Aranyvessző

Nézet:
Sorrend:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható koffeinmentes gyümölcstea. A nap bármely szakában fogyasztható, további ízesítést nem igényel.

Kiemelkedően gyümölcsös ízélmény

 

1 070 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
800 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

A teakeverék fogyasztása javasolt a vese védelmére, a veseműködés serkentésére, valamint a vesekő újraképződésének megakadályozására.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A vérehulló fecskefű virágos hajtás kelidonin alkaloidja fájdalomcsillapító és görcsoldó hatással rendelkezik. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás és a mezei zsurló meddő hajtás szaponint tartalmaz, a szaponinok egy része a vizelettel kiválasztódva növeli a vese vérellátását, így fejti ki vizelethajtó hatását. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás flavonoidot is tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő hatású. A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot tartalmaz, gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású. A csalánlevél vérellátást fokozó anyagai révén vizelethajtó hatást fejt ki.

1 685 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 260 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Gyógyhatása

A közönséges aranyvessző cserzőanyagának köszönhetően összehúzó és hasfogó hatású
Leiokarpozid tartalma gyulladás gátló, fájdalomcsillapító és vízhajtó (diuretikus) hatású
A benne lévő flavonoidok csökkentik a vérerek áteresztőképességét, növelik ellenálló képességüket, miközben segítik a vénás keringést

245 Ft

A keverék a húgyutak működését segíti a vizeletkiválasztó rendszer átöblítésével. A legnagyobb mennyiségben felhasznált komponens az aranyvesszőfű. A többi összetevő is vesetisztító hatású gyógynövény.

A legnagyobb mennyiségben felhasznált aranyvesszőfű (Solidago sp.) ilyen irányú gyógyhatását a középkori füveskönyvekben is leírták. A többi összetevő régóta ismert és kipróbált, vese tisztító hatású -a medveszőlő kivételével- hazai gyógynövény. A felhasználásukkal készült gyógyszereket (kivonatok, tabletták stb.) hólyag- és vesegyulladás, vesekő esetén használják a terápiában.

Javasolt fogyasztási mennyiség: 3-5 csészével napközben.

1 010 Ft

Testsúlycsökkentő, méregtelenítő, immunerősítő teakeverék.

A Csala Varázs tea egyedülálló módon egyesíti a méregtelenítő, anyagcsere fokozó gyógynövények és az immunerősítő gyógynövények hatását. A Csala Varázs tea fogyasztásával elkerülheti a fogyókúrák gyakori kísérő jelenségeit a fáradékonyságot, rosszkedvet, levertséget.

Hatékonyan, jókedvűen és egészségesen szabadulhat meg a felesleges kilóktól!

A Csala Varázs tea hatását Ön is hamarosan saját magán tapasztalhatja. Rendszeres, napi fogyasztása esetén, akár 1-2 kiló testsúly csökkenés érhető el egy hét alatt.

Figyelem! A fogyási folyamat megindulása egyéntől függ van, aki már az első héten érzékeli a változást, van, aki később. A kitartás azonban meghozza a várt eredményt. Elégedett fogyasztók tapasztalata szerint, a havi kúra után akár 3-4 kilóval is kevesebb lehet.

A Csala Varázs tea hatása

  • Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, garantált a rendszeres, jó állagú széklet.
  • Görcsoldó, puffadás gátló, csökkenti a belek gázosodását.
  • Enyhén vizelethajtó.
  • Immunstimuláló, növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.
  • A méregtelenítés hatására tisztul a bélrendszer, a bőr és a haj megszépül, bizonyos izületi betegségek tünetei javulnak, vagy elmúlnak, a fáradékonyság elillan.


Fontos! - mint minden méregtelenítő kúra alkalmával - a megfelelő mennyiségű (legalább napi 2-3 liter) folyadékpótlás! Az étrendbe iktatott zöldség -és gyümölcsfogyasztás fokozza a Csala Varázs tea hatékonyságát vitamintartalmuknál fogva erősítik a szervezet ellenálló képességét, rosttartalmuk elősegíti a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a lágy széklet kialakulásához.
 

Ajánlott kúraszerű adagolás: napi 1-2 csésze tea, amit étkezés(ek) előtt javasolt fogyasztani. A kúrát egy hónap után abba kell hagyni, majd egy hét kihagyást követően folytatható.

Fontos!

  • Ne fogyassza a teát, ha ismeretlen eredetű alhasi fájdalma, bélgyulladása vagy bélelzáródása van.
  • Terhesség és szoptatás alatt a teakészítmény alkalmazása nem javasolt!
1 750 Ft

Két faj virágos hajtását használják gyógyászati célra. Sokoldalú gyógynövény. Elsősorban vizelethajtó, de immunerősítő, gyulladásgátló, nyugtató hatása is jelentős. Vesekőbetegségben, húgyhólyaggyulladásban, vesemedencegyulladásban ajánlják.

335 Ft

Alkalmazási javaslat: A csészébe helyezett 1-2 teáskanál (3 g) vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 15 percig állni hagyjuk, majd szűrjük.

Termék leirás: Vizelethajtó hatása miatt alkalmazható a húgyutak átöblítésére, valamint húgyúti- és vesegyulladás esetén gyulladáscsökkentőként. Külsőleg nehezen gyógyuló sebek borogatására, a száj- és garatüreg gyulladása esetén öblögetőszerként.

495 Ft

Termék leirás: Ha Önnek testsúlyfeleslege van, a teakeverék kiváló kiegészítője lehet a fogyókúrának, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását. A fogyókúrát kísérő kellemetlen tünetek enyhülnek pl. puffadás,fáradtság stb.

Nettó tömeg: 20 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-714/1999

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Alkalmazási javaslat: 1 db filter tasakot 1 csésze (kb. 2,5 dl) forrásban lévő vízzel leforrázni, lefedve 10 percig állni hagyni, majd kiemelni. A megfelelő hőmérsékletű teát étkezés előtt, naponta legfeljebb kétszer lehet fogyasztani. 3-4 hétig tartó kúra után 3 hónap szünetet kell tartani.

1 660 Ft

Termék leirás: A teakeverék mérsékli a jóindulatú prosztata megnagyobbodás okozta vizelési zavarokat, csökkenti a mirigy duzzanatát, ezáltal a vizelés könnyebbé válik és mérséklődnek a kellemetlen kísérőtünetek.

Nettó tömeg: 20 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-928/2005

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 945 Ft

A teakeverék fogyasztása az ún. ?tisztító kúrák? végzésére javasolt - főleg tavasszal - a szervezetben felhalmozódott salakanyagok kiürülésének elősegítésére, illetve a felhalmozódásuk megakadályozására.

Az alkotórészek többsége főleg vizelethajtó, húgyúti fertőtlenítő hatású (kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás, tarackbúza gyökértörzs, csalánlevél). A vizelethajtó hatás révén elősegíti a salakanyagok gyorsabb ürítését a szervezetből. A fekete bodza virág izzasztó, míg a gyermekláncfű gyökérrel emésztést elősegítő hatású, így ezek is hozzájárulnak az ún. tisztító folyamathoz. A teakeverék kellemes ízét, illatát a fekete ribizli levél és borsosmentalevél, míg színét a hibiszkuszvirág csészelevél adja.

2 050 Ft

A vesék egyik fontos feladata, hogy szabályozzák a szervezet víztartalmát, elsősorban a kiválasztott vizelet mennyiségével. ?Megtisztítják? a szervezetet az anyagcsere során keletkező salakanyagoktól, ugyanakkor biztosítják, hogy a szervezet zavartalan működéséhez szükséges ásványi anyagok megfelelő mennyiségben maradjanak a szervezetben. 

5 féle gyógynövényből, a gyógynövények legértékesebb részeiből.

Koffeinmentes

1 845 Ft
Nézet:
Sorrend: