ErbaVita - Mikronizált Ananász kapszula Vcaps tokban - extra bromelán enzim és 3 szabadalom
A kapszula hatóanyaga az ananász szárában található bromelain enzim.
Így készült a kapszula
A kapszula gyártása során 3 szabadalmat alkalmaztak! Egyrészt a hatóanyag tartalmú növényi részt mikronizálták, ez azt jelenti, hogy a növényi részt a milliméter ezredrészére! darabolták fel. Így nagyobb felületet kaptak, ahol exponenciálisan több biokémiai reakció megy végbe. Mindeközben fokozódott a felszívódás és csökkent a segédanyagok mennyisége. Összességében ezáltal erőteljesebb élettani hatást vagyunk képesek elérni.
Másrészt az ananász-szár további aktív, szerves hatóanyagainak előcsalogatásához további enzimek és prebiotikus rostszálak hozzáadását is bevetették. Az enzimek és prebiotikus rostok a növényi sejtfal bontásával csalogatja elő a plusz hatóanyagokat, melyek nagyon fontosak a végeredmény szempontjából.
Majd ezt az aktív elegyet vegán kapszulatokba (Vcaps®) helyezték, és az eljárást szabadalommal védték le: EVFE®.
Végeredmény
A végtermék 95% növényi kivonatot biztosít a fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségével, ugyanakkor csökkentette a felhasznált segédanyagok mennyiségét! Természetesen a formula szabványosított, és a standardizált; titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.