Nappali arckrém

Nézet:
Sorrend:

A calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg.

A Schüssler Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, bőre visszanyeri feszességét. A Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásával minden bőrtípusra ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test bármely felületén.


Ez a Schüssler alapkrém újra feszessé teheti arcbőrödet!

Organikus összetevői a bőrápolás új dimenzióját nyújtják Neked. Bársonyos puhaságot nyújtó hatását olyan értékes összetevőknek köszönheti, mint például az organikus shea vaj, mely intenzíven hidratál és selymessé teszi bőrödet, a jojoba-, és az argán olaj mely rendkívül gazdag antioxidáns vitaminokban.

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

 

4 655 Ft

Ziaja Rózsavaj Nappali Krém 50 ml

Száraz és érzékeny bőrre és a 30+ éves korosztály számára készült.

A krém dermatológiailag tesztelt, lipidhiányt ad, és javítja a bőr rugalmasságát.

Ez megnyugtatja, hidratálja és fényesíti a bőr felső rétegeit. Lágyítja a bőrt és csökkenti a ráncokat az arcban, megköti a vizet és megakadályozza a túlzott veszteséget.

2 610 Ft
Nézet:
Sorrend: