Memória

Nézet:
Sorrend:

100 mg gyógyszerminőségű KANEKA koenzim Q10-et tartalmaz 1 kapszula

Kombinált összetétel: Q10 mellett 5 mg B1-vitamint is tartalmaz

A koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag, amely a szervezet minden élő sejtjében jelen van. A szívben, a májban, a vesében és az izomszövetben a legmagasabb a koncentrációja. Az életkor előrehaladtával a szervezet Q10 termelése fokozatosan csökken, ezért ez időszakban javasolt fokozottan ügyelni a megfelelő bevitelre.

 

A KANEKA Koenzim Q10 fermentációval (élesztős erjesztéssel) előállított, gyógyszerkönyvi minőségű, all-transz formájú hatóanyag.

  • A szív megfelelő működéséhez
  • A szervezet megfelelő koenzim Q10 szintjének fenntartásához, javasolt a kapszula alkalmazása.
  • A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
6 355 Ft

A koenzim Q10 egy vitaminszerű anyag, amely a szervezet minden élő sejtjében jelen van; koncentrációja a szívben, a májban, a vesében és az izomszövetben a legmagasabb. Az életkor előrehaladtával a szervezet Q10 termelése fokozatosan csökken, ezért ez időszakban javasolt fokozottan ügyelni a megfelelő bevitelre.


Alkalmazása javasolt a szervezet megfelelő koenzim Q10 szintjének fenntartásához.

 

3 505 Ft

Az ajurvédikus gyógynövények közül egyre szélesebb körben válik ismertté az India szárazab régióiban honos Ashwagandha, más néven indiai ginzeng.

Ashwagandha por a fa gyökerének őrleménye, 100%-ban természetes, GMO mentes, nem tartalmaz adalékanyagokat, vegyszert és szennyeződéseket sem. Biológiailag aktív összetevői az alkaloidok, a szteroid laktonok, a szaponinok, a vas és a kolin, illetve 18 különböző zsírsavat, számos polifenolt és fitoszterolt is tartalmaz.

Kúraszerű szedése serkentheti a növekedési hormont, a pajzsmirigyműködést és a libidót, hatékonyan enyhítheti a stressz és a depresszió tüneteit, javíthatja az agyműködést, a szellemi teljesítményt és ellenállóbbá teheti a szervezetet, külsőleg alkalmazva enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit.

 

2 865 Ft

A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere

A kakaófa gyümölcse a kakaóbab, amely fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj, a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.

A termék tulajdonságai Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben Jó közérzetet, frissességet biztosít .Növeli a stressz tűrő képességet. Koncentráció és memóriajavító hatású. Csökkenteni a depressziót. Lassítja az öregedési folyamatokat. Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható. Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó

2 795 Ft

Bacopa monnieri/Brahmi: A Brahmi levél segíti a koncentrációképesség és a memória javítását, a kognitív funkciók fenntartását időskorban is.

 

A gyártó javaslata alapján:

  • Javítja koncentrációképességet és memóriát
  • Segíti az intellektust és mentális aktivitást, optimalizálja az agyfunciókat
  • Számos tanulmány és kutatás bizonyítja a kognitív funkciókra gyakorolt hatását, különösen a memória, a tanulás, és a koncentrációterületén
  • Csökkenti a stresszt, oldja a szorongást.
6 405 Ft

Túl vagy már a vizsgaidőszak nagy részén, de csak most jön a neheze? Az utolsó pillanatra hagytál mindent és azt sem tudod, hol áll a fejed?Lehet, hogy szerencsés típus vagy, de az utolsó lehetőséget

inkább ne bízd a véletlenre! Az akaraterőt magad kell, hogy megszerezd, de ha fogy a lendület és koncentráltságod sem a régi, dobj be egy MEMOLIFE MAX-ot és tedd oda magad! Van még esély, hogy nagyot menj a vizsgaidőszak végén!.



5 760 Ft

A memória gyógynövénye

A ginkgo biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A páfrányfenyőt a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. Az áltermését, ?gyümölcsét? a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő teljesen kifejlett, legyező alakú leveléből vonják ki.

  • Hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.
  • Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló).
  • Segít fenntartani a kognitív funkciókat.
  • Segít fenntartani a mentális jólétet.
  • Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával.
  • Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.
  • A növényben lévő flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez.
  • Segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

 

Fogyasztását elsősorban 50 év felettieknek, diákoknak és szellemi munkát végzőknek ajánljuk.

2 955 Ft
Nézet:
Sorrend: