NetbioHónap

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletek



Dr. Tea Papaya + Zöldtea 20 filter

Dr. Tea Papaya + Zöldtea 20 filter
850 Ft

Aktiválja az emésztést a benne lévő enzimkomplex hatóanyagok révén. A megemészthetetlent is képes megemészteni, tehát kimondottan amikor étkezési kihágásokat követünk el, utána feltétlenül javaslok egy papayás zöld teát. Gyakorlatilag az a tapasztalatom, hogy az emésztésünkben túl sok a szénhidrát, egyre kevesebb a zsír, de a fehérje emésztés olyan fontos feladat, amit szervezetünk megfelelő számú emésztő enzim hiányában elég nehezen tud ellátni, s utána ezek a fehérjék panganak a szervezetünkben, s igen sok problémát, egészségügyi problémát hozhatnak a későbbiekben.

Tulajdonképpen a papayás zöldteánk egy fantasztikus, emésztést elősegítő, metabolizmust serkentő teakeverék, aminek a magyar teaivók körében már tradíciója van. Majdnem öt éve létezik ez a termék, ez idő alatt több, mint százezer dobozzal fogyasztottak el belőle a kedves vásárlóink, s csak azért maradhatott a terméklistánkon, mert ma is szeretik és népszerű.

A Dr. Tea sorozatban úgy gondoljuk, hogy sokkal több emberhez el fog jutni ez a tea, és egyre többen fogják visszaigazolni jótékony, emésztést elősegítő, kesernyés, fanyar ízét, amit egyébként, ha megszokják, mindig keresni és kívánni fogják.

  • Papaya, a természet ajándéka
    A papaya a gyógyászatban régen ismert gyógynövény. A papaya legfontosabb és legerősebb hatású enzimje a papain, melynek emésztéselősegítő hatása meghaladja a pepszint és a pankreatint. A szakemberek a legerősebb fehérje emésztő enzimként tartják számon. Hatékonyságát a belekben uralkodó aktuális kémhatás (pH) nem befolyásolja hátrányosan. A papain enzim saját tömegének 35-szörösét kitevő mennyiségű fehérje lebontására képes. Ez elsősorban azoknak fontos, akik fehérjebontó-enzimtermelés elégtelenségben, vagy gyomorsavhiányban szervednek.
    A rosszul emésztett fehérje az emésztőrendszerben hozzájárul ahhoz, hogy a nyálkás fehérjeanyagok, az ú.n. mucoproteinek a belek nyálkahártyáira rakódjanak le. Az elégtelen fehérjeemésztés már önmagában is alacsony energiaszintet, a szervezetben önmérgező és egyéb nem kívánatos folyamatokat eredményezhet és egy sor betegség, pl. székrekedés, köszvény, cukorbetegség, magas vérnyomást, stb. hátterében állhat.
    A papain felszabadítja a fehérjék építőköveit, az aminosavakat (pl. a sejtfalakat erősítő alanint, stb.), ez csökkenti az emésztetlen fehérjék rothadási folyamatait, és így jó hatású az immunrendszerre is. A papain enzim kiválóan alkalmas a bélfalak megtisztítására minden nem oda való anyagtól (nyálkáktól, elhalt szövetektől).
    A növény és gyümölcse az enzimeken kívül növényi fehérjéket, ásványi anyagokat és vitaminokat is jelentős mennyiségben tartalmaz.
    A papayafa levele a növény legértékesebb része. A levél igen gazdag papainban, fehérjetartalma 15-szöröse az érett gyümölcsének.
    A papaya fehérjében szinte az összes esszenciális aminosav megtalálható. Ezek közül az argininnak a vér tisztaságának fenntartásában van fontos szerepe, valamint befolyásolja az emberi növekedési hormon termelését is. Ezt a hormont a hipofízis állítja elő és közvetlenül felelős a DNS és az RNS válaszreakciókért. Az arginin magasabb szintje növeli az izomtónust és csökkenti a szervezetben a zsírfelhalmozódást.

    Zöld tea
    5000 évvel ezelőtt a kínai császár egy teabokor alatt üldögélt egy csésze forró vízzel a kezében. Amikor a bokorról a csészéjébe hullott egy levél, örömmel tapasztalhatta, hogy a keletkezett ital így sokkal kellemesebb. Hamarosan termeszteni kezdték és elindulhatott hódító útján a tea.
    Manapság három teafűfélét ismerünk, melyek feldolgozási módja eltér egymástól. A legfőbb különbség az, hogy a zöld tea leveleinél gőzöléssel akadályozzák meg az erjedési folyamatok megindulását. Az erjedés kiiktatása azért nagyon fontos, mert ennek köszönheti a tea jellegzetes ízét, és ami még lényegesebb, így maradnak meg benne az antioxidáns hatású anyagok, a polifenolok. Ezek vírus- és baktériumölő hatásúak és csökkentik a rák kialakulásának esélyét. A polifenolok a daganatképződés és ?fejlődés, valamint az áttét kialakulásra is gátló hatással vannak. A szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek is hasznos a zöld tea fogyasztása, mivel csersavtartalma gátolja a zsírsavak és a koleszterin felszívódását. A zöld tea antioxidáns tulajdonságai meggátolják, hogy a koleszterin lerakódjék az érfalakra. A védőmechanizmus alapja, hogy az EGCG blokkolja a Stat1 nevű fehérje működését. A Stat1 az infarktus vagy a stroke után aktiválódik, és hozzájárul a sejthalálhoz. Az EGCG, úgy tűnik, a szívizomsejtek regenerálódását is elősegíti.
    A zöldtea hatóanyagai közé tartozik a fluor, ami védi a fogzománcot. A teában levő katechin jelentős mértékben gátolja a szájban található baktériumok cukorátalakító tevékenységét, megelőzve ezzel a fogszuvasodást.
    A tea koffeinje hörgőtágító hatású, ezért az asztmában szenvedőknek ajánlható. Húgyhajtó hatása is van, növeli a vese vizeletkiválasztását.
    Mindezen pozitív tulajdonságai ellenére a zöld tea nem csodaszer, hatását hosszú idő alatt fejti ki, ezért rendszeresen kell fogyasztani.

    Kiszerelés: 20 filter/doboz

  • Vonalkód
    5998219305014
    Minősítés
    Natur
    Termék
    Fogyókúra
    Várható szállítás
    1 héten belül
    Szállítási tömeg
    40 g/db
Webáruház készítés