Arcápolás, hajápolás, testápolás

Nézet:
Sorrend:

Innovatív megoldás bőröregedés ellen. Az aktív kollagén használata azonnal pótolja a hiányzó kollagént a bőrben, ez biztosítja a 4D fiatalító hatást: csökkenti a látható ráncok számát (78%), hatékonyan hidratálja a bőrt és javítja a bőr rugalmasságát és feszességét (77%), csökkenti a sötét karikákat és a puffadtságot a szem alatt (67%), valamint megakadályozza a fáradtság és a stressz jeleit (85%). A hatás látható az első használat után. Használat: Óvatosan nyissa ki a tasakot. Felnyitás után azonnal vigye fel a zselés maszkot a szem alatti tiszta, száraz bőrre. 20-30 perc után vegye le a maszkot. A jobb hatás érdekében felhasználás előtt a tasakot tartsa hűtőszekrényben. A legjobb eredmény érdekében használja a maszkot 1-2 alkalommal egy héten. A termék egyszer használatos

Nem tartalmaz szintetikus színezékeket, alkoholt, paraffint, szilikont, parabéneket, kőolaj származékokat!

2 870 Ft

Természetes ápolás értékes növényi olajakkal és kivonatokkal! Regenerálja, táplálja és hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncokat, komfort érzetet biztosít.Növeli a szemkörnyék bőr rugalmasságát és feszességét, segít stimulálni a kollagén termelést. Aktív hatóanyagok:

  • A Hialuronsav lehetővé teszi, hogy a kor előrehaladtával a bőr ne veszítsen nedvességtartalmából, feszes és üde maradjon, ezen kívül megszünteti a mimikai ráncokat és a szarkalábakat. Ez a természetes anyag támogatja a sérült szövetek regenerálódását, a bőr anyagcseréjét és légzését, csillapítja a gyulladást, valamint fontos szerepe van a hámképzésben is.
  • A Kollagén javítja a bőr rugalmasságát, tónusát, csökkenti az öregedés jeleit, megakadályozza a ráncok kialakulását, hidratálja a bőrt.
  • A Ginseng növeli az izomtónust és energizálja a sejteket.
  • A Csipkebogyó kivonat az A és E vitamin forrása, lassítja az öregedési folyamatokat, szövetregeneráló, kiváló a száraz, érett, napégette és fakó bőrre.
  • Az értékes Homoktövis olaj erősíti a bőr mikrocirkulációját, hidratálja, regenerálja és védi a bőrt környezeti hatásokkal szemben, véd a káros napsugaraktól.
  • Kókuszolaj megerősíti a belső szöveteket és megelőzi a bőr idő előtti öregedését, Különösen alkalmas száraz és irritált bőrre. A kókuszolaj hidratáló, lágyító és nyugtató hatású. Megakadályozza az öregségi foltok, a ráncok kialakulását, javítja a megereszkedett bőrt, segít az ekcéma és a bőrpír esetén, serkenti a sejtek megújulását
  • Az Avokádó kivonat ideális vitaminhiányos, száraz, dehidratált és érett bőrnek, megakadályozza kiszáradását és viszketését.

Használat: Alkalmazza reggel és este a szemkörnyék egész területére. A legjobb eredményért, szemkontúr krém használata előtt, használja a BIO2YOU NATÚR ANTI-AGEING SZEMKONTÚR ÁPOLÓ SZÉRUMOT.

Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezéket, parabéneket és állati eredetű összetevőket!

8 515 Ft

A maszk különösen száraz, gyenge, törékeny és vékony hajra, regeneráló és hajerősítő hatású.  Látványosan helyreállítja, és egészségesen puhává teszi a hajszerkezetet és visszaadja a haj  természetes szépségét és ragyogást, volumennövelő hatású.

Aktív hatóanyagok
Kollagén, homoktövis gyümölcskivonat, hyaluronsav, kollagén, kókusz olaj, E-vitamin.

Használat
Hajmosás után kis mennyiséget vigyen fel a haj teljes hosszán, 1-3 perc hatóidő után alaposan öblítse le.

4 390 Ft

Helyreállítja a haj szerkezetét, hidratál, lágyít, növeli a ragyogást, erős védelmet nyújt a káros környezeti tényezőktől, visszaállítja természetes hidratálást. Minden hajtípusra alkalmazható.

Aktív hatóanyagok: selyem fehérje és aminosavak, homoktövis gyümölcskivonat, édes mandula olaj, y csalán kivonat.

Használata: Használja tiszta nedves hajra, ne öblítse le.

Nem tartalmaz SLS-t, alkoholt, szilikont, parabéneket, kőolaj származékokat!

4 390 Ft

Természetes ápolás értékes növényi olajakkal és kivonatokkal! Csökkenti a ráncok mélységet és védelmet nyújt a ráncok kialakulása ellen. Optimálisan hidratál. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, segít stimulálni a kollagén termelést.

 

  • A Hyaluronsav lehetővé teszi hogy a kor előrehaladtával a bőr ne veszítsen nedvességtartalmából, feszes és üde maradjon, ezen kívül megszünteti a mimikai ráncokat és a szarkalábakat. Ez a természetes anyag támogatja a sérült szövetek regenerálódását, a bőr anyagcseréjét és légzését, csillapítja a gyulladást, valamint fontos szerepe van a hámképzésben is.
  • A Kollagén javítja a bőr rugalmasságát, tónusát, csökkenti az öregedés jeleit, megakadályozza a ráncok kialakulását, hidratálja a bőrt.
  • A panthenol, más néven B5 provitamin (azaz élővitamin) gyulladáscsökkentő, hidratáló, sebgyógyító, bőrnyugtató hatásáról ismert.
  • Az értékes Homoktövis olaj erősíti a bőr mikrocirkulációját, hidratálja, regenerálja és védi a bőrt.
  • Az Avokádó kivonat ideális vitaminhiányos, száraz, dehidratált és érett bőrnek, megakadályozza kiszáradását és viszketését.
  • A Csipkebogyó kivonat az A- és E- vitamin forrása, lassítja az öregedési folyamatokat, szövetregeneráló, kiváló a száraz, érett, napégette és fakó bőrre.
  • A fahéj vérbőségfokozó hatású, táplálja a száraz bőrt. Hatékonyan kezelhető általa az aknés, pattanásos bőr, az ekcéma illetve a viszkető fejbőr egyaránt.


Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezéket, parabéneket és állati eredetű összetevőket!



9 385 Ft

Természetes ápolás értékes növényi olajakkal és kivonatokkal! Hidratálja, táplálja a bőrt, regenerálja a sejteket, segít, hogy a bőr visszanyerje az elveszett életerejét, és lassítja a bőröregedést. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, segít stimulálni a kollagén termelést.

  • A Hyaluronsav lehetővé teszi, hogy a kor előrehaladtával a bőr ne veszítsen nedvességtartalmából, feszes és üde maradjon, ezen kívül megszünteti a mimikai ráncokat és a szarkalábakat. Ez a természetes anyag támogatja a sérült szövetek regenerálódását, a bőr anyagcseréjét és légzését, csillapítja a gyulladást, valamint fontos szerepe van a hámképzésben is.
  • A természetes Shea vaj jó vízmegtartó tulajdonsággal rendelkezik, ezáltal ténylegesen hidratál, kisimítja és védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.
  • A Ginseng növeli az izomtónust és energizálja a sejteket.
  • A Csipkebogyó kivonat az A és E vitamin forrása, lassítja az öregedési folyamatokat, szövetregeneráló, kiváló a száraz, érett, napégette és fakó bőrre.
  • Aloe Vera csodálatosan nyugtatja és hidratálja a bőrt, enyhíti a viszketést, duzzanatot, csökkenti gyulladást és a bőr érzékenységét.
  • E-vitamin hidratálja és regenerálja, és fiatalítja a bőrt.
  • Az értékes Homoktövis olaj erősíti a bőr mikrocirkulációját, hidratálja, regenerálja és védi a bőrt környezeti hatásokkal szemben, véd a káros napsugaraktól.

Használat: Használja minden este megtisztított és tonizált bőrre (arc, nyak és dekoltázs) A száraz bőr esetén, legjobb eredményért, arckrém használata előtt, használja a Bio2You Omega 3-6 szérumot.

Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezőanyagokat, parabéneket és állati eredetű összetevőket!

9 385 Ft
Nézet:
Sorrend: