Jelszó

Közeledik az évvége

AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOK KÖZELEDTÉVEL, ÉS A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KIZÁRÓLAG A 

2018.december 16. éjfélig
leadott megrendelések kiszállítását tudjuk biztosítani
2018. december 21-ig.

December 16-a után leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük, de nem tudjuk garantálni hogy az karácsonyig megérkezik Önhöz, azok karácsony után és az Új Évben érkeznek meg.
Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

NetbioHónap

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletekNaturpiac Indus fürdősó granulátum 1 kg

Naturpiac Indus fürdősó granulátum 1 kg
515 Ft

Az Indus fürdősóból készített 30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy háromnapos böjtkúrának!

Az Indus fürdősótól a bőr nem szárad ki, mert a bőr külső szarurétegekben megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Minden bőrtípusnak ajánlott. A Indus só kristálysó kb. 500 millió évvel ezelőtt keletkezett, az őstengerek kiszáradásával. A földmozgások következtében a kiszáradt só alágyűrődött és asz Észak Pakisztán hegyek tömegének nyomására kialakult a kristálysó.

 • A kristálysó mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől (nem úgy, mint napjainkban a tengerek és ez által a tengeri só) és tartalmaz többféle természetes elemet, hasonló százalékban, amelyek az ős tengerben megtalálhatóak voltak, amelyek az élet ősforrásai. A kristálysóban a nyomásnak köszönhetően az elemek kolloidális nagyságban vannak jelen, ezért be tudjuk építeni őket az anyagcsere folyamatokba.
  A só napjainkban mindinkább negatív megvilágításban jelenik meg, holott a só az élet alapja.

  A testnedveink, a vér, a könny 1 %-os sóoldat, ami azonos az őstenger sókoncentrációjával,
  só nélkül nem lennénk képesek egyetlenegy gondolat megformálására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő elemek Kálium és Nátrium jelen vannak,
  a só koncentrációja biztosítja a vérplazma állandó ozmotikus nyomását, amely a vér és a szövetek közötti anyagcserét teszi lehetővé.

  Mi az az Indus só?

  A kristálysó nem gyógyszer, hanem egy élelmiszer különleges képességekkel és tulajdonságokkal, amelyek az élethez szükségesek. A természetes kristálysóban megtaláljuk mindazt, ami szervezetünknek hiányzik pl.: ásványok, nyomelemek, frekvenciaminta. Már az őseink is tudták, hogy a só életfontosságú. Mint említettük só nélkül nincs élet, mégis a mai só fogyasztás kifejezetten egészségkárosító. Ez annak tudható be, hogy az általunk használt étkezésisónak kevés köze van a természetben előforduló kristálysóhoz. A konyhasónk egy finomított ipari termék. Ami főként NaCl -ból áll és már nem tartalmazza az emberi szervezet számára fontos más elemeket. A természetes egységét megbontva, a só már nem tölti be életadó szerepét. A sokféle nyomelem (un. antagonisták) jelenléte és jelenlétének minősége a fontos, nem a mennyisége. Ezen elemek hiánya miatt a só negatív hatással van szervezetünkre.

  Sófürdő

  A sófürdőnek intenzív méregtelenítő hatása van, minél nagyobb a só koncentrációja, annál intenzívebb a méregtelenítés. Normál méretű fürdőkádnál (100 l) legalább 1-2 kg sót vagy 4 l telített sóoldatot használjunk Az így kapott fürdővíz1%-os sótartalmú, ami egyezik a testfolyadékaink koncentrációjával, mint például a könny sókoncentrációjával. Emiatt olyan kellemes a sófürdő az emberi bőrnek, ezért nem lúgozza ki a bőrt. Ha nyitott szemmel kíván víz alá merülni, ehhez a kristálysó a legalkalmasabb. Ha a szemét nem kívánja kinyitni a víz alatt, ehhez a piros és a fehér só is alkalmas.

  Ha 3 kg sót vagy 12 l telített sóoldatot öntünk a kádba, akkor a tengerek átlagos só koncentrációjának megfelelő fürdőt kapunk. Ilyen fürdővízben tartsuk csukva a szemünket, mert ellenkező esetben égni fog a szemünk.
  Tegyük az Indus kristáysót a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott, engedjük teli a fürdőkádat úgy, hogy a víz hőmérséklete pontosan 37°C-ra.legyen beállítva. Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. A fürdés után ne öblítsük le testünket, bőrünkről a vizet itassuk le. Pihenjünk ezután fél órát. A sófürdőnél a bőr nem szárad ki, ugyanis a bőr külső szarurétegében megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Ezért nagyon ajánlatos száraz bőr esetén a sófürdő. Sófürdőt kedv és szükség szerint bármikor vehetünk.

  Jótanács: Sófürdő vétele teliholdnál az ásványok optimális felvételéhez vezet, salaktalanító hatása pedig újholdnál a leghatásosabb.
  Keringési és szívbetegségben szenvedők legyenek különösen óvatosak a sófürdővel!

  Kiszerelés: 1 kg

 • Vonalkód
  5999026333108
  Minősítés
  Natur
  Termék
  Sóterápia
  Várható szállítás
  1 héten belül
  Szállítási tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés