Gyökér termékek

Nézet:
Sorrend:

Az életerő támogatója! A csüdfüvet (Astragalus membranaceus) a kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). A csüdfű kínai nevehuangqi, ami ?sárga vezért? jelent, s amely egyaránt utal a gyökér sárga színére és elismertségére. Hasznos összetevőiflavonoidok, poliszacharidok, triterpének, glükozidok, aminosavak és nyomelemek.

Hatóanyagainak köszönhetően támogatja a vitalitást és az immunrendszert. Hatékony kimerültség esetén és a menopauza idején is. 

895 Ft

Több száz évvel ezelőtt egy He nevű ember eltévedt az erdőben. Évekkel később, mikor rátaláltak, meglepően látták, hogy öreg korához képest haja koromfeketén fénylett. Később tudták meg, hogy életben maradásáért az ember alakjához hasonló útszéli keserűfűvel (Polygonum multiflorum) táplálkozott. Az egészséges vese révén erős és egészséges a hajkorona és a köröm is.

850 Ft

Az Angelica sinensis, vagyis kínai angyalgyökér hatóanyagai támogatják a hölgyek egészségének megőrzését, az urogenitális rendszer egészségét, a vér megfelelő oxigén szállítását, az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. Antioxidánsként támogatja a szervezetet a káros szabad gyökökkel szembeni védekezésben.

875 Ft
Nézet:
Sorrend: