Arctisztítás (arcmaszk, bőrradír, arctisztítótej,-hab)

Nézet:
Sorrend:

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

2 200 Ft

Gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény. Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Gyógyító, nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság:
Az individuális arctisztításhoz a maszkot a nappalra használt ápoló készítmények hozzáadásával készíthetjük el, pl:

  • tisztátlan, zsíros bőrnél: speciál tonikkal, arcolajjal, 
  • normál és száraz bőrnél: arctonikkal, arctejjel, 
  • érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrnél: arctonikkal és rózsakrémmel gazdagíthatjuk a maszkot
11 650 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt.

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását. 
A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni ? már a tisztítással finom ápolást kap. 

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

9 800 Ft

"Bioaktív tisztítás és tonizálás, mely természetes alapja az egészséges, fiatalos megjelenésnek."

Élénkítő, aromatikus illóolaj, mely természetes bioaktív hatóanyagokkal egyesítve kíméletes, mégis hatékonyan eltávolít minden szennyeződést, felfrissíti és kiegyensúlyozza az arcbőrt. Alkalmazás: vattakorong segítségével töröljük át az arcbőrt, majd használjuk a Rózsa tonikot és hidratálót.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: damaszkuszirózsa-olaj, csipkebogyó olaj, zabtej kivonat, Aloe vera, kakaóvaj, sheavaj, komló, kamilla kivonat, zöldcitromvirág kivonat, körömvirág kivonat, golgotavirág kivonat, gerániumolaj, szegfűszegolaj

3 600 Ft

Natura Siberica Virágvízalapú Nyugtató tisztító bio zselé 140mlÉrzékeny bőrre. Gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt, a makacs sminket is eltávolítja.

Rhodiola Rosea gazdag bio savakban, mangánban, rézben, cinkben, illóolajokban és flavonoidokban. Bio Rhodiola Rosea-virágvíz nyugtat és védi a bőrt a környezeti hatásoktól. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék. 
2 600 Ft

A ligetszépeolaj értékes vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. A Hialuronsav magas vízmegkötő képességű, saját tömegének többszörösét képes megkötni, természetes formában is megtalálható az emberi testben, de az idő múlásával mennyisége csökken, ez a bőr ráncosodásához vezet. Pótlását ezzel a krémmel tehetjük meg. Hialuronsavas krém napi használatra arcra, nyakra, dekoltázsra. Érzékeny, vízhiányos bőrre ajánlott.

5 265 Ft
Nézet:
Sorrend: