Jelszó

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
1 195 Ft - 3 270 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Olajok


Sorrend:

Grapoila olaj, hidegen sajtolt mákolaj 250 ml

A mákolaj nagyon jól használható salátákhoz, sőt, akár édességek, gyümölcslevesek díszítéséhez, ízesítéséhez is használható. 

Jótékony hatásai közé sorolható, hogy csökkentheti a trombózis és az embólia kialakulásának lehetőségét. Növelheti szellemi teljesítő képességünket és csökkentheti a vérnyomást. 

A megtisztított, étkezésre szolgáló mákszemben (kerti mák) és az ebből sajtolt olajban nincsenek benne azok az altató és nyugtató hatású alkaloidok, amelyek a magas ópium tartalmú fajták gubóinak tejnedvében vannak jelen.

Hideg sajtolással előállított, adalékmentes mákolaj. 

Tartalmaz: Omega-3 és Omega-6 esszenciális zsírsavakat, E-vitamint, amelynek zsírsav tartalma kedvező hatással lehet szervezetünkre.

 

 
2 080 Ft
Grapoila olaj, hidegen sajtolt szőlőmagolaj 250 ml

A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít.

A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns, és bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, védelmében, valamint egyéb ásványi-, és vitamintartalma következtében napjaink korszerű táplálkozásában. Omega 3 zsírsav tartalma és koleszterincsökkentő hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. 

A mélyzöld színű szőlőmagolaj füstpontja 250 °C, ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli.

Az olaj külsőleg-belsőleg, élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyászati célra egyaránt alkalmazható. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz.

 

 
1 760 Ft
Grapoila olaj, hidegen sajtolt tökmagolaj 250 ml

Többféle tököt (és benne rejlő magot) termesztenek szerte a világon. A legelterjedtebb fajta az olajsajtolás céljára a héjnélküli olajtökmag. Ez a típus magas olajtartalmával emelkedik ki a többi közül.

A hagyományos, héjas tökmag alacsonyabb olajtartalommal ugyan, de szintén alkalmas olajsajtolásra, és a kinyert olaj íze magáért beszél. Hidegkonyhai ételek, saláták elkészítéséhez ajánljuk elsősorban, így megőrzi magas vitamin-tartalmát és kellemes ízvilágát.

Mi található a tökmagolajban, amiért minden nap érdemes fogyasztani?

  • delta-7 fitoszterol és szelén, amelyek enyhítik a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket, például vizeletürítést kísérő fájdalmat és az éjszakai vizelések gyakoriságát
  • telítetlen zsírsavak, amelyek csökkenthetik az emelkedett koleszterin szintet, lassíthatják a szervezet érelmeszesedési folyamatait, illetve előnyösen befolyásolhatják az agyi keringés normál állapotának fenntartását
  • E-vitamin
  • F-vitamin komplex, amely alapvető szerepet tölt be a magzati idegrendszer kifejlődésében
  • antioxidánsok (E-vitamin, A-vitamin, szelén), amelyek lassíthatják a szervezet öregedési folyamatait
  • Koenzim-Q, amely jelentős immunstimuláló és antioxidáns hatással rendelkezik
  • Komplex vitamintartalom, amely segíti a legyengült szervezet roborálását a betegség utáni lábadozás időszakában

 

 

 
2 600 Ft
Grapoila olaj, Kukoricacsíra Olaj 750 ml

Aranysárga szín és édeskés, lágy íz jellemzi.

Olajaink közül a legmagasabb E-vitamin tartalommal dicsekedhet, amely természetes antioxidáns. Egyaránt alkalmazható külső és belső felhasználáshoz rengeteg pozitív tulajdonsága miatt.

  • Gyulladáscsökkentő hatású.
  • Megkönnyítheti az emésztési folyamatokat.
  • Elősegíti a petefészekben, illetve annak környékén megjelenő ciszták felszívódását és egészségessé teszi a petefészek működését.

 
1 195 Ft
Grapoila olaj, lenmagolaj 250 ml

A lenmagolaj az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó növényi olaj ezért a legértékesebb olajok közé sorolható. Rendkívül magas az alfa-linolénsav, E-vitamin illetve béta-karotin tartalma. Sárga színű, karakteres ízvilággal rendelkező magolaj.

A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, más néven omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie. A lenmag egyedülálló élelmiszer, mivel elsődleges forrása ennek a szervezetünknek elengedhetetlen 'jó zsírnak'!

Ezek a bioaktív anyagok antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuknál fogva segítenek a daganatos sejtek elleni harcban, a magas vérnyomás helyre állításában illetve szív és érrendszerünk karbantartásában. Serkentik az agyműködést, javítják látásunkat. Aktív életet élőknek segítenek az edzések utáni izomfájdalom elkerülésében illetve anyagcsere gyorsító hatása miatt elősegíti a zsírégetést. Segítik a test összes sejtjének membránképzését, így védve azokat a káros behatásoktól és járulva hozzá szerkezeti sértetlenségükhöz. Koleszterin csökkentő hatása ma már közismert és igen jelentős.

Ezek a példák nem fedik le az összes, szervezetünkre gyakorolt pozitív hatást. A lenmagolaj illetve bármilyen hidegen sajtolt növényi olajnak kiemelkedő szerepet kell adnunk táplálkozásunkban ha egészségünk megőrzése illetve a betegségek megelőzése fontos számunkra.

 

 

 

 
1 575 Ft
Grapoila olaj, lenmagolaj 750 ml

A lenmagolaj az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó növényi olaj ezért a legértékesebb olajok közé sorolható. Rendkívül magas az alfa-linolénsav, E-vitamin illetve béta-karotin tartalma. Sárga színű, karakteres ízvilággal rendelkező magolaj.

A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, más néven omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie. A lenmag egyedülálló élelmiszer, mivel elsődleges forrása ennek a szervezetünknek elengedhetetlen 'jó zsírnak'!

Ezek a bioaktív anyagok antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuknál fogva segítenek a daganatos sejtek elleni harcban, a magas vérnyomás helyre állításában illetve szív és érrendszerünk karbantartásában. Serkentik az agyműködést, javítják látásunkat. Aktív életet élőknek segítenek az edzések utáni izomfájdalom elkerülésében illetve anyagcsere gyorsító hatása miatt elősegíti a zsírégetést. Segítik a test összes sejtjének membránképzését, így védve azokat a káros behatásoktól és járulva hozzá szerkezeti sértetlenségükhöz. Koleszterin csökkentő hatása ma már közismert és igen jelentős.

Ezek a példák nem fedik le az összes, szervezetünkre gyakorolt pozitív hatást. A lenmagolaj illetve bármilyen hidegen sajtolt növényi olajnak kiemelkedő szerepet kell adnunk táplálkozásunkban ha egészségünk megőrzése illetve a betegségek megelőzése fontos számunkra.

 

 

 

 
3 210 Ft
Grapoila olaj, Máriatövismag 250 ml

A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője.

A népiesen csak 'őszbogáncsként' nevezett gyógynövény méregtelenít, és támogatja a máj létfontosságú funkcióit.

A máriatövis csodás összetevőinek - különösképpen a szilimarinnak, és annak egyik kivonatának a szlibininnek - hála erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.

Nem csupán a májban, hanem az egész szervezetben képes kifejteni ezen jótékony hatásait az egészség megőrzése érdekében.

A kutatások szerint a máriatövis fogyasztásával enyhíthetőek a zsírmáj, a májgyulladás, a májzsugor, de még a májrák általt okozott tünetek, panaszok és fájdalmak is.

 

 
3 270 Ft
Grapoila olaj, Szezámmagolaj 250 ml

Világossárga szín és jellegzetes szezámillat jellemzi.

Csökkenti a magas vérnyomást, valamint a máj és vér koleszterinszintjét. Magas lecitin-tartalma miatt jótékonyan hat az idegrendszerre., használatával bőrünk épségét is megóvhatjuk.

A keleti konyha legfontosabb alapanyagaként ismert, süthetünk és főzhetünk vele. Mákliszttel és mákolajjal együtt alkalmazva segít a csontritkulás megelőzésében.


Keleties ételekhez remek hozzávaló, különleges ízt kölcsönöz a készételnek. Füstpontja magas, így wokban, vagy grill-lapon is süthetünk vele.


Jól illik hozzá a koriander, a gomba, az intenzív aromájú fűszerek.

 

 
2 095 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés