Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletekAuro Penészgátló festék 1 liter (Nr.327)

Auro Penészgátló festék 1 liter (Nr.327)
6 735 Ft

A penészesedéssel szemben hosszútávon ellenálló jó fedőképességű, ásványi összetételű fehér falfesték beltéri használatra. Fungicid és oldószermentes penészgátló festék. Dörzsálló, többször átkenhető. Kiváló páraáteresztő képességű. Mész, cement vakolatokon is használható. Vályogvakolatokon az elszínesedés veszélye miatt próbakezelést kell végezni! Lúgos kémhatású (PH érték kb. 12) ezért messzemenően gombaálló.

Az AURO Penészölő festék ásványi összetételű oldószermentes, légáteresztő beltéri falfesték. Nem tartalmaz szintetikus méreganyagokat és fungicidmentes. A felhasználásra kész állapotban gyártott festékanyag jó fedőképességű (Klasse 2 DIN 13300), csak fehér színben kapható. Magas ph értéke (kb. pH.12) miatt az AURO Penészölő festékkel kezelt falfelület a penészesedéssel szemben hosszantartóan ellenálló.

 

 

 • Összetétel: víz, mészhidrát, titandioxid, kolophonium glycerinester káliszappanként, ásványi töltőanyag, cellulozéter.

  Kiadósság: kb. 0,10-0,14 liter/m2. 1,0 liter 10 m2-es felületre elegendő.


  Hogyan használjuk?
  A kezelendő felület szilárd, sima, száraz, kémiailag semleges, nedvszívó, zsírmentes, tiszta és idegen anyag átütésétől mentes legyen. A penészes felületet kezeljük le az AURO Penész eltávolítóval (Nr.412). Majd a AURO Penészstoppal (Nr.413), mely megakadályozza a további penészesedést. Erős nedszívó képességű felületeket ( pl. mészhomokkő) 20 % vízzel higított AURO Penészölő festékkel (Nr.413) kell először alapozni. Használat előtt jól keverjük fel, 8 C alatt ne használjuk! Felhordás ecsettel vagy hengerrel egyenletesen 1-2 rétegben, szükség szerint 5-10 %-ban vízzel hígítva.

  Biztonsági tanácsok:
  A kezelendő felület környékét gondosan takarjuk le. A kezelésnél és száradásnál is gondoskodni kell a megfelelő szellőztetésről. A felhordásra használt eszközöket a megszáradás előtt vízzel mossuk le. Gyerekek elől elzárva tartandó! Ha a festék szembe kerül, azonnal bő vízzel mossuk ki, forduljunk orvoshoz és mutassuk meg a termék címkéjét. Ha a festék a bőrünkkel érintkezik, azonnal mossuk le bő vízzel és szappannal. A felület kezelésekor viseljen védőkesztyűt, és védőszemüveget. A beszáradt maradékok komposztálhatók, vagy háztartási szemétbe dobhatók. A folyékony maradékokat a festékekre vonatkozó előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

  Felbontás nélkül 2 évig tárolható.


  Kiszerelés: 1 liter

 • Minősítés
  Öko
  Termék
  Penészgátló
  Várható szállítás
  2 héten belül
  Szállítási tömeg
  1 kg/db