Shii-take gomba

Nézet:
Sorrend:

A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. A pecsétviazsgomba hozzájárul a természetes immunvédelemhez (betegségek utáni lábadozáskor, radikális kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása).

 

2 090 Ft

Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula. A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

A 90db kapszula 230 g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19 g friss GANODERMA (pecsétviasz) gombának megfelelő kivonatot tartalmaz.

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

7 690 Ft

Az egyszerű fogyaszthatóság érdekében, az igényeknek megfelelően kapszula formájában is kapható a shiitake gomba.

Kereskedelmi forgalomban már több helyen kapható shiitake gombát tartalmazó kapszula is. Azonban ez a termék tiszta termékeket, amely a lehető legtöbb hatóanyagot tartalmazza. Ennek megfelelően a kapszulák csak shiitake gomba kivonatot illetve őrleményt tartalmaznak, zselatint csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben.

A 90db kapszula 530g friss shiitake gombából készül!

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.


7 260 Ft

Sok millió évvel ezelőtt, amikor az Indiai kontinens Ázsiának ütközésével létrejött a Himalaya, az ott lévő ősdzsungel biomasszaként konzerválódott a Himalaya mélyén. Ez a shilajit, amit az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tart fiatalító, erősítő és méregtelenítő hatása miatt.

Termékünkben a ma élő neves shilajit kutató, Dr. Shibnath Ghosal és kutatócsoportja által fejlesztett, számos szabadalommal védett PrimaVie? shilajit-kivonatot használjuk, amit kizárólag víz alkalmazásával kivonatolnak, megőrizve az összes hatóanyagot és azok eredeti arányát, méghozzá sokszoros koncentrációban. Számos klinikai kutatás bizonyítja e kivonat hatását.

7 630 Ft
Nézet:
Sorrend: