Jelszó

Nyári szünet

Szabadság miatt
2017.08.07 éjfél után leadott rendelését
2016.08.21-től teljesítjük.

Ez idő alatt telefonos ügyfélszolgálatunk,
valamint irodánkban a személyes csomagátvétel is szünetel.

Webáruházunk folyamatosan elérhető!

Hírlevél

Fizetési megoldás

Díjmentes szállítás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
1 080 Ft - 1 970 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Ecet


Sorrend:

Byodo Bio ecet, almaecet rostos 5% savtartalom 500 ml

Ez a gyümölcsös ízű, rostos almaecet egész készül. A legjobb minőségű bioalmák termeléséért válogatott Bioland-gazdálkodások felelnek. Az erőteljes édes-savanyú almaaroma a természetes előállítás eredménye.

Ez a természszetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizá-torok hozzáadása nélkül készül. A rostos almaecetet nem melegítik fel, hogy megőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

 
1 080 Ft
  Byodo Bio ecet, balzsamecet "Aceto Balsamico" 6% savtartalom 500 ml

Aceto Balsamico di Modena, a balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz. Eredete évszázadokra nyúlik vissza mely idő alatt egy spezialítássá fejlesztették ki.

Ez a fajta ecet kizárólag az éjszakolaszországi Modena tartományban készül.
A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz, a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája. Az Aceto Balsamico kivállóan alkalmas salátákhoz (pl.: paradicsom-mozzarella saláta bazsalikommal) mindenfajta meleg hús- ételhez, de finom hideg előételek ízesítéséhez is. Olaszországban előszeretettel használják édességek krémek és szószok elkészítéséhez is.

 
1 970 Ft
Byodo Bio ecet, fehérborecet 6% savtartalom 500 ml

Premium minőségű fehérborecet, mely könnyed, friss ízével ideális nyári salátákhoz, húspácoláshoz. Ez a fanyar, savanykás íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű ecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo ecetet.

A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.
A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

 
1 085 Ft
Byodo Bio ecet, fűszerecet 5% savtartalom 500 ml

Ez a jellegzetes fűszer-aroma jó kiegészítője minden friss salátának, különösen a nyerssaláták-nak. Kivállóan alkalmas húsok pácolására, kocsonyához vagy zöldség elrakáshoz.

Ez a természetes termék egy családi gazdálkodásban, hagyományos eljárással, segédanyagok és stabilizátorok hozzáadása nélkül készül.
A fűszerecet nem melegítik fel, hogymegőrizzék az értékes enzimeket és ízeket.

Az üveg alján látható lerakódások nem a minőség romlására utalnak, hanem a természetes előállítás következményei.

 
1 185 Ft
Byodo Bio ecet, vörösborecet 6% savtartalom 500 ml

Premium minőségű vörösborecet, mely erős ízével ideális az őszi salátákhoz, pácoláshoz, vadételekhez. Az erős testes íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű vörösborecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo vörösborecetet.
A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.

A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

 
1 080 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés