Csontok védelmében

Nézet:
Sorrend:
-4%
Raktárkészlet:
1 db

A tenger kincse az izületek és a porcok fittségért

A glukozamin-szulfát fontos összetevője a porcszövet sejtközötti állományának, melynek funkciója, hogy nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, s meghatározza a porc mechanikai tulajdonságait, mint pl a rugalmasság, ellenálló képesség. Az MSM egy szerves kén tartalmú vegyület, mely természetesen is jelen van porcszövetben. A ginseng keringésre gyakorolt hatása révén támogatja a hatóanyagok haszmosulását.

 

 

3 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!
-21%
Raktárkészlet:
1 db

Étrend-kiegészítő kalciummal, magnéziummal, cinkkel és D vitaminnal felnőtteknek és gyermekeknek

A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyagok az erős csontokhoz, fogakhoz és a szervezet sejtjeinek megfelelő funkcióihoz. Mindenkinek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknek, a menopauzában lévő nőknek, sportolóknak és az idősödő embereknek.

A folyékony kalcium, magnézium, cink formula D vitaminnal kellemes ízhatású a gyógynövény- és gyümölcskivonatok értékes összetevőinek köszönhetően.

A folyékony formula megkönnyíti és kényelmessé teszi a kalcium és a magnézium bevételét, mivel nagy hozzáértéssel kombinálták őket egy készítményben.

A D vitamin és a cink hozzáadása elősegítheti a maximális felszívódását és a hasznosulását ezeknek a nélkülözhetetlen ásványi anyagoknak.

 

 

6 300 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához.


Tudta? A D-vitamin-hiány megszüntetésének költsége sokszorosan megtérülne az egészségügyi kiadások csökkentésében.

  • A D-vitamin szükséglet az őszi-téli időszakban a vitamin pótlása nélkül nem biztosítható
  • A D3-vitamin hatékonyabb vitaminpótlást biztosít, mint a D2-vitamin
  • Az immunfolyamatokban is fontos szerepet játszó D-vitamin igény fokozódik, ha Ön: gyermeket vár; túlsúlyos/elhízott; változó korban van; elmúlt 65 éves


Az 1×1 Vitamin D3-vitamin 2000 NE filmtabletta biztonságos dózisban tartalmazza az Ön szervezete számára szükséges napi D-vitamin mennyiségét.

1 720 Ft

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal, valamint C- és D3-vitaminnal.

  • Az ízületi porcok normál működéséért.
  • 1500 mg glükozamin-szulfát biztosítása a napi adagban
  • Komplex összetétel: C-vitaminnal, D3-vitaminnal, glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfáttal
  • Lenyelést könnyítő bevonattal


A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin- és a kondroitin-szulfát. Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.

A Porcerő FORTE filmtabletta lenyelést elősegítő bevonattal készül annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthető legyen a tabletták letapadásának valószínűsége a garatban vagy a nyelőcsőben. Így akár változatlan tablettaméret mellett is könnyebbé válhat a készítmény bevétele.


A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet természetes alkotórészei. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

  • sportolóknak
  • idősebb felnőtteknek és időskorúaknak
12 025 Ft

Komplex étrend-kiegészítő készítmény hialuronsavval, ördögcsáklya gyökér kivonattal, valamint C-vitaminnal.

Egyedülálló összetétel növényi kivonattal, vitaminnal, valamint a porcok egyik fő összetevőjével, hialuronsavval

  • 3 hatóanyag 1 kapszulában
  • 100 mg hialuronsavval
  • 50 mg ördögcsáklya gyökér kivonattal
  • 100 mg C-vitaminnal


Mozgásrendszerünk egészségének támogatásához, megfelelő működéséhez jól működő és rugalmas ízületekre, terhelhető csontokra, izmokra, inakra van szükségünk. A rugalmas ízület egyik legfontosabb jellemzője az ízületi folyadék megfelelő összetétele, állaga és mennyisége. Az ízületi rést kitöltő viszkózus nedvességet, amelynek tudományos neve szinoviális folyadék, az úgynevezett szinoviális membrán termeli. A szinoviális folyadéknak számos szerepe van: táplálja a porcot, csökkenti az ízületi alkotórészek közötti súrlódást, kipárnázza az ízületet.

Az ördögcsáklya gyökér hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához. Az ördögcsáklya nemzetség (Harpagophytum) két faja Afrika déli, sivatagos területein őshonos. Nevét jellegzetes, karomszerű tüskékkel borított terméséről kapta.

Már napi 1 g gyökérnek megfelelő mennyiségű kivonat fogyasztása hozzájárul az egészséges ízületek és a megfelelő mozgékonyság fenntartásához, valamint az ízületek és inak rugalmasságához.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen előforduló nagy molekulájú poliszacharid, amely többek között a porcok és a csontok szerves állományának egyik fő összetevője. Legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületi porcokban és ízületi folyadékban található meg. Igen magas a vízmegkötő képessége, aminek a jelentősége, hogy az ízületi folyadék hidratált és magas viszkozitású legyen.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő állapotának, működésének fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.

  • Sportolóknak, a rugalmas ízületek, inak, valamint a mozgékonyság fenntartásáért
  • Idősebb felnőtteknek és idős korúaknak, az ízületek egészségéért és rugalmasságáért.
6 975 Ft

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.
Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

 

2 880 Ft

Liposzómás C-vitamin csipkebogyóval, acerolával, szőlőmaggal és lecitinnel
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, szobahőmérsékletű helyen, közvetlen fénytől védve.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény.

A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert.

A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben.

Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat ? köztük C-vitamint ? tartalmaz.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

2 775 Ft

Természetes eredetű natúr C-vitamin tabletta csipkebogyóval

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, csipkebogyó kivonat

 

A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért rendkívül lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle. A tabletta nyújtott hatású, ezért a C-vitamin felszívódása egyenletes. A magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer egészségéhez. Segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. Antioxidánsként támogatja a szervezetet az oxidatív stresszel szembeni védekezésben. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a porcok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, segíti az E-vitamin redukált formájának regenerálódását.

3 330 Ft

 

Természetes eredetű C-vitaminnal

 

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Támogatja az idegrendszert, a normál pszichológiai funkció fenntartását. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának fenntartásához. Fokozza a táplálékkal bevitt vas bélből való felszívódását.
Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stresszhatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl. fogamzásgátlók), lázas állapotok, járványidőszak, műtéti beavatkozások. A népi gyógyászat alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.
A tabletta ?nyújtott hatású?, hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

 

 

 

 

2 170 Ft

Az immunrendszer támogatásához 

Korszerű, kettős metalizált fólia csomagolásban a hatóanyag stabilitásának védelme érdekében.

Speciális technológiával előállított, nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet a C-vitaminnal. Magas hatóanyag tartalmú, tablettánként 1500 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását.

Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért a magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

3 525 Ft

D-Max kapszula 50 ?g (2000 NE) D3-vitamin kapszulánként

étrend-kiegészítő készítmény

80 db

Nettó tömeg: 26,4 g

Adagolás: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 50 ?g (2000 NE) D3-vitamint tartalmazó készítmény. A D-vitamin zsíroldékony vitamin, mely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben, azonban a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége idős korra jelentősen csökken. Figyelembe véve a Magyarországon mért napos órák számát, valamint, hogy mennyi időt töltünk a napon, sok esetben szükségessé válik étrendi bevitele minden korosztály számára. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Támogatja az egészséges csontok és a fogak megőrzését, részt vesz a kalcium és a foszfor felszívódásában és hasznosulásában, segít fenntartani a normál izomfunkciót. Hozzájárul a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban.

2 965 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Az egészséges csontozat fenntartásához

A terméaszetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik. Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, támogassa az egészséges életmódot!

 

 

3 265 Ft

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft

Könnyen felszívódó szirup forma.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a gyerekek immunrendszerének megfelelő működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezáltal a csontozat, a fogak és a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 735 Ft

Glukozamin, kondroitin és MSM kombinációja magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal


Gondosan kifejlesztett készítmény az ízületek egészsége számára kedvező, tengeri eredetű természetes hatóanyagokkal.
Glukozamin, kondroitin-szulfát és MSM (Metil-szulfonil-metán) kombinációja kiegészítve magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal.
A csalán kivonat hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához. A magnézium szükséges a csontok normál szerkezete, illetve a megfelelő izomműködés fenntartásához. A kollagén az ízületek felépítésében is részt vevő rugalmas anyag.

 

 

3 245 Ft

Dr.Chen Porc-Joint Easy Move Tabletta

Természetes hialuronsavval és az ízületek számára hasznos összetevőkkel

Könnyed mozgás, rugalmas ízületek ? Glükózamin, hialuronsav, kollagén, mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat és mangán tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

Magas hatóanyagtartalmú (tablettánként 900 mg glükózamin-szulfát), és további hasznos hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény. A természetes hialuronsav az emberi szervezetben, az ízületekben, a bőrben, az izmokban és a szemben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező anyag. A glükózamin-szulfát a porc szerkezeti felépítője, a porcszövet sejtközötti állományának összetevője. Az ördögcsáklya gyógynövény-kivonat segít fenntartani az ízületek mozgékonyságát, egészségét. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok egyik alkotóeleme. A természetes mukopoliszacharidok az inakban lezajló fiziológiai folyamatokban vesznek részt. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, és a kötőszövet-képződéshez.

5 340 Ft
 
Nézet:
Sorrend: