Gluténmentes liszt

Nézet:
Sorrend:

Tökéletes allergiások számára, mivel természetesen mentes a gluténektől.

Az Alce Nero rizsliszt földi rizsből származik, amelyet Olaszországban termesztenek, és amely jellegzetes, tiszta fehér színnel rendelkezik. Mivel nem sok olajat vesz fel, a sült ételeket könnyebbé és finomabbá teszi.

1 745 Ft

Ellenőrzött gluténmentes

Recept

Falafel golyók: 125g csicseriborsó liszt, 25g keményítő (1Ek), 100ml víz, 1 hagyma és 1 gerezd fokhagyma finomra aprítva, (2 ek friss koriander), 1tk őrölt római kömény, 1 tk só, 150g szezámmag (bevonó)

Az összetevőket sima tésztává keverjük és 5 percig dagadni hagyjuk. Golyókká formáljuk és szezámmagban megforgatjuk. Serpenyőben bő olajban arany barnára sütjük. Elkészíthetjük joghurtos-mártással és salátával.

A Bauck csicseriborsó liszt nyers csicseriborsóból készül, ezért nyers fogyasztásra nem javasolt.



2 415 Ft

Gluténmentes bio gesztenyeliszt édes-diós ízével kiválóan alkalmas kenyér, sütemény és palacsinta készítéséhez. A receptekben ajánlott liszt 20%-át általában ki lehet cserélni gesztenyelisztre.

A gesztenyeliszt az édes-diós ízét a nemes gesztenyéből nyerte. A XIX. századtól ez volt a fő élelmiszer a hegyvidék falusi lakosainak Dél-Európában. Kiválóan alkalmas a sütéstől a főzésig, kenyér, sütemény és palacsinta készítéséhez. Az általában használt liszt 20%-át ki lehet cserélni gesztenyelisztre.

 

4 590 Ft

A Bauckhof kókuszliszt a gyümölcs húsából készül, íze enyhén édes, táplálóan aromás, rostban gazdag.

Ízletes alkotóeleme a müzliknek, joghurtoknak, shake-eknek. Nemcsak sűrítőanyaga a currynek, leveseknek és szószoknak, hanem egzotikus ízt is biztosít nekik. A szénhidrát-tudatos és rostokban gazdag táplálkozásba kiválóan illeszthető.

 

1 555 Ft

Bio rizsliszt, gluténmentes termék


Recept, alma-rizs-muffin: 250g teljes rizsliszt, 60g mogyoróliszt, 2tk.sütőpor, 2 tojás, 1 tk. fahéj, 1 csip. só, 115g agavészirup vagy cukor, 180g BH almaszósz,2 ek. napraforgó olaj, 50ml rizstej, 1 csip. őrölt Bourbon vanília, 75g mazsola. Rizslisztet, mogyorólisztet, sütőport és mazsolát elvegyítjük. A megmaradt összetevőket habverővel elkeverjük és a lisztkeveréket hozzá adagoljuk. A masszát 12 muffin formába osztjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon kb.20 percig sütjük.

2 240 Ft

Dia-Wellness Piskótaliszt

csökkentett szénhidráttartalmú, piskótatészta sütéséhez ajánlott lisztkeverék.

Cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatják!

A Dia-Wellness lisztkeverékek mindegyike magas élelmi rost tartalom mellett tartalmaz prebiotikus rostot, melyek kiemelkedo élettani hatást gyakorolnak az emberi szervezetre emésztorendszer, immunrendszer). Összetételének köszönhetoen biztosítja a szénhidrát-, fehérje- és zsírbevitel megfelelo arányát.

 

 

1 130 Ft

Dia-Wellness Pizzaliszt Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú pizzaliszt pizzatészta készítéséhez, 49% felszívódó szénhidráttartalommal.

A Dia-Wellness Pizzaliszt olyan enzimeket tartalmaz, melyek nem csak könnyedén nyújthatóvá teszik a pizza tésztáját, hanem ropogós végterméket is eredményeznek. Magas fehérjetartalom, magas rosttartalom és alacsony glikémiás index jellemzi.

2 620 Ft
 
Nézet:
Sorrend: