Karitévaj

Nézet:
Sorrend:

Intenzív védelmet, finom ápolást biztosít a zsíros-tisztátalan kivételével minden bőrnek. Ideális védelem a külvilág terhelő hatásai (levegőszennyeződés stb) ellen. Könnyű konzisztenciája következtében ideálisan elosztható, jól beszívódik, finom, bársonyos marad utána a bőr. Az egyensúlytalanságok szabályozására nem alkalmas! 

Bőrállapot: normál bőrre. 

Sajátosság: Arcápoló tej alkalmazásánál télen kiegészítő védelmet nyújt a hideg ellen, Rózsakrémet használók nyáron helyettesítő krémként is alkalmazhatják.

Ajánlása: A természet a szépség legtisztább forrása, amitől azonban a mindennapjainkban gyakran nagyon távolra kerülünk. A környezeti hatások  (szmog, ózon) már a fiatal bőrt is megterhelik, ellenálló erejét csökkentik. 

A Dr.Hauschka Birskrém hatásának előképe maga a természet. Az értékes birsviasz védelmezően veszi körül a bőrünket anélkül, hogy zavarná a bőr légzési folyamatait. Ugyanakkor a birsmagból és gyógynövényekből készült kivonatok frissítő nedvességet ajándékoznak a bőrnek. 
Védi és frissíti a bőrt, ösztönzi saját erőit, ami így megőrzi természetes frisseségét, egyenletességét és finomságát. 
Üde illata miatt férfiak számára is ajánlható! 

10 500 Ft

A Birs nappali krém frissítő és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Megóvja a bőrt a környezeti hatásoktól, és biztosítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát. Normál, problémamentes bőr esetén a Birs nappali krém értékes társ a mindennapokban.

A védő, ugyanakkor áteresztő birsviasz gyengéden veszi körül a bőrt, és megóvja annak víztartalmát. A birsből, jojobából, sárgabarackból és avokádóból álló összetétel erősíti a bőrt. A Birs nappali krémben a válogatott olajok, viaszok és gyógynövényi esszenciák kiegészítik egymást és a természet mintáját követve kiegyensúlyozott összetételt alkotnak.


Bőrállapot

  • Normál bőrre

 

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

  • Télen kiegészítő ápolásként a gazdag Rózsa nappali krém használatát javasoljuk.
  • Kipirosodott és irritált bőr esetén intenzív bőrápolásként javasoljuk a Bőrnyugtató pakolás vagy az egyensúlyteremtő Revitalizáló pakolás alkalmazását.

 

 

1 850 Ft

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél


A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.

13 500 Ft

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél 

A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.


Alkalmazása: Érzékeny, kivörösödött bőrnél heti 1-2 alkalommal használjuk. Mélytisztító és Arctonik után a pakolást nagyvonalúan vigyük fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, a szemkörnyéket sem kell kihagyni. Kb. 20 perc hatóidő után a be nem szívódott maradékot nedves, meleg borogatókendővel távolítsuk el. Makacs problémák esetén kúraként 4-6 héten keresztül, egészen vékonyan a nappali kozmetikum alá fölkenve is alkalmazhatjuk.

2 350 Ft

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és dekoltázson, és feszesíti a bőrt. Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat. A készítmény biztosítja a bőr feszességének érzését, finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja a bőrt.


Tipp: A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal alkalmazza, a dekoltázson középtől kifelé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

21 850 Ft

Több mint 40 éve a Dr. Hauschka kozmetika klasszikusa! A mai korban a bőr könnyen elveszíti természetes egyensúlyát, ami érzékeny reakciókban, kiszáradásban, idő előtti ráncképződésben nyilvánulhat meg. A Rózsakrém támogatja a bőr regenerálódó képességét, erősíti ellenálló erejét. Egyik új összetevője a pálmaviasz, ami több védelmet, jobb - krémes és sűrűbb - állagot, de ugyanúgy finom, selymes bőrfelületet idéz elő. A rózsa sokoldalúságára építve magas a krém rózsatartalma: csipekbogyó kivonat, rózsaszirom és rózsaviasz keveredik rózsavízzel és damaszkuszi rózsaolajjal. Míg a kitűnő minőségű nemes rózsaszirom és csipkebogyó kivonat harmonizálja és erősíti az arcbőrt, addig a karitévaj, rózsaszirom viasz és avokádóolaj védenek a kiszáradástól. A Rózsakrém segíti a bőrt a megfelelő nedvesség-zsiradék egyensúly fenntartásában, valamint a rózsa erejét és lágyságát ötvözve jótékony ápolásban részesíti. Erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt nedvességfolyamatai harmonizálásában.

Bőrállapot: normál - érzékeny, kivörösödésre hajlamos hajszálértágulatos bőr - száraz, hámló, az időjárás által igénybevett bőr 

Hatása:  Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt. 

Sajátosság: Speciális hatása, kellemes konzisztenciája kiválóan alkalmassá teszi csecsemőápolásra is!

11 400 Ft

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas, különösen az érzékeny és száraz bőrűeknek

Célcsoport: minden életkorban: nők, férfiak és gyerekek részére

Hatása: Harmonizál és véd. Szabályozza a bőr nedvesség és zsiradék háztartását. Védő, beburkoló, átmelegítő és harmonizáló hatású. Csökkenti a bőr irritációját.

Ajánlása: A Rózsa testápoló balzsam a rózsa és a szantálfa illatával kiegyensúlyozó hatást biztosít. A krémes, tartalmas balzsam erősíti a bőrt és természetes védelmező funkcióját, így a védettség olyan érzete keletkezik, amire nap mint nap szükségünk van. A rózsaviasz, az éterikus rózsaolaj, a csipkebogyó és rózsaszirom kivonatok harmonizálják a bőrt. A mandula- és jojobaolaj, a Burkina Faso-ból, vadon gyűjtésből származó bio karitévajjal intenzív ápolást biztosít, a bőr selymes és rugalmas lesz. A Rózsa testápoló balzsam fenntartja és szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és tökéletes a gyermekek érzékeny bőrének ápolásához is. A mandulaolajban készült csipkebogyó és rózsaszirom kivonatok védő, harmonizáló hatásúak, erősítik az ember hőburkát. Csecsemőápoláshoz is kiváló.


Sajátosság: Csökkenti az érzékeny bőr ingerelhetőségét, segít neurodermitis-re való hajlam esetén.

8 950 Ft

Több mint 40 éve a Dr. Hauschka kozmetika klasszikusa! A mai korban a bőr könnyen elveszíti természetes egyensúlyát, ami érzékeny reakciókban, kiszáradásban, idő előtti ráncképződésben nyilvánulhat meg. A Rózsakrém támogatja a bőr regenerálódó képességét, erősíti ellenálló erejét. Egyik új összetevője a pálmaviasz, ami több védelmet, jobb - krémes és sűrűbb - állagot, de ugyanúgy finom, selymes bőrfelületet idéz elő.

A rózsa sokoldalúságára építve magas a krém rózsatartalma: csipekbogyó kivonat, rózsaszirom és rózsaviasz keveredik rózsavízzel és damaszkuszi rózsaolajjal. Míg a kitűnő minőségű nemes rózsaszirom és csipkebogyó kivonat harmonizálja és erősíti az arcbőrt, addig a karitévaj, rózsaszirom viasz és avokádóolaj védenek a kiszáradástól. A Rózsakrém segíti a bőrt a megfelelő nedvesség-zsiradék egyensúly fenntartásában, valamint a rózsa erejét és lágyságát ötvözve jótékony ápolásban részesíti. Erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt nedvességfolyamatai harmonizálásában. 

Bőrállapot: normál - érzékeny, kivörösödésre hajlamos hajszálértágulatos bőr - száraz, hámló, az időjárás által igénybevett bőr 

Hatása: Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt. 

Sajátosság: Speciális hatása, kellemes konzisztenciája kiválóan alkalmassá teszi csecsemőápolásra is!

2 000 Ft

Frissíti, nedvességgel látja el a szemhéj finom bőrét, és biztosítja nedvességmegőrzését. Könnyen beszívódik, nem marad fénylő a szemkörnyék. Kitűnő alapot biztosít a sminkeléshez. 

Bőrállapot: Minden bőr, de különösen az érzékeny, fáradt bőr frissítésére alkalmas. 

Ajánlása: A könnyen beszívódó, üde krém nedvességgel látja el a fáradt szemkörnyéket, biztosítja a finom bőr nedvességmegőrzését, felfrissülését.

12 550 Ft

Igényes, érett bőrre.

A ginzeng arcvíz élénkítő, vitalizáló hatású és friss megjelenést kölcsönöz. Használjuk a reggeli és esti tisztítás után.

Reggel a Tonikot követően a Ginseng Arctejet, vagy a Ginseng arckrémet ajánljuk.

Alternatív használat: A teljes testre használható, ha a bőr regenerálásra szorul.

7 435 Ft

A krémben lévő vitaminok és tápláló összetevők a bőrnek egészséges és vitális kinézetet kölcsönöznek és növelik rugalmasságát. Ezenkívül a karotinolaj segít megelőzni az öregségi foltok kialakulását és természetes napvédő hatással is rendelkezik.

Alternatív alkalmazás: A ginzeng krém kiválóan alkalmazható pakolásként ráncos és öregségi foltokra hajlamos kezekre. Éjszakára vastagon kenjük be és húzzunk rá gézkesztyűt.

10 765 Ft

Tisztítja és nyugtatja a gyulladt, tisztátalan bőrt, ezért alkalmas fiatalok akne kezelésének kiegészítő ápolására, de az idősebb kori akne bármely formája esetén is.

A benne lévő karotinolaj segít az öregségi foltok kialakulásának megelőzésében. Természetes napvédelem.

Kiváló „mindenttudó” krém az egész család számára. Feszesíti, rugalmassá teszi a bőrszövetet. Védi és ápolja a fiatal és az érett bőrt is, és magas A-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja a sejtregenerációt. Megnyugtatja a gyulladásokra hajlamos bőrt.

Alternatív használat: Testkrémként is használható cellulitis és löttyedt vagy tésztaszerű bőr esetén. Alkalmas kötőszövet gyengeség és terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére. Vérbőséget okozhat, így ritkán irritálhatja az érzékeny bőrt. Bármely Martina Gebhardt termékcsalád tisztító tejével és tonikjával kombinálható a bőrállapotnak megfelelően."



8 685 Ft
Nézet:
Sorrend: