Látásjavítás

Nézet:
Sorrend:
  • a szem egészségének megőrzéséért,
  • a normál látás fenntartásáért,
  • rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl.: éjszakai autóvezetés)
  • gyakori képernyő használat mellett (pl. számítógépes munkavégzés, televízió).


Komplex készítmény 20 mg cinkkel és 20 mg luteinnel, valamint A-, B2 -, C-, E-vitaminnal és rézzel.

*Az A-vitamin, valamint a B2-vitamin (riboflavin) hozzájárul a normál látás fenntartásához.

A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

A C-vitamin, E-vitamin, valamint a réz antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

8 785 Ft

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere.

Számos olyan összetevot tartalmaz, melyek antibakteriális, antibiotikus és antioxidáns tulajdonságúak.

A fokhagyma értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású.

Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távol eső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

A szemideghártya ereinek meszesedése esetén javítja a látóképességet.

A fokhagymakúrának 5-6 hónapig kell tartania, hogy kellőképpen hasson az érrendszerre. A megfázás elleni megelőzésben is segíthet.

1 600 Ft

Nagymértékben segít csökkenteni a szem fáradtságát, támogatja a látószervek működését.

A Csernyika forte vitaminokkal, cinkkel tartalmazza az áfonya antociánjait, valamint a napi szükségletet vitaminokból és cinkből, amelyek a látás napi támogatásához szükségesek. Különösen a szem erős terhelése estén.

Az áfonya biológiailag aktív anyagai: antociánok, szerves savak, karotinok, pektinek, nyomelemek.

 

 

A B csoport vitaminjaival, a C-vitaminnal, a rutinnal és a cinkkel együtt elősegíthetik:

  • a szem feszültségének csillapítását,
  • látásélesség megőrzését,
  • megvédi a szemet a kifáradástól és a külső kellemetlen ingerektől,
  • a szem alkalmazkodását a sötéthez,
  • megerősíteni az erek falát, beleértve a szemfenék ereit is,
  • a vitaminhiány és a nyomelemek hiánya miatt bekövetkező funkcionális zavarok kiküszöbölését a látószerveknél.

 

A cink nélkülözhetetlen a látáshoz. Szükséges a rodopszin nevű pigment termelődéséhez és a fényjeleknek a retinán való átjutásához, aminek köszönhetően védi a szemet az erős fény az ultraibolya és más oxidációs hatású stressz okozta károsodástól. A szervezet cinkhiányos állapotával hozzák összefüggésbe a retinával kapcsolatos problémákat, a színérzékelés csökkenését is.

10 090 Ft

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.
Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

 

2 880 Ft

Visiona mester kapszula


A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin, antioxidánsként támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik az egészséges látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is résztvevő flavonoidok. A halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, valamint kedvező hatását gyakorol a keringési rendszerre, ezáltal a hatóanyagok felszívódására. A halolajban található DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

 

3 845 Ft

Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.


E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában.

A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata, a BioPerine a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.

 

5 000 Ft

JutaVit Eye-Lutein Plus Duo. Étrend-kiegészítő készítmény.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A B2-vitamin, cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, E-vitamin, B2-vitamin, cink valamint a szelén antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A JutaVit Plusz termékben lévő szelén és cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metinonból és cink-glükonátból származik.

5 285 Ft

A-, E,- és C-vitamint, B2-vitamint (riboflavin), cinket, szelént, rezet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény új korszerű mikrokapszulázott lutein formulával.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A C- és E-vitamin, a B2-vitamin (riboflavin), a réz, a cink, valamint a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A JutaVit Szem-Lutein forte alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásáért. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógépes munkavégzés, televízió) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai autóvezetés).

 

3 900 Ft

?A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.


Az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. 

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezeknek, a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez.

Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. 

 

3 595 Ft

A termék nemesített, homoktövis (Hyppophae Rhamnoides L.) gyümölcs húsából készül kíméletes eljárással.

Fogyasztása hozzájárul a szervezet karotin, E-vitamin szükségletének fedezéséhez és kiegészíti a többszörösen telítetlen zsírsav bevitelt. A homoktövis régóta ismert és több évtizedes titkos nemesítés után újra felfedezett növény, melynek kiemelkedően kedvező élettani hatásait a tudományos vizsgálatok is igazolják. Segít megőrizni bőre szépségét és egészségét miközben erősíti immunrendszerét.

Ajánlott fogyasztása: Napi fogyasztásra 1-2 mokkáskanálnyi mennyiség ajánlott.

Fontos!

  • Száraz hűvös helyen tartandó! 
  • Az üveg felhasználás előtt felrázandó! 
  • A megkezdett doboz tartalma egy héten belül elfogyasztandó! 
  • A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! 
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! 
1 555 Ft

Ettől sárga a sárgarépa

Az A-vitamin, illetve előanyaga, ?elővitaminja?, igen fontos tápanyag. A béta-karotin a karotinoidok egy fajtája. A karotinoidok zsírban oldódó növényi vegyületek, amelyet a növények termelnek annak érdekében, hogy megvédjék magukat a szabad gyökök károsító hatásától.


Egy narancssárga színű pigment (növényi színanyag), aminek fontos szerepe van a fotoszintésben. Ez a növényi vegyület adja a sárgarépa illetve a többi narancssárga zöldség és gyümölcs narancssárga színét.


A természetben több, mint 600 karotinoid található, ám ebből a nyugati ember konyhájában talán csak 50 szerepel, és még ebből az ötvenből is csak 14 található a vérben, amely felszívódott az emésztés során. A legfőbb étkezési karotin a béta-karotin és az alfa-karotin (amelyek a sárgarépában találhatók), a lutein (a kelkáposztában, a brokkoliban és a spenótban), valamint a likopen (a paradicsomban).


A béta-karotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható. Ez alapján az egészséges táplálkozással ? melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása ? megfelelő mennyiséget juttatunk a szervezetünkbe, így nincs szükség különféle béta-karotin kiegészítő beszerzésére, hanem a napi táplálkozással már fel is tudjuk készíteni bőrünket a káros sugarakra.

Ez az anyag az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van.


Miért fontos az A-vitamin?

  • Az A-vitamin részt vesz megfelelő a normál vasanyagcserében.
  • Az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer, a bőr és a látás normál állapotának fenntartásához.
  • Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában (elkülönülésében).
3 510 Ft

A fekete áfonyában (bilberry ? Vaccinium myrtillus) lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak. A fekete áfonya festékanyagai (antociánok) értékesebb elemekből állnak, mint a gyümölcshús. A fekete áfonya antioxidáns antocianinjai segítik a retina normál működésének fenntartását, valamint segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását. A Vitaking Bilberry készítmény 470 mg fekete áfonyát tartalmaz kapszulánként.

4 260 Ft
Nézet:
Sorrend: