Az új Deto Andrea Milano ecet csak organikus, szűretlen, pasztőrözetlen összetevőket használ. Az ecet egészséges tulajdonságai miatt ideális összetevőként használható öntetekhez, gyógyteákhoz vagy vízben hígítva.

A DETO egy új, ecet alapú termékcsalád, amely hasznos a test egyensúlyának helyreállításához, egyedülálló ízzel, Olaszországban készült és 100% -ban organikus. A Deto hozzájárul a napi egyensúlyhoz, italok alapjául szolgálhat (tökéletes választás a szomjúság csillapítására, ásványi sók pótlására a mindennapokban vagy sportolásnál), gyógyteák készítéséhez, vagy használható fűszerként könnyű és ízletes ételekhez. Egy palack több, mint 100 pohár üdítő, frissítő elkészítéséhez elegendő.

Az anyaecet egy hasznos baktériumokból álló kultúra, ami az ecet biológiai erjesztése során keletkezik. Az erjesztés során keletkező ?anyának? köszönhető a bio, szűretlen almaecet egészségre gyakorolt élettani hatása. Ezzel szemben a kémiai úton előállított ecet nem hordozza magában a nyers, bio, szűretlen almaecet előnyeit, mint ahogyan a feldolgozott, porított ecetgranulátumban is csak nyomokban maradnak meg az élettanilag hasznos összetevők.

A gránátalma nemcsak elképesztően egészséges, hanem nagyon különleges gyümölcs is. A vérpiros héj a hagyomány szerint 613 savanykás magot rejt. A magok a soron következő év érdemeit, jó cselekedeteit szimbolizálják. A gránátalmaecet többféle vitaminban gazdag, támogatja a fogyást, erősíti az immunrendszert. A gránátalmának jelentős az antioxidáns-tartalma, így gyógyászati célokra is használják. Rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet, magas a C- és a K-vitamin-tartalma is. A C-vitamin szerepet játszik abban is, hogy a vas jobban felszívódhasson a szervezetedben, a K-vitamin pedig a megfelelő véralvadásban vesz részt. A gyümölcsben található B1- és B3-vitamin, kalcium és foszfor is. Az immunrendszeredet is erősíti, ha rendszeresen fogyasztod, de megfázásos tünetek észlelésekor is érdemes inni belőle, a benne található vitaminok erősítik a szervezet védekezőképességét.


A bio gránátalmaecet gazdag fehérjékben és enzimekben, mivel nem szűrt és nem pasztőrözött. Ideális nyári salátákhoz, zöldségekhez és kiváló frissítő ital alapanyag. A gránátalma-alapú ecet egészségügyi előnyei versengenek a gyümölcsök előnyeivel.

  • Bio
  • Szűretlen
  • Pasztörizálatlan
  • Gluténmentes
  • Halal

 

2 115 Ft

Az új Deto Andrea Milano ecet csak organikus, szűretlen, pasztőrözetlen összetevőket használ. Az ecet egészséges tulajdonságai miatt ideális összetevőként használható öntetekhez, gyógyteákhoz vagy vízben hígítva.

A DETO egy új, ecet alapú termékcsalád, amely hasznos a test egyensúlyának helyreállításához, egyedülálló ízzel, Olaszországban készült és 100% -ban organikus. A Deto hozzájárul a napi egyensúlyhoz, italok alapjául szolgálhat (tökéletes választás a szomjúság csillapítására, ásványi sók pótlására a mindennapokban vagy sportolásnál), gyógyteák készítéséhez, vagy használható fűszerként könnyű és ízletes ételekhez. Egy palack több, mint 100 pohár üdítő, frissítő elkészítéséhez elegendő.

Az anyaecet egy hasznos baktériumokból álló kultúra, ami az ecet biológiai erjesztése során keletkezik. Az erjesztés során keletkező ?anyának? köszönhető a bio, szűretlen almaecet egészségre gyakorolt élettani hatása. Ezzel szemben a kémiai úton előállított ecet nem hordozza magában a nyers, bio, szűretlen almaecet előnyeit, mint ahogyan a feldolgozott, porított ecetgranulátumban is csak nyomokban maradnak meg az élettanilag hasznos összetevők.

Nem tipikus alapanyaga a magyar konyhának, néhány évtizeddel ezelőttig Olaszországon kívül nem is igen ismerték, mára mégis népszerűvé nőtte ki magát. A balzsamecet az olaszországi Modena városához és a szomszédos Reggio Emiliához kötődik. Ehhez a fajta ecethez a szőlőt ? hagyományosan egy fehér fajtát, a Trebbianót ? kézzel szüretelik, és a lehető legkésőbb, hogy édes legyen. A mustot sűrűre forralják, majd fahordókba töltik. A színe sötétbarna, majdnem fekete, az ecet sűrű és fényes, jellegzetes illata és enyhén édeskés íze van. Kellemes ízű salátaönteteket, pácokat, szószokat készíthetünk belőle, és nemcsak zöldségekhez, de gyümölcsökhöz, például eperhez is kitűnően illik. A balzsamecetben található C-vitamin erősíti a szervezetünket, hatékonyabbá teszi az immunrendszerünk működését és a bőrünk egészségét is segít megőrizni. A balzsamecet savassága stimulálhatja a gyomor működését, így hatékonyabbá teheti az emésztést.


A bio modenai balzsamecetet tölgyfahordóban érlelik, nem szűrik, nem pasztőrözik, természetes módon állítják elő. Fogyasztható hagyományos italként, vagy keverhető extra szűz olívaolajjal és rozmaringgal, zöldségekkel.

  • Bio
  • Szűretlen
  • Pasztörizálatlan
  • Gluténmentes
  • Halal

 

2 280 Ft

Az új Deto Andrea Milano ecet csak organikus, szűretlen, pasztőrözetlen összetevőket használ. Az ecet egészséges tulajdonságai miatt ideális összetevőként használható öntetekhez, gyógyteákhoz vagy vízben hígítva.

A DETO egy új, ecet alapú termékcsalád, amely hasznos a test egyensúlyának helyreállításához, egyedülálló ízzel, Olaszországban készült és 100% -ban organikus. A Deto hozzájárul a napi egyensúlyhoz, italok alapjául szolgálhat (tökéletes választás a szomjúság csillapítására, ásványi sók pótlására a mindennapokban vagy sportolásnál), gyógyteák készítéséhez, vagy használható fűszerként könnyű és ízletes ételekhez. Egy palack több, mint 100 pohár üdítő, frissítő elkészítéséhez elegendő.

Az anyaecet egy hasznos baktériumokból álló kultúra, ami az ecet biológiai erjesztése során keletkezik. Az erjesztés során keletkező ?anyának? köszönhető a bio, szűretlen almaecet egészségre gyakorolt élettani hatása. Ezzel szemben a kémiai úton előállított ecet nem hordozza magában a nyers, bio, szűretlen almaecet előnyeit, mint ahogyan a feldolgozott, porított ecetgranulátumban is csak nyomokban maradnak meg az élettanilag hasznos összetevők.

A vörösborecet vörösborból készül. A vörösborecet készítéséhez ecetsavbaktériumokat adnak a vörösborhoz annak fermentálásához. A baktériumok a borban lévő alkoholt fokozatosan ecetsavvá alakítják, ezért a vörösborecetben nincs alkohol. A vörösborecet alacsony tápértékű (kb. 2 kalória/10 ml), segíti a fogyást, gátolja a vércukorszint-emelkedést, javítja az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet.

Ez a kiváló bio vörösborecet szűretlen, pasztőrözetlen és természetesen gluténmentes. 100%-ban olasz, és italként használható, ha vízzel hígítjuk, gyógyteaként, ha forró vízzel, citrommal és friss gyömbérrel hígítjuk, vagy a kedvenc ételek fűszereként.

  • Bio
  • Szűretlen
  • Pasztörizálatlan
  • Gluténmentes
  • Halal
1 650 Ft

Naturgreen Bio Balzsamecet 250ml

Vegán

A termék olyan létesítményben készült, ahol mogyorót, szóját és szezámot is feldolgoznak!

2 395 Ft

Szűretlen bio gránátalma ecet.

Közvetlen fogyasztásra vagy kulináris készítmények összetevőjeként történő felhasználásra alkalmas.

 

2 895 Ft

Savtartalom 7,1%, ezért igen kiadós.

Kénezetlen fehérborból készül, fahordókban érlelve. Gyümölcsös aromája finoman ízesíti a salátákat, szószokat.

1 790 Ft

Rapunzel Modenai balzsamecet Bio 250 ml

Savtartalom: 6%. Csak Modena körzetére jellemző hagyományos eljárással készített, több éven keresztült fahordókban érlelt, kiváló minőségű balzsamecet harmonikus, enyhén édes aromával.

Ajánljuk salátákhoz, hideg és meleg zöldségételekhez, sült hús- és halételekhez, desszertekhez.

2 995 Ft

Rapunzel Vörösborecet 500 ml

A különleges olasz vörösbor adja ennek az aromás ecetnek a karakterét. Gyümölcsös aromája enyhe málnás jegyekkel különösen alkalmas különféle ételek finomítására. Kénmentes vörösborból készült, fahordóban érlelődik, nem melegítik.

1 790 Ft