Lábápolás

Nézet:
Sorrend:

Cukorbetegek részére

Cukorbetegeknél kialakuló úgynevezett diabetes lábszindróma esetén, illetve annak megelőzésére javasolt krém, mely a láb bőrének védelmére, szakszerű ápolására, megfelelő állapotban tartására alkalmas.

Segítheti a bőrelváltozások elkerülését. A hámregeneráló, viszketést csillapító, mikrocirkulációt optimalizáló és antibakteriális hatású aktív anyagai az L-arginin, niacinamid, rutin, teafaolaj, mentol és capsaicin.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

2 625 Ft

A Dr.Kelen Körömgomba ecsetelő toll már az első kezeléskor kifejti hatását, és az ezüskolloidnak köszönhetően tartósan megmarad.

Az ecsetelő toll használata praktikus, egyszerű és akár körömreszelő nélkül is hatékony. Természetes aktív anyagai felveszik a harcot a körömgombával. Védi, megfelelő állapotban tartja és hidratálja a körmöt.

Az ecsetelő toll 200-250 körömkezelésre elegendő. Cukorbetegek részére különösen ajánlott.

  • Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
5 180 Ft

A lábfej és sarok teljes körű ápolására alkalmas intenzív lábbalzsam természetes gyógynövény-kivonatokat, olajokat tartalmaz.

Hármas hatása révén intenzíven hidratálja a száraz bőrt, megakadályozza kiszáradását, repedezését és bőrkeményedések kialakulását. Antibakteriális hatású mentol, levendulaolaj és borókaolaj tartalmának köszönhetően segít elkerülni a gombás fertőzések kialakulását és a kellemetlen lábszagot.

Hatékonyan kondicionálja és erősíti a gyenge, töredezett körmöket.

  • Alkoholmentes, tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
2 000 Ft

Azonnal dezodorál, frissít.

A természetes teafa- és citromolaj ismert antibakteriális és lábgombásodást megelőző hatásának köszönhetően segíthet elkerülni a a kellemetlen lábszagot, bakteriáls fertőzéseket és hosszan tartó higiéniai érzetet biztosít.

Ajánlott uszodában, munkavédelmi- illetve zárt cipő viselése esetén.
A lábfejre, körmökre, lábujjak közé permetezve gyorsan és nyomtalanul beszívódik. Cipőbe permetezve is alkalmazható.

Használja naponta 2-3 alkalommal.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
2 170 Ft

A cukorbetegek lábának komplex védelmét, szakszerű ápolását, megfelelő állapotát biztosítja.

Meghatározó aktív összetevői a bőr természetes mikrobiológiai védelmét támogató, antibakteriális hatású teafaolaj, a mikrocirkulációt optimalizáló borókaolaj, a hám és sebregeneráló Arginine, Allantoin és a frissítő mentol.

Napi rendszerességgel permetezze talpra, lábfejre és az ujjak közé. Gyorsan, nyomtalanul beszívódik. Használata a Dr.Kelen Diabetes lábkrém mellé kiegészítésként is ajánlott.

Kellemes, múló meleg érzet jelentkezhet.
Használja ép bőrfelületen, naponta 2-3 alkalommal.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
2 170 Ft

A vadgesztenye-kivonat (eszcin) tartalmú gél rendszeres használata segíthet elkerülni és késleltetni a visszérre jellemző elváltozások kialakulását, súlyosbodását. Mentol tartalma csökkenti a lábszár viszkető, feszülő érzését. Azonnal beszívódik, zsíros nyomot nem hagy.

Kellemesen hűsít. Kifejezetten ajánlott kismamák részére a terhesség alatt fellépő visszeres problémák esetén. Szoptatás alatt is biztonsággal alkalmazható.

Használja ép bőrfelületen, naponta 2-3 alkalommal. Száraz lábbőr esetén válassza a Dr.Kelen Visszér lábkrémet.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Hypoallergen
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

2 245 Ft

A Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett Dr.Kelen talpmasszázs krém gyógyszerkönyvi minőségű allantoint, mentolt, natrium-laktátot és természetes gyógynövényolajokat (levendula, citrom, boróka) tartalmaz.

A bőrbarát összetételű lágy krém jelentősen segíti a masszőr munkáját, kezelésének sikerét. Értékes összetevői révén ápolja az igénybevett talpat.
A masszázskrém optimális ideig történő kezelést tesz lehetővé.

Masszázs után a fel nem szívódott krém könnyen lemosható. Kezelés után használjon Dr.Kelen Deo sprayt a lábhigiénia megőrzése érdekében.

 

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem
  • tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

4 495 Ft

Dr.Kelen Visszér Lábkrém Vadgesztenyés

A lábak vérkeringésének akadálytalan működése rendkívül fontos. A vadgesztenye-kivonat, a vénák évszázados balzsama bizonyítottan kedvező a seprűvéna tágulat, ill. visszeres ?nehézláb-érzés? esetén. A gyógyszerkönyvi minőségű anyagokat, természetes gyógynövény-kivonatokat tartalmazó lábszárkrém javítja a bőr hidratáltságát, könnyít a sajgó, fájó, visszeres, gyenge keringésű, ödémás ún. ?nehéz? lábakon.
Kifejezetten ajánlott kismamák részére a terhesség alatt fellépő visszeres problémák esetén. Szoptatás alatt is biztonsággal alkalmazható.
Használja naponta 2-3 alkalommal. Fokozott hűsítő hatáshoz válassza a Dr.Kelen Visszér sósborszesz gélt.

Alkoholmentes, tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Aktív anyagai: vadgesztenye, koffein, mentol, citrom olaj, rozmaring

2 210 Ft
Nézet:
Sorrend: