Garden gyümölcslé

100% gyümölcs, 100% magyar

A Gardennél úgy gondolják, hogy az egészség nagyon nagy érték és ezt az értéket a legkönnyebben a testünk számára nélkülözhetetlen vitaminok, enzimek és rostok megfelelő utánpótlásával tudjuk fenntartani. Ezeket az anyagokat friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával tudjuk a legegyszerűbben bejuttatni a szervezetünkbe vagy olyan termékekkel, mint a Garden gyümölcslevek, amelyek nem tartalmaznak semmi mást, tényleg semmi mást, csak a gyümölcsöt.

Gyümölcsleveiket nem koncentrátumból készítik, hanem frissen lepréselt, gondosan válogatott magyar almából és magyar termelőktől beszerzett gyümölcsvelőből. Ez utóbbi nem más, mint préselt gyümölcshús. 

Gyümölcsleveik alapját az almalé adja, a legtöbb lé esetében 80%-ot, a maradék 20% pedig az ízt adó gyümölcsvelő.

 

 

CSAK FRISS GYÜMÖLCSBŐL!

Gyümölcsleveik csak az alma préselt levét és gyümölcsvelőt tartalmaznak, se többet, se kevesebbet.


LEGFONTOSABB AZ EGÉSZSÉG! 
Tisztában vannak vele mekkora érték az egészség, ezért náluk csak olyan termékek hagyhatják el a kapukat, amelyeket ők is nyugodt szívvel adnának gyermekeiknek.

FRISSÍTŐ ÍZEKBEN.
Kóstolja meg az ízletes őszibarackot, a körtét, a piros vagy fekete ribizkét, az almát, a meggyet vagy az igazi C-vitamin bombát a homoktövist!


MESTERSÉGES ANYAGOK ÉS HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL
A Gardennél fontosnak tartják, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket a lehető legkíméletesebben dolgozzák fel és a lehető legjobban megőrizzék természetes enzim, vitamin- és rosttartalmukat.

ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG
Gyümölcsleveiket saját termesztésű almából és magyar gyümölcsvelőből állítják elő. Minden gyümölcsről pontosan tudják honnan származik és a minőségét gondosan ellenőrzik.