Fogápolás és szájhigiénia

Nézet:
Sorrend:

Gyógynövényes fogkrém bazsalikommal: fogínyvérzés-, fogínygyulladás megelőzésére, megszűntetésére, a hosszantartó, friss leheletért.

A Dabur gyógynövényes fogkrémek fluort nem tartalmaznak, viszont a természetes anyagok és a válogatott gyógynövények kivonata biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és a friss leheletet. A fogkrémek természetes kalciumot tartalmaznak, amely a dús habképződés következtében jól tisztítja a fogakat, egészen a fogínyig. A gyógynövénykivonatok fertőtlenítő hatásúak, megfelelő fogkefehasználattal pedig teljesen eltávolítható segítségükkel a fogkő.

A fogkrémek természetes alapanyagai kiválóan alkalmasak a különböző fogínybetegségek, pl. fogínygyulladás és -vérzés megelőzésére és kezelésére. A fluormentes fogkrémeket kisgyermekek és fluorra érzékenyek is használhatják.

A termékek tartósítószert és mesterséges színező-, illetve ízesítő anyagokat nem tartalmaznak.

Felhasználási javaslat: Naponta legalább kétszer használja a Dabur gyógynövényes fogkrémet étkezés után.

 

2 325 Ft

Dabur gyógynövénytartalmú fogkrém ősi indiai receptúra alapján. Különleges indiai és nepáli gyógynövény kivonatokból és más természetes anyagokból készült.

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású.

Hűvös, száraz helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védve!

Használat: A legjobb hatás érdekében használja naponta kétszer, 2-3 gramm mennyiséget megfelelelően adagolva a fogkefére és mosson fogat.

1 790 Ft

Dabur herbal fogkrém aloe vera kivonattal organikus összetevővel 100 ml

Az Aloe vera, a teafa olaj és egyéb gyógynövények tartalmazó fogkrém teljes körű szájhigiéniát nyújt.

Az Aloe vera egy jól ismert gyógynövény, amely természetes módon védi a fogínyt, felveszi a küzdelmet a fogszuvasodással ellen és erős, egészséges fogakat biztosít.

FLUORMENTES!

2 390 Ft

Dabur herbal fogkrém fehérítő aktív szén 100ml

A természetes, gyógynövényes fluormentes és parabénmentes fogkrém aktív szén összetevője révén fehérítő hatással rendelkezik, gátolja a fogak elszíneződését.

Olyan növényi hatóanyagokat tartalmaz, mint a gyömbér, az ínyproblémák kezelésére, a paprika, a tökéletes szájhigiéniáért és a feketebors, amely segíthet megelőzni a fogszuvasodást. Eredménye a természetes és egészséges mosolyunk! Vegetáriánusoknak is ajánlott!

2 390 Ft

Dabur Miswak Fogkrém 100 ml

A Dabur gyógynövénytartalmú fogkrémek teljes körű szájhigiéniát biztosítanak. Megfelelő ápolást biztosítanak mind a fogak, mind pedig a fogíny számára és hosszú időre friss, üde leheletet biztosítanak használójuknak.

100%-ban természetes alapanyagokat, gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek speciális gondoskodást nyújtanak a különböző fog- és fogínyproblémákra.

Egyik fogkrém sem tartalmaz fluort, ezért kisgyermekek és fluorallergiások is biztonságosan használhatják.

Fogszuvasodás megelőzésére szolgáló fluormentes fogkrém.

2 260 Ft

Dabur Red Fogkrém 65 ml

A Dabur gyógynövénytartalmú fogkrémek teljes körű szájhigiéniát biztosítanak. Megfelelő ápolást biztosítanak mind a fogak, mind pedig a fogíny számára és hosszú időre friss, üde leheletet biztosítanak használójuknak.

100%-ban természetes alapanyagokat, gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek speciális gondoskodást nyújtanak a különböző fog- és fogínyproblémákra. Egyik fogkrém sem tartalmaz fluort, ezért kisgyermekek és fluorallergiások is biztonságosan használhatják.

Szegfűszeget, mentát és Toothache Tree kivonatot tartalmazó fogkrém.

Az eredeti fogpor krémesített változata.

Rendszeres használatával megőrizhető a fogak és a fogíny egészsége. Kesernyés íze miatt dohányosoknak különösen ajánlott.

2 155 Ft
Nézet:
Sorrend: