Lábápolás

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Finoman puhává teszi és ellazítja lábait.

A bio altaji homoktövisolaj és a sheavaj intenzíven táplálja és hidratálja a láb bőrét, a muskotályzsálya olaja pedig regenerál és fertőtlenít.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, polietilén-glikolt (PEG), ásványi olajokat.

1 950 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 750 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Allga San törpefenyő gél 100 ml

Alkalmazás: Masszírozza a hűsítő Törpefenyő gélt az ápolni kívánt testrészek (nyak, hát, láb) bőrébe a nehéz munkanap végén, vagy sportolás után.

Figyelmeztetés: ügyeljen rá, hogy szembe, vagy nyálkahártyára ne kerüljön! Csecsemők és gyermekek számára nem alkalmazható!

3 775 Ft

Az Aromax Teafaolajos köröm- és lábápoló ecsetelő szőlőmagolajat tartalmaz, mely kondicionálja a körmöt és a körömágy bőrét. A benne található teafaolajat gyulladáscsökkentő és egyéb hatásai miatt többek között bőrfertőzések (pl. a láb gombás megbetegedéseiben) kezelésében alkalmazzák.

A körömápolóban lévő szőlőmagolaj könnyű szerkezetű, tápláló olaj, ami jól felszívódik a bőrbe. Valamennyi bőrtípusra használható alapolaj. Az orvosizsályaolaj gyulladáscsökkentő, valamint izzadáscsökkentő főbb hatássokkal is bír. Az erdeifenyőolaj pedig amellett, hogy friss illatot biztosít, még tonizálja is a bőrt.

Az ecsetelő 100%-ban natúr hatóanyagokat tartalmaz. A teafaolaj antibakteriális és gombaölő hatását erősíti az orvosi zsálya gyulladáscsökkentő és izzadásgátló hatása. A benne található szőlőmagolaj kondicionálja és táplálja a körmöt és a bőrt, valamennyi bőrtípusra használható alapolaj. Ezek mellett az erdeifenyő nem csak friss illatot biztosít, még tonizálja is a bőrt.



2 300 Ft

A puhább, simább és selymesebb érintésű bőrért.

Bio sarkvidékiáfonya-kivonat C- és E-vitaminban gazdag, tonizálja és kisimítja, bio feketeáfonya-kivonat tökéle-tesen puhítja a bőrt.

BDIH minősített, vegán natúrkozmetikum.

Felhasználás: felbontás után nyitott tégely szimbólum (hó)

Felelős személy: Eurobio Lab OÜ, Leiva str.3, EE-12618 Tallinn

650 Ft

Lábunk, de különösen sarkunk a külső környezeti behatásoknak és fizikai megterhelésnek egyaránt kitett bőrfelület, mely természetes zsírosodási folyamatának megbomlása után keményedésre, repedezésre hajlamos.

Alkalmazás: fürdés után a sarkunk és a talpunk száraz,repedezett bőrét kenjük be.

Hatóanyagai: a méhviasz, gyapjúzsír, glicerin és paraffin.

A Bánó féle Doktor Sarokbalzsam mindennapi használata a száraz, repedezett bőrt ápolja, puhává varázsolja.

1 670 Ft

Ajánlott:  a lábak erősebb igénybevétele esetén (álló foglalkozásnál, sportolásnál, vagy utazásnál, autózásnál elégtelen mozgás következtében) frissíti a fáradt lábakat.

Bőrállapot: bármely bőrállapotnál, 

Sajátosság: ápoló olajtartalma következtében nem szárítja a bőrt

6 650 Ft

Sokan ismerik azokat a gyötrelmes időszakokat, amikor a bőr extrém száraz, és emiatt viszket is, főleg olyan érzékeny helyeken, mint az arc, a könyök- vagy a térdhajlat. A Dr. Hauschka Med Jeges kristályvirág intenzív krém ezekben a fázisokban intenzíven ápolja a bőrt és javítja annak vízháztartását. Az ily módon ápolt bőr jobban le tudja határolni magát és kevésbé viszket.

  • Csökkenti a viszketési ingert
  • Segít a különösen száraz bőrterületeknek abban, hogy természetes módon regenerálódjanak
  • Stabilizálja a bőr természetes védő funkcióját


Bőrállapot 
Intenzív bőrápolás a nagyon száraz, viszkető bőr számára


A nagyon száraz, viszketésre, bőrpirosodásra, gyulladásra hajlamos bőrű embereknek olyan professzionális bőrápolásra van szükségük, amely minden aktuális fázisban a bőr egyéni igényeihez igazodik. A Dr. Hauschka Med termékcsaládban megtalálható készítmények az alap, az intenzív és a heveny bőrápoláshoz lettek kifejlesztve. A Dr. Hauschka Med termékcsalád észszerű és az igényekhez igazodó bőrápolási koncepciót kínál nagyon száraz, viszketésre, bőrpirosodásra, gyulladásra hajlamos bőr esetén.

 

12 550 Ft

A Neem körömápoló olaj használata megalapozza a körmök egészséges és ápolt állapotát. Rendszeres használata új erőt és rugalmasságot ad a körmöknek, puhává varázsolja a körömágy bőrét.

A Neem levél, sárgabarackmag, kamilla és nyúlszapuka kivonat támogatja a köröm szerkezetét, és táplálja az érzékeny, repedezett, gyulladásos körömágyat. A köröm felépítő anyagát egészségessé teszi.

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et
    vegán
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.
6 650 Ft

Az izzadásra hajlamos lábfej ápolására: segít megelőzni a lábfej túlzott izzadását és az ezzel járó kísérő jelenségeket (a lábujjak közötti bőr bakteriális széthullását, gombásodását). A fáradt lábakat megeleveníti.

Sajátosság: Nem masszírozó balzsam, csak bedörzsölésre való! Selyempúdert is tartalmaz, ami beburkolja a lábat, így ha túl sokat kenünk a a bőrre szürkésfehér nyomot hagyhat.

 

5 950 Ft

Frissítő kar- és lábápolást biztosít, egyben erősíti a vénákat. Javítja a karok és a lábak vérellátását, segít megelőzni a görcsös állapotot, püffedést, fáradtságot, nehézség érzetét. Különösen ajánlott álló foglalkozás mellett illetve terhesség alatt.

Sajátossága: Ápoló olajtartalma következtében nem szárítja a bőrt.

 

 

8 700 Ft

Cukorbetegek részére

Cukorbetegeknél kialakuló úgynevezett diabetes lábszindróma esetén, illetve annak megelőzésére javasolt krém, mely a láb bőrének védelmére, szakszerű ápolására, megfelelő állapotban tartására alkalmas.

Segítheti a bőrelváltozások elkerülését. A hámregeneráló, viszketést csillapító, mikrocirkulációt optimalizáló és antibakteriális hatású aktív anyagai az L-arginin, niacinamid, rutin, teafaolaj, mentol és capsaicin.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

2 625 Ft

Azonnali enyhülés.

A ?jég-gél? azonnal és hosszan tartóan hűsíti a fájó, gyulladt felületet a túlhűlés, fagyás veszélye nélkül.

Alkalmas zúzódás, rándulás, izomláz, stb. esetén. Allantoin és pantenol tartalma gyorsítja a bőr regenerálódását. Nem ragad, nyomtalanul felszívódik.

A hűteni kívánt területre 1-2 óránként vigyük fel a gélt. Néhány perc után erős hideg-érzés jelentkezik, ami tartósan megmarad. Kompressziós kötés alatt alkalmazva és a végtagot felpolcolva a duzzanat (oedema) gyorsabban mérséklődik.

  • Tartósítószert és mesterséges illatanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

2 455 Ft

A Dr.Kelen Körömgomba ecsetelő toll már az első kezeléskor kifejti hatását, és az ezüskolloidnak köszönhetően tartósan megmarad.

Az ecsetelő toll használata praktikus, egyszerű és akár körömreszelő nélkül is hatékony. Természetes aktív anyagai felveszik a harcot a körömgombával. Védi, megfelelő állapotban tartja és hidratálja a körmöt.

Az ecsetelő toll 200-250 körömkezelésre elegendő. Cukorbetegek részére különösen ajánlott.

  • Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
5 180 Ft

A lábfej és sarok teljes körű ápolására alkalmas intenzív lábbalzsam természetes gyógynövény-kivonatokat, olajokat tartalmaz.

Hármas hatása révén intenzíven hidratálja a száraz bőrt, megakadályozza kiszáradását, repedezését és bőrkeményedések kialakulását. Antibakteriális hatású mentol, levendulaolaj és borókaolaj tartalmának köszönhetően segít elkerülni a gombás fertőzések kialakulását és a kellemetlen lábszagot.

Hatékonyan kondicionálja és erősíti a gyenge, töredezett körmöket.

  • Alkoholmentes, tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
2 000 Ft

Azonnal dezodorál, frissít.

A természetes teafa- és citromolaj ismert antibakteriális és lábgombásodást megelőző hatásának köszönhetően segíthet elkerülni a a kellemetlen lábszagot, bakteriáls fertőzéseket és hosszan tartó higiéniai érzetet biztosít.

Ajánlott uszodában, munkavédelmi- illetve zárt cipő viselése esetén.
A lábfejre, körmökre, lábujjak közé permetezve gyorsan és nyomtalanul beszívódik. Cipőbe permetezve is alkalmazható.

Használja naponta 2-3 alkalommal.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
2 170 Ft

A cukorbetegek lábának komplex védelmét, szakszerű ápolását, megfelelő állapotát biztosítja.

Meghatározó aktív összetevői a bőr természetes mikrobiológiai védelmét támogató, antibakteriális hatású teafaolaj, a mikrocirkulációt optimalizáló borókaolaj, a hám és sebregeneráló Arginine, Allantoin és a frissítő mentol.

Napi rendszerességgel permetezze talpra, lábfejre és az ujjak közé. Gyorsan, nyomtalanul beszívódik. Használata a Dr.Kelen Diabetes lábkrém mellé kiegészítésként is ajánlott.

Kellemes, múló meleg érzet jelentkezhet.
Használja ép bőrfelületen, naponta 2-3 alkalommal.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
2 170 Ft

A vadgesztenye-kivonat (eszcin) tartalmú gél rendszeres használata segíthet elkerülni és késleltetni a visszérre jellemző elváltozások kialakulását, súlyosbodását. Mentol tartalma csökkenti a lábszár viszkető, feszülő érzését. Azonnal beszívódik, zsíros nyomot nem hagy.

Kellemesen hűsít. Kifejezetten ajánlott kismamák részére a terhesség alatt fellépő visszeres problémák esetén. Szoptatás alatt is biztonsággal alkalmazható.

Használja ép bőrfelületen, naponta 2-3 alkalommal. Száraz lábbőr esetén válassza a Dr.Kelen Visszér lábkrémet.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Hypoallergen
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

2 245 Ft

Hypoallergén regeneráló sportkrém gondosan válogatott természetes gyógynövényi hatóanyagokkal. Fokozott izomterhelés, akut és elhúzódó sportsérülés esetén javasolt rendszeres, kúra szerű használatra.
Gyorsítja a regenerációt.

Hypoallergen, gyógynövényes készítmény, érzékeny bőrre is ajánlott.

Használja rendszeresen, naponta 2-3 alkalommal.

  • Tartósítószert, mesterséges illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

2 195 Ft

A Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett Dr.Kelen talpmasszázs krém gyógyszerkönyvi minőségű allantoint, mentolt, natrium-laktátot és természetes gyógynövényolajokat (levendula, citrom, boróka) tartalmaz.

A bőrbarát összetételű lágy krém jelentősen segíti a masszőr munkáját, kezelésének sikerét. Értékes összetevői révén ápolja az igénybevett talpat.
A masszázskrém optimális ideig történő kezelést tesz lehetővé.

Masszázs után a fel nem szívódott krém könnyen lemosható. Kezelés után használjon Dr.Kelen Deo sprayt a lábhigiénia megőrzése érdekében.

 

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem
  • tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

4 495 Ft
 
Nézet:
Sorrend: