NetbioHónap

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletek



Naturrein Fénygyökér tönkölykávé 450 g

Naturrein Fénygyökér tönkölykávé 450 g
3 500 Ft

Koffeinmentes, elkészítve kellemesen kesernyés ízű, gyermekek is fogyaszthatják bármely napszakban. A felhasznált gabona biodinamikus termesztésből származik, ahogyan a fénygyökér is. A fénygyökeret kézzel szedik és kíméletesen dolgozzák fel.

A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer. 


A fénygyökér egy összetevőkben nagyon gazdag gyökérzöldség. A gumója tartalmaz keményítőt, fehérjéket, zsírokat, aminosavakat, szapoinokat, vitaminokat és 31 különböző nyomelemet. Különlegessége azonban nemcsak a mérhető és tápláló összetevőkben rejlik, hanem elsősorban fényétertartalmában.

A fiziológiai fényanyagcserét (annak képességét, hogy a táplálékból fény=prána szabaduljon fel) ma rendkívül megnehezíti az élelmiszer-alapanyagok erőteljesen gépesített feldolgozása. Ezáltal élelmiszereinkből kivonják ezt a belső minőséget, hogy fényétert tudjanak rendelkezésre bocsátani. A fénygyökér, illetve a belőle készül termékek fogyasztása, segít helyreállítani ezt az egyensúlyt.

 

  • Összetevők: Tönköly, zab, cikória, fénygyökér, fahéj, kardamon, szegfűbors

    Kiszerelés: 450 g

    Elkészítési javaslat: 2 púpozott evőkanál fénygyökér-tönkölykávéhoz öntsünk bő fél liter forró vizet, hagyjuk 3 percig ázni, majd szűrjük le. A zaccot még 2-3 alkalommal a leírtak szerint újra felönthetjük, esetleg kicsit tovább hagyjuk ázni. Végül a zaccot elkeverhetjük egy kis mézzel vagy juharsziruppal és édességként fogyaszthatjuk vagy müzlihez is hozzáadhatjuk, sőt süteménybe és keverhetjük.

     

  • Minősítés
    Natur
    Termék
    Kávé
    Várható szállítás
    1 héten belül
    Szállítási tömeg
    450 g/db
Webáruház készítés