelületen képezzen a gélből finom habot, hagyja rajta 5 percig. Majd utána alaposan öblitse le. Legjobb eredmény a teafaolaj arctisztító gél és arckrém együttes használatával érhető el.

2 995 Ft

A teafaolaj az egyik leghatékonyabb természetes antiszeptikus hatású anyag a baktériumok és a gombák ellen. A teafaolaj jótékony hatású a fáradt, duzzadt láb vérkeringésének felfrissítésére. Puhítja a bőrkeményedéseket megszünteti a lábgombásodást és a láb szárazságát ekcéma, psoriasis, dermatitis, diabetesz estén. A teafaolaj csökkenti a láb izzadását, mely által elűzi a kellemetlen lábszagot. Dezodoráló hatása hosszan tart. Konzerváló anyagot nem tartalmaz.

Alkalmazás: Alapos lábfürdővel kényeztesse magát majd a teafaolaj lábápoló krémmel masszírozza be a lábát naponta többször is. Az antiszeptikus hatás növelése érdekében egyidejűleg a glicerines teafa szappan használata ajánlott. Dermatológiailag tesztelt.

2 895 Ft

Tiszta, natúr, parfümmentes, glicerines teafaolaj szappan igazi teafaolaj leveleket is tartalmaz, amely természetes peeling hatást fejt ki. Ez a kellemesen dezodoráló szappan eltávolítja az elhalt börfelületet, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. A teafaolaj nagyon hatásos a káros mikroorganizmusokkal szemben.

Használata a család minden tagja számára a teljes börfelületen ajánlott. 


A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt.

1 795 Ft

A teafaolaj sampon az ausztrál teafa, gyógyszerkönyvi tisztaságú természetes antiszeptikus olaját tartalmazza. A teafaolaj sampon helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát és csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást.

A teafaolaj sampon regenerálja a festés, dauerolás és szárítás által igénybe vett hajat. Az első fázisban hatékonyan eltávolítja a korpát és más szennyeződést a hajból és a fejbőrről, a második fázisban korlátozza a baktériumok aktivitását, amelyek a korpaképződét kiváltják. A készítmény növényi eredetű hatóanyagai kíméletesen tisztítják és védik a hajat a környezet károsító hatásaitól. Rendszeres használatával megelőzhető a további korpásodás, a haj tiszta, ápolt, egészséges, selymes és csillogó lesz. A teafaolaj távol tartja a hajparazitákat is.

Alkalmazás: A sampont gyengéden masszírozza be a nedves hajba és a fejbőrbe, majd néhány perc után bő vízzel öblítse le és igény szerint ismételje meg a műveletet. Ha szembe került, akkor meleg vízzel azonnal öblítse ki.

2 695 Ft
Nézet:
Sorrend: