Regenerálás, táplálás

Nézet:
Sorrend:

kili.g Regeneráló arcmaszk C-vitaminnal 3x7g

Minden bőrtípusra + hialuronsav + E-vitamin

Az A-, C- és E-vitamin, a hialuronsav és a csillámpor kombinációja hidratált, tonizált és ragyogó bőrt biztosít.

A /kiliĄg/ pillanatok, kellemes érzelmi élmények.

Fontosak, mert felpezsdítenek és gyönyörűvé tesznek.

A /kiliĄg/ természetes kozmetikumai segítenek abban, hogy észrevedd és megbecsüld ezeket az örömteli eseményeket.

Vegán natúrkozmetikum, 92%-ban természetes összetevőkkel.

Használat: Vidd fel az arc és a nyak tiszta, száraz bőrére, majd 10 perc után alaposan öblítsd le. Használd heti 1-3 alkalommal. 5°C és 25°C között tárolandó.

1 485 Ft

kili.g Regeneráló arcszérum C-vitaminnal 50ml

A Kili.g Regeneráló arcszérum C-vitaminnal egy könnyű, gyorsan felszívódó formula, mely hialuronsavval és C-vitaminnal gazdagítja és regenerálja a bőrt.

Ez a szérum hatékonyan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, miközben hozzájárul a bőr ragyogásának és rugalmasságának javulásához.

C-vitaminos regeneráló arcszérum hialuronsavval.

Kiváló minőségű, magas aktívanyag tartalmú készítmény. Ennek köszönhetően a legfényűzőbb módon ápolja az arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • visszaadja az arcbőr üdeségét és fiatalos szépségét
  • világosítja a bőrt

Használata:

Gyengéden ütögessen be az ujjaival megfelelő mennyiségű szérumot a tiszta arcbőrébe. Vigye fel az arcára, nyakára és a dekoltázsára is. A szérumot nappali és/vagy éjszakai krém alá, esetleg önmagában is használhatja.

3 320 Ft

kili.g Regeneráló arctisztító és maszk C-vitaminnal 75ml

A Kili.g Regeneráló arctisztító és maszk C-vitaminnal egy hatékony bőrápoló termék, amely segíthet megőrizni a bőr fiatalságát és szépségét.

A C-vitamin és az AHA-k együttesen segítenek tisztítani, megújítani és ragyogóvá tenni a bőrt.

Ez a gyengéd, de intenzív 2 az 1-ben arctisztító természetes AHA-kkal simává és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Használható naponta tisztítóként vagy maszkként ? heti 2 alkalommal.

Tisztító ? a maszk eltávolítja az elhalt hámsejteket, intenzíven tisztít, és csökkenti a bőr pigmentfoltjait is.

A termék különösen hasznos a fáradt és sápadt bőr ápolására. Hialuronnal és C-vitaminnal dúsított, amelyek bőrhidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek. Élvezze a tiszta és ragyogó bőr megjelenését.

2 540 Ft

Könnyű, hidratáló arctej.

Nyugtató hatású, enyhíti az irritált bőr okozta panaszokat. A gyengéd, hűsítő tej különösen ajánlott napozás után. 

Az ALOE VERA arctej megjelenésével Önnek immár lehetősége nyílik választani a tápláló, tartalmas ALOE VERA krém és a könnyű, hidratáló arctej között, vagy keverheti is e két terméket teljesen individuálisan, bőre igényeinek megfelelően.

15 290 Ft

Vitalizáló és harmonizáló hatású nappali arcápoló krém.

Elsősorban a kevert bőr ápolására szolgáló készítmény, de az érzékenyebb bőr is jól tolerálja, így gyermekek és tinédzserek bőrápolására is kiválóan alkalmas.

Bőrállapottól függően a Rózsa és a Zsálya termékcsalád készítményeivel kombinálható. Zsíros, tágpórusú, gyulladásokra hajlamos, továbbá egyéb területeken száraz bőr esetén a Zsálya Tisztító tejjel és Tonikkal együtt használható.

A többnyire száraz és „T-vonalban” enyhén zsírosodó, illetve érzékeny bőrállapot esetén viszont a Rózsa Tisztító tejjel és Tonikkal alkalmazható együtt. Faggyút feloldó hatású, anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Illata frissítő és élénkítő.

Alternatív használat: A citromfű kivonatnak feloldó hatása van, emiatt a krém jól alkalmazható grízek (milárisok) kezelésére.

9 255 Ft

A krémben lévő vitaminok és tápláló összetevők a bőrnek egészséges és vitális kinézetet kölcsönöznek és növelik rugalmasságát. Ezenkívül a karotinolaj segít megelőzni az öregségi foltok kialakulását és természetes napvédő hatással is rendelkezik.

Alternatív alkalmazás: A ginzeng krém kiválóan alkalmazható pakolásként ráncos és öregségi foltokra hajlamos kezekre. Éjszakára vastagon kenjük be és húzzunk rá gézkesztyűt.

10 765 Ft

Intenzív ápolás, a bőr számára szükséges valamennyi vitaminnal, enzimmel és ásványi anyaggal (karotinolaj, avokádó olaj).

A növényi kivonatok és növényi olajok a regenerációt igénylő bőr igényei szerint lettek kiválogatva, legyen az az életkor miatt vagy pl. mert a bőr egy betegség után fáradt és alultáplált.

Martina Gebhardt legtartalmasabb krémje. Kiváló táplálókrém, télen és tavasszal. Segít megelőzni az öregségi foltok kialakulását. Természetes napvédelem.

Alternatív használat: Nem szépen gyógyult hegek ápolására. Öregségi foltokra hajlamos, ráncos kéz esetén éjszakára cérnakesztyűvel fedett kézpakolásként alkalmazható.



15 965 Ft

Tisztítja és nyugtatja a gyulladt, tisztátalan bőrt, ezért alkalmas fiatalok akne kezelésének kiegészítő ápolására, de az idősebb kori akne bármely formája esetén is.

A benne lévő karotinolaj segít az öregségi foltok kialakulásának megelőzésében. Természetes napvédelem.

Kiváló „mindenttudó” krém az egész család számára. Feszesíti, rugalmassá teszi a bőrszövetet. Védi és ápolja a fiatal és az érett bőrt is, és magas A-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja a sejtregenerációt. Megnyugtatja a gyulladásokra hajlamos bőrt.

Alternatív használat: Testkrémként is használható cellulitis és löttyedt vagy tésztaszerű bőr esetén. Alkalmas kötőszövet gyengeség és terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére. Vérbőséget okozhat, így ritkán irritálhatja az érzékeny bőrt. Bármely Martina Gebhardt termékcsalád tisztító tejével és tonikjával kombinálható a bőrállapotnak megfelelően."



8 685 Ft

Vitaminokban gazdag, intenzív ápolás az érzékeny, nap által igénybevett bőr számára. Értékes magolajok gyorsan beszívódnak és bársonyosan puha érzetet kölcsönöznek a bőrnek. Ezek a vegán olajkapszulák a légmentes lezárásnak köszönhetően megtartják az összetevők vitamin tartalmát és frissességét.

A magolajok a legértékesebb olajok a bőr számára. Egyéb más növényi olajoktól abban különböznek, hogy nagyon magas a többszörösen telítetlen zsírsavtartalmuk, mint pl. a gamma-linolén-sav. A vízhez hasonló könnyedséggel hatolnak be a bőrbe, és igen kellemes bőrérzetet biztosítanak.
Mindezeknek az olajoknak a felvitelénél rövid időn belüli bőrkisimulást lehetett megfigyelni, ezen kívül erőteljes nedvességmegkötő hatással rendelkeznek. Ezeknek az olajoknak van még egy további együttes ismérve: amiatt, hogy nagyon magas arányban tartalmaznak szabad- és esszenciális zsírsavakat, csak néhány napig tartósak, így kapszulákba kiszerelve csomagoljuk, így egyszer használatos adagolásra vannak kimérve.

16 325 Ft

Angelica archangelica

Az angyalgyökeret már a középkorban, például a pestis idején is különleges gyógyerejű növényként tartották számon. Elsősorban a megfázásos időben hasznos mindennapos kísérő. Annyira gyengéd, hogy alacsony dózisban már csecsemők ápolására is használhatjuk. Az enyhe, balzsamos illata erőt ad, oldja a légutak váladékait, csillapítja a köhögést és elősegíti az egészség helyreállását.

 

A megfázásos időszakban az érzékeny orr körüli bőrnek ápolásra van szüksége, amelyet a hidegen sajtolt bio orbáncfűolaj és bio sheavaj tesz gyengéddé. Kisbabák és gyermekek érzékeny náthás orrának ápolására nagyon hatékonynak bizonyult az angyalgyökér és a levendula kombinációja. Minden összetevő különösen gyengéd, 100 %-ban természetes és ellenőrzött biotermesztésből származik.

2 965 Ft

Angelica archangelica

Az angyalgyökeret már a középkorban, például a pestis idején is különleges gyógyerejű növényként tartották számon. Elsősorban a megfázásos időben hasznos mindennapos kísérő. Annyira gyengéd, hogy alacsony dózisban már csecsemők ápolására is használhatjuk. Az enyhe, balzsamos illata erőt ad, oldja a légutak váladékait, csillapítja a köhögést és elősegíti az egészség helyreállását.

 

A megfázásos időszakban az érzékeny orr körüli bőrnek ápolásra van szüksége, amelyet a hidegen sajtolt bio orbáncfűolaj és bio sheavaj tesz gyengéddé. Kisbabák és gyermekek érzékeny náthás orrának ápolására nagyon hatékonynak bizonyult az angyalgyökér és a levendula kombinációja. Minden összetevő különösen gyengéd, 100 %-ban természetes és ellenőrzött biotermesztésből származik.

8 285 Ft

Érzékeny bőrre.

Segít fenntartani a bőr maximális nedvességtartalmát az egész nap folyamán elősegítve a friss, jól kihipent megjelenést.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz nyugtató hatású és véd a környezeti hatásokkal szemben.

Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
3 160 Ft

Organic Shop Mélytisztító és hámlasztó korongok teafaolajjal és glikolsavval 20db

Hatékonyan távolítja el a pórusokat eltömítő szennyeződést, frissé téve a bőrt. A teafaolaj segít egyensúlyban tartani a faggyútermelődést.

A glikolsav lebontja a pórusokban lévő lerakódásokat.

Vegán termék.

Használata:

Törölje át az arcát egy koronggal, elkerülve a szem környékét. Fordítsa meg és újra törölje át. Mindennapi használatra alkalmas.

2 290 Ft

A kor előrehaladtával a szem körül szarkalábak, mimikai ráncok, a homlok területén redők, majd a hajtő és a fül környékén mélyebb ráncok figyelhetők meg. A silicea ásványi só szabályozhatja a kollagén szintézist, újraaktiválhatja a bőr anyagcseréjét, helyreállítva az optimális szintű hidratálást és tömörséget. A Nr.11-es Schüssler natúr krém mindennapos használatával bőre visszanyeri feszességét, vitalitását!

A Silicea ásványi só szabályozza a kollagén termelést és helyreállíthatja a bőr hidratáltságát. Ez a Schüssler natúr krém revitalizálja a bőrt és így visszanyeri fiatalos feszességét. A Nr. 11-es Schüssler natúr alapkrémet a mimikai ráncok ellen vesd be.

A Siliceát nem hiába nevezik szépítő kovasavnak: a bőr, a haj és a köröm egészséges megjelenéséért felelős legfontosabb ásványi anyag.


Törékeny, benőtt körmök kezelésére is szintén hatásos natúr krém. Nr. 11-es natúr alapkrém a sheavaj, az argánolaj természetes összetevők mellett szőlőmagolaj kivonatot is tartalmaz az intenzív hidratálás érdekében.


A Silicea Schüssler-féle ásványi só olyan hígításban kerül a termékbe, hogy a szervezetben található idegentestekre nincs hatással, így nyugodtan használhatod!

4 655 Ft
 
Nézet:
Sorrend: