Fogkrémek és szájhigiénia

Nézet:
Sorrend:

Egyedi összetételű, gyógynövényes fogkrém 7 vadon termő szibériai gyógynövény és bio növény (szibériai rukkola, bio menta, bajkáli csukóka-kivonat, bio kamilla, lóhere-kivonat, szibériai tippan és bio zsályakivonat) keverékével.

Gyengéden tisztít, segít eltávolítani a lepedéket és friss leheletet biztosít; rendszeres használata hozzájárul a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez.

Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, valamint fluoridot.

 

1 625 Ft

Enyhén mentás fogkrém, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy erős védelmet és gyengéd ápolást nyújtson az érzékeny fogak számára.

Kímélő formulája aktív kalciumot, valamint vadon gyűjtött és biotermesztésű szibériai gyógynövényeket (sarkvidéki málnakivonatot, vadon gyűjtött cladonia zuzmókivonatot, bio homoktövis-olajat, valamint orvosi tüdőfű-, madársóska-, és csutkakúp-kivonatot ) tartalmaz.

A fogzománc megsértése nélkül tisztítja a fogakat, csökkenti a lepedék kialakulását és erősíti a fogakat, miközben természetesen frissé teszi a leheletet.

Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, valamint fluoridot.

 

1 625 Ft

Próbálja ki különleges összetételű mentás fogkrémünket, mely vadon gyűjtött, valamint biotermesztésű szibériai növényeket tartalmaz! A fehér agyag eltávolítja a lepedéket és segít tökéletesen megtisztítani a fogakat.

A tengeri só erősíti a fogakat, a bio varázsmogyoró-kivonat, a shizandra-kivonat, a bio orbáncfű és a vadon növő szibériai gólyaorr pedig segít megőrizni a fogíny és a fogak egészségét.

Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, valamint fluoridot.

 

1 625 Ft

Hatékony természetes szájvíz mindennapos használatra.

A Kamcsatkáról és Kuril-szigetekről származó növényekből nyert ásványi anyagok és bio kivonatok erősítik az ínyt és védik a fogzománcot.
A bambusz-szén egyedülálló összetevő, mely biztonságosan fehéríti és fényesre polírozza a fogzománcot.

Aktív összetevők: faszén, kuril bambusz, fekete só, kamcsatkai nyír, sarkvidéki zubrovka, növényi papain enzim, aktív kalcium (Ca) és cink (Zn)

1 765 Ft

Hármas hatású mentás fogkrém, vadon termő szibériai gyógynövényekkel, a természetesen fehér fogakért, és az egészséges fogínyért. A kamcsatkai gyógyvíz, az aktív kalcium, a gyöngykivonat, a vadon termő rhodiola rosea kivonata, a bio-ginzeng és a vad cickafark kíméletesen védi a fogakat és az ínyt, miközben mentolosan frissé teszi a leheletet. Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, valamint fluoridot.

Kiszerelés: 100 g

1 625 Ft

Innovatív fogkrém, melyet kifejezetten a fogak fehérítésére és mélytisztítására fejlesztettek ki. Hatékonyságát a természetes összetevők erejének köszönheti. A fogkrém fekete színét az aktív szén adja, mely fehéríti és ragyogóvá teszi a fogakat. A fogzománc már néhány napi használat után tökéletesen tisztává és sima felületűvé válik. A természetes fehérítőkomplex kíméletesen világosítja a fogzománc színét, és segít, hogy a fogak visszanyerjék természetes fehérségüket. Természetes fertőtlenítőként a tengeri só gátolja a baktériumok szaporodását, miközben a fogzománcot is erősíti. A szájüreg frissességéről és ápolásáról a vad gyűjtésből származó szibériai gyógynövények gondoskodnak. Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, valamint fluoridot.

Kiszerelés: 100 g

1 625 Ft
Nézet:
Sorrend: