Nappali arckrém

Nézet:
Sorrend:

A Színező koncentrátum ideálisan egészíti ki az összes nappali ápoló készítményt. A nyúlszapukából, varázsmogyoróból, olívaolajból és színező pigmentekből álló összetétel ápol, és kiegyenlíti a bőr színbeli különbségeit, foltjait. Minden bőrállapotnál üde arcszínt biztosít, és mélyíti a bőr természetes színét.

Bőrállapot: Minden bőrállapothoz.

Hatása: Transzparens színezék, kiemeli a bőr saját színét, kiegyenlíti az egyenetlenségeket, ápol, véd, simítja a bőrt.


Ajánlása: A nyaralás hangulatát felidéző napbarnított orcát lehet varázsolni pirosítóként felvitt Színező koncentrátummal.

 

  • Bőrállapot: minden bőrállapot
  • Életkor: 12 év felett
  • Uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik
  • Vegán
8 250 Ft

A vitalizáló arctej felélénkíti a fáradt bőrt, és ragyogóvá teszi a bőrszínt. A finoman folyó textúra nedvességaktiváló hatású, és egész nap védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését.

A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló értékes gyógynövénykivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják.


Az arctej tömény, könnyen eloszlatható, és ideális smink alap.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek: 
A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.?

Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást az élénk, rózsás bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Miért ne lehetne a reggeli vagy esti ápolási rutint kézmeleg testápoló olajjal zárni? Különösen alkalmas a Rózsa ápoló olaj és a Tőzeg-levendula ápoló olaj. Olyan védett burkot teremtenek, amelybe a hétköznapi tevékenységek nem jutnak be, és kikapcsolható – ez az áldásos hatás újra ragyogóvá teszi a bőrt.

10 250 Ft

Az ausztrál teafaolaj tartalmú arc? és testápoló tej a mindennapi bőrápoláshoz ajánlott fürdés és zuhanyzás után. Enyhíti a különböző eredetű kisebb bőrsérülések (égések, horzsolás, gyulladás) okozta kellemetlen tüneteket és a bőrviszketést. A gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolaj jótékony hatása ismert az akne eredetű problémákra, enyhíti az ekcémás, psoriasis, dermatitis, lábgombásodás és a diabeteszesek száraz bőr panaszait. Megnyugtatja az UV sugárzás által irritált bőrt. A kiszáradt és felrepedt bőrnek visszaadja a nedvességét és újra rugalmassá, bársonyossá teszi. A kellemetlenkedő rovarokat, (szúnyog, kullancs stb.) is távol tartja.

Alkalmazás: A hatás növelése érdekében célszerű a fürdéshez teafaolaj tusfürdőt és teafaolaj sampont használni. A szárazra törölt testfelületet kenje be gyógyszerkönyvi tisztaságú arc- és testápoló tejjel. A problémás helyeket naponta többször is be lehet kenni.

2 695 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén. Természetesen nyugtat, hidratál, táplál?.

A legtisztább, bioaktív Aloe Vera használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül, nyugtatja a száraz, sérült bőrt, segít az egészséges állapot helyreállításában. Alkalmas terhességi csíkok, száraz, napégette bőr, sérülések, egyenetlen bőrtónus kezelésére.

Bioaktív és bio összetevők: Aloe Vera lé, glicerin, édes mandula olaj, karragén kivonat, narancsolaj, mandarin olaj, citrom olaj. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

  • Vegetáriánusoknak is alkalmas.
  • A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket. 


Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, ártalmas tartósító-, illat- és vegyi anyagokat.

Egyéni összetevő érzékenységért nem tudunk felelősséget vállalni. 

3 755 Ft

kili.g Tápláló arckrém argán- és mandulaolajjal 50ml

Normál, száraz, nagyon száraz bőrre.

Bőrödnek nincs szüksége más táplálékra, miután átélte ezt az intenzív tápláló kezelést!

Építsd be napi rutinodba ezt a kettős tápláló hatású, illóolajokban gazdag arckrémet!

Ez az áttörést jelentő bőrápoló termék két tápláló illóolajon ? a rendkívül értékes argánolajon és mandulaolajon ? alapul.

Száraz vagy normál bőrre.

3 515 Ft

Bio ligetszépével, Green Ultra sensitive complex-szel

Illat- és színezőanyagot, szintetikus tartósítószert NEM tartalmaz. Neurodermitiszben szenvedők részére is ajánlott.

Rendkívül hatékony, az érzékeny bőr számára gazdag ápolást biztosító formula. Csökkenti a szárazságérzetet, a bőr feszülését, nyugtatja az irritált bőrt.

  • NaTrue minősítéssel, 100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum.

 

 

6 820 Ft

A száraz, érzékeny arcbőr nappali (és szükség esetén éjszakai) ápolására szolgáló készítmény.

Hatékonyan védi a bőrt a szélsőséges időjárástól és az agresszív környezeti hatásoktól. 
Nyugtat, harmonizál, hidratál, megelőzi a korai ráncképződést.

Magas avokádó olaj és E-vitamin tartalma kisimítja a bőrt és bársonyos érzést kölcsönöz neki.

Alternatív felhasználás: Ezt az arckrémet eredményesen alkalmazzák hajvégápolásra pakolásként, sprőd és száraz haj esetén.

10 140 Ft

Bőrállapot: Könnyű, enyhe nappali és éjszakai ápolás az érzékeny, száraz bőr számára. A Rózsakrém könnyedebb alternatívája.

 

 

 

Este általában elegendő az Arctisztítótej használata, amely tápláló hatása által megfelelő védelmet biztosít a bőrnek éjszakára. Fontos, hogy a bőr éjszaka „lélegezni tudjon”, vagyis, hogy az izzadság és a salakanyagok akadálytalanul juthassanak a bőr felszínére. Így marad a bőr egészséges és talál vissza természetes egyensúlyához. Ha mégis szeretne éjszakára is zsírosabb ápolást, akkor használja az Arctejet.

 

A Martina Gebhardt termékek minőségi irányelvei

  • A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek
  • A termékek nem tartalmaznak semmiféle kémiai szintetikus alapanyagot, természet azonos alapanyagot, tenzidet, glicerint, titán-dioxidot, tartósítószert. A krémek és a tejek nem tartalmaznak alkoholt sem.
  • Kizárólag olyan alapanyagokat használnak fel, amelyek miatt nem kínoznak és ölnek meg állatokat.
  • Az alapanyagok több mint 95%-a ellenőrzött biogazdálkodásból vagy Demeter-minősítésű termesztésből származik
  • Egyedülálló, saját módszerrel előállított spagírikus esszenciák
  • A termékek előállítása bio-dinamikus ritmusok alapján történik
  • Minden termék BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Minden termék Demeter-minősítésű

 

 

A Martina Gebhardt termékek előállításához nem használnak

"szabványosított" alapanyagokat, ezért a termékek illata, színe, állaga gyártásonként kismértékben eltérő lehet. Ez nem minőségi hiba, hanem annak bizonyítéka, hogy termékek gyártásához konzekvensen természetes alapanyagokat használnak csak.


A termékek tárolása 2 és 25 °C között javasolt.


Hő hatására kis mennyiségű olaj válhat ki a krémekből, amely azok minőségét nem befolyásolja.

12 325 Ft

Ez a krém különösen alkalmas az érzékeny és allergiára hajlamos bőr megnyugtatására és ápolására.

Alternatív használat: A krém nagyon száraz, érzékeny bőr esetében a testkrémként is alkalmazható. Kiváló krémalapot nyújt, ha készítményeinket magunk szeretnénk megkomponálni.

8 915 Ft

Ez a készítmény bodzavirágvizet tartalmaz, amely erősíti a bőr ellenállóerejét és harmonizálja a bőr immunrendszerét.

A rózsavíz és a bodzavirágvíz megnyugtatják és kiegyensúlyozzák a bőrműködést.

Alternatív használat: Hajvízként viszkető fejbőr esetén, de az egész testre is ugyanezen problémánál.

 

5 980 Ft

A balzsamos szuhar kellemesen fűszeres illata önmagában élvezet a bőrnek és a léleknek egyaránt. A krémes balzsam ligetszépeolajjal kiváló minőségű bio alapanyagokból összeállított készítmény, amely ideális ápolást nyújt az arc és a test számára - különösen az érzékeny és irritált bőrűeknek.

 

Balzsamos szuhar (Cistus ladanifer)

A balzsamos szuhar finom gyűrött virága a növény csodálatos nyugtató hatásának szimbóluma. Különösen alkalmas az érzékeny és irritált bőr speciális bőrápolására. A krémbalzsam bevált összetevői regenerálják a bőrt és védik a környezeti hatásoktól. Az enyhe illat ellazít, kisimít.

 

 

8 285 Ft

Mélyen hidratálja és helyreállítja a bőrt, biztosítja a tökéletes megújulást.
Egyedülálló posztbiotikus aktív valamint északi áfonya és vadmálna fermentált kivovonatai fokozzák a bőr regenerálódását, ragyogását, növelik stresszel, szmoggal szembeni ellenállóképességét.

A hialuronsav hidratál és megakadályozza a finom ráncok megjelenését.
A pantenol tökéletes a bőr helyreállítására. 

5 595 Ft

Gyorsan felszívódik, hidratál és segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát.

Bio Sophora Khakassia-virágvíz segít a lipidegyensúly szabályozásában és minimalizálja a pórusokat. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

Nyugtatja, hidratálja és védi a bőrt, kényelemérzetet ad.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz fokozza a bőr védelmi funkcióit. Nyugtató hatású és véd a környezeti hatásokkal szemben. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

Naturissimo mélyhidratáló nappali arckrém 30 ml

Tartósan hidratáló, hipoallergén hatású vadárvácskát és a bőr természetes védekezőképességét javító bíbor kasvirág kivonatát tartalmazó krém száraz és érzékeny bőrre.

Különlegesen tartósan hidratáló, biológiailag aktív , értékes olajokat, a környezeti ártalmaktól származó szabadgyököket lekötő zöld tea kivonatot, kövirózsát és A-vitamint tartalmaz. A bőr természetes védekezőképességét javító bíbor kasvirág és rozmaring illóolaj a hidratáló uborka- és aloe juice valamint a hipoallergén hatásáról jól ismert vadárvácska hatóanyagaival komplex védelméről gondoskodik az érzékeny, extra száraz bőrtípusnak.

Alkalmazása: Vékony rétegben az arc és dekoltázs bőrfelületére felvisszük

5 705 Ft

Ha az arcodon zavaró enyhe értágulatokat (couperosa), a szem környékén pedig apró grízességet észlelsz, bátran kezdd el használni a Nr. 4-es natúr Schüssler krémet! Vegán!

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

A Nr. 4-es Schüssler natúr krém kifejezetten hajszálér tágulatos (couperosis) és grízes bőr kezelésére alkalmas!

A Nr. 4. Kalium chloratum ásványi só a Schüssler-féle terápiás rendszer 4. sója, szépészeti szempontból is jelentős ásványi anyag.


Hiánya esetén a leggyakoribb elváltozás a tágult erek megjelenése az arcon. Kevésbé gyakori, viszont annál kellemetlenebb az arcbőr tejfehérré válása, gyakran foltok formájában, mely többek között szintén arra utal, hogy szervezeted hiányt szenved e létfontosságú ásványi anyagból.


Szintén jellemző az arcbőr vagy felkar grizessé válása, mely elsőként a szem körül jelentkezik.


Szervezetünk különbözőképpen reagál a Kalium chloratum hiányára, vagyis vannak, akiknél a grízesség, másoknál pedig a tágult erek lehetnek jellemzőek.


Szerencsére, ha ezeket a bőrproblémákat észleled, bátran elkezdheted használni ezt a natúr krémet, és bőröd meghálálja majd a törődést!


A Schüssler Nr. 4-es (kalium chloratum) natúr krém a tágult hajszálerek (couperosis) megjelenésekor lehet segítségünkre. Ezen ásványi só hiányakor a következőket tapasztalhatjuk: tejfehér színű arcbőr, szemzug környéki grízesség. A Schüssler-féle ásványi só segítheti a hajszálerek regenerálódását, ezzel csökkentve a továbbterjedést. Az egyéb értékes növényi olajok a természet erejével táplálják a sejteket, ezzel biztosítva a bőr egészséges egyensúlyának fenntartását.

4 785 Ft

A kipirult, érzékeny bőr nyugalmáért felel a 3-as natúr krém.

Bármilyen irritáló esemény után segíti a bőrt a regenerálódásban. Akár szőrtelenítés, napozás után is kiváló ápoló a mindennapokban. Vegán!

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat


A Nr. 3-as Ferrum phosphoricum a Schüssler ásványi sók közül az úgynevezett ?elsősegélyszer?.


Az érzékeny, irritált bőrt nyugtathatja, oxigenizáló hatása pedig serkentheti a bőr anyagcsere folyamatait. Jótékony hatással lehet a kipirosodott, pattanásos bőr kezelése esetén. Ez a natúr krém gyorsan felveszi a harcot a bőrünket érintő káros hatásokkal, legyen szó leégésről, csalánkiütésről, rovarcsípésről vagy akár szőrtelenítésről. Használatával visszaállíthatjuk megviselt bőrünk természetes állapotát!

4 655 Ft
 
Nézet:
Sorrend: