Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletekNaturpiac Indus fürdősó granulátum 1 kg

Naturpiac Indus fürdősó granulátum 1 kg
515 Ft

Az Indus fürdősóból készített 30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy háromnapos böjtkúrának!

Az Indus fürdősótól a bőr nem szárad ki, mert a bőr külső szarurétegekben megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Minden bőrtípusnak ajánlott. A Indus só kristálysó kb. 500 millió évvel ezelőtt keletkezett, az őstengerek kiszáradásával. A földmozgások következtében a kiszáradt só alágyűrődött és asz Észak Pakisztán hegyek tömegének nyomására kialakult a kristálysó.

 • A kristálysó mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől (nem úgy, mint napjainkban a tengerek és ez által a tengeri só) és tartalmaz többféle természetes elemet, hasonló százalékban, amelyek az ős tengerben megtalálhatóak voltak, amelyek az élet ősforrásai. A kristálysóban a nyomásnak köszönhetően az elemek kolloidális nagyságban vannak jelen, ezért be tudjuk építeni őket az anyagcsere folyamatokba.
  A só napjainkban mindinkább negatív megvilágításban jelenik meg, holott a só az élet alapja.

  A testnedveink, a vér, a könny 1 %-os sóoldat, ami azonos az őstenger sókoncentrációjával,
  só nélkül nem lennénk képesek egyetlenegy gondolat megformálására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő elemek Kálium és Nátrium jelen vannak,
  a só koncentrációja biztosítja a vérplazma állandó ozmotikus nyomását, amely a vér és a szövetek közötti anyagcserét teszi lehetővé.

  Mi az az Indus só?

  A kristálysó nem gyógyszer, hanem egy élelmiszer különleges képességekkel és tulajdonságokkal, amelyek az élethez szükségesek. A természetes kristálysóban megtaláljuk mindazt, ami szervezetünknek hiányzik pl.: ásványok, nyomelemek, frekvenciaminta. Már az őseink is tudták, hogy a só életfontosságú. Mint említettük só nélkül nincs élet, mégis a mai só fogyasztás kifejezetten egészségkárosító. Ez annak tudható be, hogy az általunk használt étkezésisónak kevés köze van a természetben előforduló kristálysóhoz. A konyhasónk egy finomított ipari termék. Ami főként NaCl -ból áll és már nem tartalmazza az emberi szervezet számára fontos más elemeket. A természetes egységét megbontva, a só már nem tölti be életadó szerepét. A sokféle nyomelem (un. antagonisták) jelenléte és jelenlétének minősége a fontos, nem a mennyisége. Ezen elemek hiánya miatt a só negatív hatással van szervezetünkre.

  Sófürdő

  A sófürdőnek intenzív méregtelenítő hatása van, minél nagyobb a só koncentrációja, annál intenzívebb a méregtelenítés. Normál méretű fürdőkádnál (100 l) legalább 1-2 kg sót vagy 4 l telített sóoldatot használjunk Az így kapott fürdővíz1%-os sótartalmú, ami egyezik a testfolyadékaink koncentrációjával, mint például a könny sókoncentrációjával. Emiatt olyan kellemes a sófürdő az emberi bőrnek, ezért nem lúgozza ki a bőrt. Ha nyitott szemmel kíván víz alá merülni, ehhez a kristálysó a legalkalmasabb. Ha a szemét nem kívánja kinyitni a víz alatt, ehhez a piros és a fehér só is alkalmas.

  Ha 3 kg sót vagy 12 l telített sóoldatot öntünk a kádba, akkor a tengerek átlagos só koncentrációjának megfelelő fürdőt kapunk. Ilyen fürdővízben tartsuk csukva a szemünket, mert ellenkező esetben égni fog a szemünk.
  Tegyük az Indus kristáysót a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott, engedjük teli a fürdőkádat úgy, hogy a víz hőmérséklete pontosan 37°C-ra.legyen beállítva. Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. A fürdés után ne öblítsük le testünket, bőrünkről a vizet itassuk le. Pihenjünk ezután fél órát. A sófürdőnél a bőr nem szárad ki, ugyanis a bőr külső szarurétegében megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Ezért nagyon ajánlatos száraz bőr esetén a sófürdő. Sófürdőt kedv és szükség szerint bármikor vehetünk.

  Jótanács: Sófürdő vétele teliholdnál az ásványok optimális felvételéhez vezet, salaktalanító hatása pedig újholdnál a leghatásosabb.
  Keringési és szívbetegségben szenvedők legyenek különösen óvatosak a sófürdővel!

  Kiszerelés: 1 kg

 • Vonalkód
  5999026333108
  Minősítés
  Natur
  Termék
  Sóterápia
  Várható szállítás
  1 héten belül
  Szállítási tömeg
  1 kg/db