Gyömbér

Nézet:
Sorrend:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

A megszokott, kiváló minőségen túl a Prémium család tagjainak komplex összetételét úgy alkottuk meg, hogy azok igazodjanak a legújabb innovációs trendekhez. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, koffeinmentes gyümölcstea. A nap bármely szakaszában fogyasztható, további ízesítést nem igényel.

1 320 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
985 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A keleti országokban a gyömbért évszázadok óta használják, mind íze, mind a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt. 

  • Kizárólag prémium, válogatott gyömbérből készül
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Koffein mentes
  • 100 % természetes alapanyag
1 740 Ft

A friss gyömbérgyökeret közvetlenül tisztítás után préselve és fagyasztva szárítva dolgozzák fel, hogy megőrizze értékes hatóanyagait. A gyömbér támogatja a szervezet természetes védekezőrendszerét, a légzőrendszer egészségét, elősegíti a légutak normál működését. Hozzájárul az emésztőrendszer normál működéséhez.

2 260 Ft

A gyömbér tradicionálisan használt fűszer- és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segíti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával. Antioxidánsként támogatja a sejteket a káros szabad gyökökkel szembeni védelemben, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

 

 

 

2 050 Ft

A légutak védelmére


A PreColdFlu tea a hagyományos kínai orvoslás és napjaink tudományos eredményeit ötvözve került kifejlesztésre, természetes alapanyagok felhasználásával. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) Európa-szerte ismert gyógynövény. Hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szervezet természetes védekező képességének fenntartásához, különösen a felső légúti traktusban hat támogatólag. A gyömbér (Zingiber officinale) első írásos emléke az ókori Kínából származik, ahol a tengerészek előszeretettel használták tengeribetegség leküzdésére. Hozzájárul ugyanis az émelygés enyhítéséhez utazási betegségek esetén, valamint segíti az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését.

 

 

1 385 Ft
Fejfájás, migrén ellen hatásos. Az őszi margitvirág és a gyömbér amerikai kutatók eredményei alapján egymás hatását erősíti. A ginzeng stresszoldó. Az eredményeket klinikai kísérletekkel igazolták.

HOVÁ SOROLJUK?

Élvezeti teaként is fogyasztható gyógyhatással rendelkező teakeverék.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A gyömbér gyökér, az őszi margitvirág és a ginzeng gyökér régóta használt, sokoldalú gyógynövények. Mindegyikük hivatalos az Európai Gyógyszerkönyvben és ezen kívül még számos ország gyógyszerkönyvében. Felhasználásuk világszerte elterjedt. Gyakran alkalmazott gyógyszer alapanyagok.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A napjainkban egyre gyakoribb betegségnek tekinthető fejfájás és migrén megelőzhető, illetve kezdeti stádiumában (enyhe fejfájásnál) jól kezelhető növényi szerekkel. Az őszi margitvirágot Európában évszázadok óta alkalmazzák ilyen célokra. Az ősi kínai gyógyászatban a gyömbér tölt be hasonló szerepet. Amerikai kutatók eredményei alapján a két növény együttesen alkalmazva egymás hatását erősíti. A ginzeng ez irányú pozitív hatása stresszoldó (adaptogén) képességének köszönhető. Az eredményeket a modern gyógyászat klinikai kísérletekkel igazolta.

1 010 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

A növényi alapanyagok közül az orbáncfű és az édesgyökér immunerősítő és nyugtató hatású. Az utóbbiban található glicirrizinsav antiallergiás aktivitást mutat. A kínai és iráni népgyógyászat régóta alkalmazza. A sokoldalú csalánlevél ez esetben a szervezetet erősíti vitamin, mikroelem és klorofill tartalma következtében. E mellett gyulladáscsökkentő és az allergiás orrfolyás kezelésében is szerepe van. A borsmenta levél szintén gyulladáscsökkentő, sok hasonló keverék összetevője. A rozmaringlevél luteolint tartalmaz, mely hatóanyagot előnyösnek találták az allergia kezelésében. A gyömbérgyökér azonos célú kínai teakeverékek alkotórésze.

Ajánlott adag: 3 csészével naponta (1 kávéskanál 250 ml forró vízhez), egyenletesen elosztva. Természetesen a gyógynövények nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de annak hasznos kiegészítői lehetnek.

820 Ft
A gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható. A keveréket a szakirodalomban közölt, humánklinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze, hagyományos gyógynövényekből.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A teakeverék a gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható kiegészítő (adjuváns) terápiaként. A keveréket a szakirodalomban közölt, humán klinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze. Gyomor -és bélrendszeri betegségek fitoterápiás kezelésében javasolt, hagyományos gyógynövényekből. A hatásos alkalmazáshoz életmódbeli változtatás és az étkezési szokások megváltoztatása, esetleg orvos által előírt diéta ajánlott.

HOGYAN ALKALMAZZUK?

1 kávéskanál vagy 1 teafilter teakeverék 2,5 dl forró vízzel, 10 percnyi állás után fogyasztható. Napi 3 csésze elfogyasztása ajánlott a főétkezések közötti időszakban.

1 010 Ft

Speciális hatással rendelkező gyógytea keverék

Korszerű humán kísérletekkel bizonyított, hogy a népgyógyászatban Ázsiában ( Irán, Szaúd-Arábia, India, Pakisztán, Egyiptom) szinte univerzális gyógynövénynek ?a Próféta gyógyszerének? tekintett fekete köménymag (Nigella sativa) hatóanyaga a thymoquilone fokozza a pajzsmirigy hormontermelését, beszabályozza az immunrendszert-helyreállítva annak egyensúlyát, megakadályozza a sejtek elhalását, fokozza a kognitív képességeket, visszaállítja a normális inzulin termelést és zsíranyagcserét, gyulladásgátló hatást is tapasztaltak. A hatás fokozható, mert a szakirodalom alapján előnyösen együttműködik (szinergens) a fekete köménymaggal az édesgyökér és a gyömbérgyökér.

Javasolt adagolása: egy csészével naponta. Egy kávéskanál teakeverék 250 ml forró vízhez, 10 perc állás után fogyasztható. A hatás 6-8 hét fogyasztás után jelentkezik. Ajánlatos kéthavonként egy hónap szünetet tartani.

1 105 Ft

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Gyártja és forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Figyelmeztetés:
"A fogyasztásra ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Amennyiben bármely összetevőre allergiás, ne fogyassza a terméket! A készítmény túlzott fogyasztása fényérzékenységet okozhat! Terhesség és szoptatás, valamint 18 éves kor alatt a teakeverék fogyasztása nem ajánlott. Véralvadásgátló, nifedipin hatóanyagú, antidepresszáns, illetve HIV-fertőzés elleni gyógyszerek alkalmazása esetén figyelembe kell venni, hogy a tea fogyasztása megváltoztathatja ezen gyógyszerek hatékonyságát. Gyomor- és nyombélfekély, pajzsmirigy túlműködés, szív- és érrendszeri megbetegedések (pl. magas vérnyomás) fennállása esetén a teakeverék alkalmazása a felsorolt állapotokat negatívan befolyásolhatja, fogyasztása körültekintést igényel. "

Tárolás:
száraz, tiszta, hűvös helyen.

1 610 Ft

Bergamott ízesítésű filteres gyógynövény teakeverék zöld kávéval és gyömbérrel. A Zsírégető tea gyógynövény-hatóanyagainak köszönhetően ? a megfelelő diétát és testmozgást kiegészítve - hozzájárul a testsúlycsökkentő program eredményességéhez.

Nettó tömeg: 40 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

1 655 Ft

A keleti gyógyításban a gyömbér a "forróság" jelképe - felmelegíti, tűzbe hozza a testet. Ez az elefántcsont-színű tea intenzív fűszeres és citromos íze mellé egy enyhén csípős utóíz társul.

Csodálatosan harmonizál az ázsiai ételekkel és a karácsonyi mézeskalácsokkal Segíti az emésztést és garantáltan felmelegíti a szíveket!

 

2 450 Ft
 
Nézet:
Sorrend: