Hajszérum

Nézet:
Sorrend:

Helyreállítja a haj szerkezetét, hidratál, lágyít, növeli a ragyogást, erős védelmet nyújt a káros környezeti tényezőktől, visszaállítja természetes hidratálást. Minden hajtípusra alkalmazható.

Aktív hatóanyagok: selyem fehérje és aminosavak, homoktövis gyümölcskivonat, édes mandula olaj, y csalán kivonat.

Használata: Használja tiszta nedves hajra, ne öblítse le.

Nem tartalmaz SLS-t, alkoholt, szilikont, parabéneket, kőolaj származékokat!

4 390 Ft

Bioextra ginseng hajcsepp 50 ml

Eredeti kínai ginseng-kivonatot és vitaminokat tartalmazó hajápoló szer, mely élénkíti a fejbőr vérkeringését, ezáltal segít csökkenteni a hajhullás mértékét.

A ginszeng a hagyományos kínai orvoslás egyik legfontosabb gyógynövénye: a már több ezer éve ismert és alkalmazott ázsiai ginszeng Kínában és Koreában őshonos, évelő növény, amelynek a gyökereit hasznosítjuk.

Ginseng-kivonatot és vitaminokat tartalmazó hajápoló szer.

 

  • élénkíti a vérkeringést
  • megelőzi a hajhullást
  • véd a korpásodástól

 

Alkalmazás: A hajszeszt minden hajmosás után 10-30 cseppet masszírozzunk a fejbőrbe, majd legalább 5 perc elteltével bő vízzel öblítsük le.

2 290 Ft

Táplálja és helyreállítja a hajat, megakadályozva a hajhullást és elősegítve a haj növekedését.
A taurin és a boróka mélyen erősítő hatással bír, tökéletesen tonizálja és biztosítja a vitaminok mély behatolását. A taurin és a B-vitaminok antioxidáns hatásúak és elősegítik a haj növekedését. A Natura Siberica által koffein, bojtorján, ginzeng, csalán, gyömbér, zsálya alapján létrehozott hajhullás elleni komplexum hatással van a hajhagymákra, és segít megelőzni a hajhullást.

1 885 Ft
Nézet:
Sorrend: