Jód

Nézet:
Sorrend:

A tenger az emberi szervezet számára hasznos és fontos nyomelemek tárháza. A hasznos anyagok az algákban felhalmozódnak, így tekinthetjük a TENGER MULTIVITAMINJÁNAK is.

Az alga nagy mennyiségű jódot tartalmaz, amely szükséges a pajzsmirigy fejlődéséhez és működéséhez, a pajzsmirigy-hormonok termelődéséhez, valamint az energiatermelő folyamatokhoz. Támogatja az idegrendszer megfelelő működését, szerepet játszik a szellemi teljesítmény fenntartásában. Aminosav-, fehérje- és vitamin-tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyagszükségletünk pótlásához. Rendszeres fogyasztása különösen a tengerrel nem rendelkező országokban, így Magyarországon rendkívül hasznos, hiszen hazánkban sajnos csak ritkán kerül tengeri eredetű étel az asztalokra.

 

2 605 Ft

A Jódaqua? természetes jódos gyógyvíz 100%-ban természetes eredetű, igazolt élettani hatással bíró őstengeri koncentrátum.

A termék különlegessége, hogy 1,5-2 millilitere teljes mértékben fedezi a WHO (Egészségügyi Világszervezet) által javasolt napi humán jódszükségletet. A gyógyvíz jódon kívül további számos makro- és mikroelemet is tartalmaz, melyek együttes szinergista (egymás felszívódását erosítő) hatása hozzájárul a magasabb fokú hasznosuláshoz.

A gyógyvíz 200 ml-es kiszerelésben - mely az adagolás függvényében 3-6 hónapra elegendő jódpótlást biztosít.

2 115 Ft

Jutavit Jód 100mcg Tabletta

100 ?g jódot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

A jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer, a pajzsmirigyhormonok termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez. 

Adagolás: Napi 1 vagy 2 tablettát étkezés után bő folyadékkal lenyelni.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Figyelmeztetések

  • Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
  • Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
1 075 Ft

Jutavit jód tabletta 200mcg (mikor g) 100 db

A jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer, a pajzsmirigyhormonok termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

Adagolás: Napi 1 tablettát étkezés után bő folyadékkal lenyelni.

Kiszerelés: 100 db tabletta

1 835 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

A chlorella egy nagyon erős zöld színű édesvízi alga, mely már több mint 2 milliárd éve létezik a Földön.

Nevét a klorofilról kapta, jelenlegi ismereteink szerint a chlorella a legmagasabb klorofil tartalmú növény bolygónkon. Kimagasló klorofil (4-5 %) és egyéb pigment tartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetését segíti.

Amalgám töméseink cseréjénél különösen ajánlatos a chlorella fokozott fogyasztása, mert így megakadályozható, hogy a fúrás során szervezetünkbe kerülő higany lerakódjon. Magas rosttartalma fokozza a bélműködést, kitisztítja a bélrendszert, így elősegítve a tápanyagok felszívódását.

Az alga a klorofilon kívül jelentős mértékű növényi fehérjét tartalmaz.

Fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étkezések közötti éhségérzetet.

A nap során bármikor fogyaszthatjuk a chlorellát, akár többször kis mennyiséget is ehetünk belőle.
Amennyiben fogyasztásakor bármilyen kellemetlenséget (hasmenés, fejfájás) tapasztalunk az alga méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően, átmenetileg csökkentsük az adagot. Fontos tudni, hogy mint minden új táplálék esetén, a chlorella fogyasztásánál is ügyeljünk a fokozatosságra. Kezdjük kis adagokkal (napi fél teáskanál) és csak pár nap elteltével növeljük az adagot.


Jótékony hatások:
immunerősítő, javítja az emésztést, segíti a méreganyagok távozását

 

4 590 Ft
Nézet:
Sorrend: