Édesgyökér

Nézet:
Sorrend:

A változókori karcsúságért, a könnyű lábakért és a pajzsmirigy egészséges működéséért

A bazsarózsa hozzájárul a nők egészségének fenntartásához, enyhíti a menopauza tüneteit, normalizálja az idegrendszer működését. A kudzugyökér-kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szúrós csodabogyó támogatja a lábak vénás keringését, ezáltal enyhíti a nehézláb-érzést. A kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A barna alga kivonat és a keserű narancs kivonat támogatják a testsúlycsökkentést. Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer komfortérzetét, segít fenntartani az emésztőrendszer egyensúlyát.

3 760 Ft

A tüdő, a légutak és az immunrendszer támogatásához

Azonnal oldódó gyógynövény-koncentrátum

  • A csűdfű támogatja az immunrendszer egészséges működését, a mentális és a fizikai jóllétet.
  • Az édesgyökér hozzájárul az immunrendszer és a légzőrendszer egészséges működéséhez.
3 160 Ft

Támogatja az immunrendszert - Enyhíti az allergiás tüneteket

Összetevők jelentősége

Édesgyökér - Az édesgyökér hatóanyaga a glicirrizin, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású, amely képes csökkenteni az allergia által megjelent bőrreakciókat.

Főzőbanán - Gyógynövény, amely antiflogisztikus hatású, az iridoid glükozidok jelenléte miatt antiallergén is, különös tekintettel az „aukubinra, amely immunmodulátor, mely képes egyensúlyba hozni az immunoglobulinok különféle típusait.

Kamilla - A kamilla görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatású. Ezenkívül csökkenti a viszketés tüneteit is, amelyek gyakran társulnak a bőr allergiájával.

Csalán - A leghatékonyabb a gyulladáscsökkentés terén.
MSM (metilszulfonil-metán)
Kénes szerves vegyület, amely csökkenti az allergiás nátha tüneteit.

Quercetin - Gyakori flavonoid, amely számos növényfajban megtalálható. Antiphlogisztikus hatást fejt ki, gyulladáscsökkentő és antiallergiás mediátorok felszabadulásának gátlásával.

C-Vitamin - Allergiás reakciók esetén a C-vitamin hatékony antioxidáns hatásának köszönhetően megakadályozza a hisztamin kiválasztódását és fokozza a méregtelenítési folyamatokat. A hisztamin szintje valójában nagymértékben nő, ha az aszkorbinsav szintje csökken.

B5-Vitamin - Számos biológiai reakcióban részt vesz a pantoténsav, amely növeli a gyulladáscsökkentő hatásuk szempontjából fontos glükokortikoidok termelését, amelyek közül legjelentősebb a kortikoszteron.

 

5 360 Ft

ESI® No Acid Nagy, 60 szemes kiszerelés - Természetes savlekötő, lúgosító. Gyomorégés, puffadás

Édegyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmú étrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel.

No Acid Laboratóriumi tesztek
Egy savellenes terméknek olyan kapacitással kell rendelkeznie, hogy a gyomor pH-ját 1,5-2-ről, 3,5 és 4 közé emelje kevesebb, mint 10 perc alatt.


Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy 2 darab DigestivAid® No Acid tabletta elegendő a gyomorégés azonnali csökkentésére, az 1,5-2-es pH-ról 4-4,5-re emelve.


Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt.

4 840 Ft

ESI® No Acid-Stop a savaknak!- Lúgosító-savlekötő szopogatós tabletta, gyomorégésre, puffadásra

Édesgyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmúétrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel

Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

2 545 Ft

Ezerjófű Tinktúra Testsúly 50 ml

A kínai édesgyökér hozzájárul a testsúly csökkenéséhez.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
Az articsóka és a kínai édesgyökér elősegíti a súlycsökkenést.
A eperfa levél támogatja a test szénhidrát-anyagcseréjét.
Az édesgyökér segíti az emésztőrendszert.
A koriander hozzájárul a zsír bontásához, jótékonyan hat a vér koleszterinszintjére.
A zöld tea támogatja az anyagcserét és a zsír oxidációját, segít a testzsír égetésében.
A Testsúly tinktúra természetes fogyás a gyógynövények erejével, ami étvágycsökkentő, emésztést segítő, méregtelenítő, anyagcsere gyorsító, zsírégetést fokozó és súlycsökkentő hatású.
Napi adag: 2 ml (2g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: Naponta összesen 40 csepp étkezések előtt fél órával: reggel 10 csepp, délben 20 csepp, este 10 csepp. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 355 Ft

Az édesgyökér hozzájárul a mentális nyugalom megőrzéséhez, az emésztőrendszer és a felső légutak normál működéséhez.

Az édesgyökérre érzékeny egyéneknek, terhes anyáknak, máj- és vese elégtelenségben, magas vérnyomásban, hipokalémiában, bélgyulladásban szenvedőknek fogyasztása nem ajánlott.


3 445 Ft
Nézet:
Sorrend: