Szelén

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 20% kedvezménnyel

Máriatövis kivonat tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.
Kiemelkedően magas hatóanyag tartalmú termék!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya 2013-ban az Év Gyógynövényének a máriatövist választotta, mint a májkárosodás megelőzésére és mérséklésére elismert gyógynövényt.

A máriatövis hatóanyaga a silymarin (ejtsd szilimarin), amelyet a máriatövis terméséből vonnak ki. A Bioextra Silymarin kapszula 280 mg máriatövis (Silybum marianum) kivonatot tartalmaz, ebből szilimarin 210 mg. A Bioextra Silymarin kapszula az OÉTI által értend-kiegészítőként engedélyezett legnagyobb silymarin tartalmú készítmény.

Adagolás: napi 1 kapszula kevés folyadékkal egészben lenyelve

Mikor ajánlott?

A Máriatövis akut és krónikus májkárosodások (alkoholizmus, hepatitis és nem alkoholos májkárosodások esetén) megelőzésében és kiegészítő kezelésében használható.

A szilimarin védi a májat a toxikus anyagokkal szemben, lassítja a májkárosodást, gyorsítja a szövetek regenerációját, és segít a további károsodások kivédésében. A szilimarin védi a májsejteket a toxinokkal, a sugárzásokkal, az ischemiás károsodásokkal, és a hepatitist okozó vírusokkal szemben is.

A Bioextra Silymarin kapszula alkalmazható gyógyszeres terápia kiegészítésére, támogatja a méregtelenítő kúra eredményességét. A készítmény a Szent László kórház és a Májbetegekért Alapítvány ajánlásával rendelkezik.

A máriatövis kivonat hozzájárul a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához, a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációjához, mindezeken keresztül a szervezet számára mérgező anyagok eltávolításához. A máriatövis kivonat hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez is.

6 530 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 220 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Multi Plus Profi Intenzív munkavégzéshez vagy rendszeres sportoláshoz ajánlott kiegyensúlyozott vitamin és ásványi-anyag komplex Omega 3-mal és lecitinnel. A folsavat folát formában tartalmazza, ami folsav természetben előforduló formája, a B-12 vitamint pedig metilkobalamin formában, ami a B12 vitamin biológiailag aktív formája. Fogyaszd minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezeted! Ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből. A Vitaking Multi Profi termékcsalád tagja, mely 2017-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert, 2018-ban pedig elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat!

12 320 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
11 085 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Fokhagyma drazsé szelénnel dúsítva.

Az Allisat drazsé az emberiség által évezredek óta fogyasztott fokhagymából készül, amelynek a keringési rendszerre gyakorolt kedvező élettani hatása széles körben ismert. Előnyösen hat a vérkeringésre, érfalerősítő hatású, csökkenti a magas vérnyomást

 

Ajánlott adagolás: naponta 3x1 drazsé étkezés után.

 

Fokhagymáról könyvekben, cikkekben:

  • Ennek az évezredek óta ismert gyógyhatású növénynek szervezetünkre számos előnyös hatása van. Javítja a szív és az érrendszer működését, antibiotikus és emésztést elősegítő hatású.
  • Több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot - vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet tartalmaz.
  • A fokhagyma fő hatóanyaga az erőteljes antibiotikus hatású allicin, amely emésztés közben az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból.
  • Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátottsága.
  • Fokozza a szív teljesítőképességét, a szív koszorúereiben is megakadályozza a vérrögképződést.
  • Tapasztalatok szerint az érelmeszesedés megelőzésére is hatásos szer a fokhagyma.
  • Csökkenti a vérben a káros koleszterin (LDL) szintjét, miközben növeli a ,jó koleszterin
  • (HDL) arányát, ezzel is akadályozva az érelmeszesedést.
  • Értágító, vérnyomáscsökkentő hatása is bizonyított (metíl-allil-triszulfid).
  • A fokhagyma értágító hatása főleg az agy, a szem és a láb szívtől távol eső, szűkült erein, az úgynevezett perifériás ereken érvényesül.
  • A tápcsatorna fertőzéseire ugyancsak jó hatással van.
  • További neki tulajdonított hatások: vértisztító, görcsoldó, idegerősítő, hámosító.
1 620 Ft

Étrend-kiegészítő készítmény szelénnel, cinkkel és további antioxidáns vitaminokkal (C-vitamin, E-vitamin).

A szelén hozzájárul:

  • a pajzsmirigy megfelelő működéséhez,
  • a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához,
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelemhez,
  • az immunrendszer megfelelő működéséhez.


A C- és E-vitamin, valamint a cink antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Az A- és C-vitamin, valamint a cink hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez.

3 005 Ft

A szelén egy anitoxidáns hatású mikroelem. Ha az élelmiszerek nem tartalmaznak elegendő szelént megnő a daganatos betegségek és a szívbetegségek kockázata. Az alacsony szelénbevitel pajzsmirígy alulműködést, fáradtságot, elhízást és terméketlenséget eredményez.


Adalékok:
csomósodásgátlók: mikrokristályos cellulóz, magnéziuzm sztearát

Térfogatnövelő: kovasav

 

1 740 Ft

A szelén szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez.

A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához. Az E-vitamin szerepet játszik a szervezet védekező-rendszerének működésében. A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

A készítmény a szelént nátruimhidrogén-szelenittel készített joghurtpor formájában tartalmazza.


1 905 Ft

A szellemi frissesség, jó memória fenntartásáért
Szellemi frissesség, jó memória, antioxidáns védelem

A ginkgo hatóanyagai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, és segíthetik az időskori agyműködés frissen tartását. A fokhagyma hatóanyagai támogatják a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. A zöld tea poifenolok és az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően a készítmény hozzájárul a káros szabad gyökök elleni védelemhez. Az élesztőből származó szelén antioxidáns, kedvező hatással van az immunrendszer működésére, valamint szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál működéséhez. A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, segíti a normál vércukor szint fenntartását. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szellemi frissesség megőrzéséhez, valamint a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 990 Ft

Dr.Chen Gyömbértea Szelén Kapszula

A jó közérzet és a természetes védekezőképesség támogatásáért.

Összetevők: gyömbérgyökér (Zingiber officinale) 330 mg zselatin (BSE/TSE mentes) 100 mg szelénnel dúsított élesztő szelén: 27,5 ?g 13,75 mg magnézium-szilikát (csomósodást gátló) 3,47 mg

Adagolás (felhasználás): naponta maximum 2 kapszula elfogyasztása javasolt.

3 200 Ft

Holisztikus szemlélettel a megfelelő emésztéshez

A Dr. Chen Gyomor Meridian kapszula articsóka, pirított kínai galagonya gyümölcs, pirított árpa mag, kamilla, édeskömény és szelénes élesztő holisztikus szemléletű kombinációjaként hozzájárul az emésztés egészségének fenntartásához, az emésztőrendszer komfortérzetének megőrzéséhez. Az articsóka segíti a bélrendszer megfelelő működését és a normál komfortérzet fenntartását, a kamillavirág hozzájárulhat a normális emésztés fenntartásához. A kínai galagonya gyümölcse az emésztés megfelelő működésében játszik támogató szerepet. Az édeskömény segíti a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartását, az enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet, a puffadás elkerülését. A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését.

 

2 350 Ft

A készítmény természetes E-vitamin tartalmú búzacsíra olajat, aranyköles kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj, a niacin és a B2-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén a cinkkel együtt hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A biotin, a niacin és a riboflavin (B2-vitamin) hozzájárulnak a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

A niacin támogatja az idegrendszer működését, hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a riboflavin és a B5-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Folyékony hatóanyag lágyzselatin kapszulában a könnyű felszívódás érdekében.

3 415 Ft

A szelén hozzájárul a köröm és a haj normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a köröm, a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A szelén, a cink és a C-vitamin egyaránt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 525 Ft

A változókori karcsúságért, a könnyű lábakért és a pajzsmirigy egészséges működéséért

A bazsarózsa hozzájárul a nők egészségének fenntartásához, enyhíti a menopauza tüneteit, normalizálja az idegrendszer működését. A kudzugyökér-kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szúrós csodabogyó támogatja a lábak vénás keringését, ezáltal enyhíti a nehézláb-érzést. A kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A barna alga kivonat és a keserű narancs kivonat támogatják a testsúlycsökkentést. Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer komfortérzetét, segít fenntartani az emésztőrendszer egyensúlyát.

3 760 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft

Dr.herz béta-glükán+szerves cink, szelén+c-vitamin vegán kapszula 60 db

Élesztőből kivont, extra magas biológiai hasznosulású 80 %-os béta-glükán tartalom (1,3/1,6 D) 

A termék komplex összetevői révén elősegítheti az immunrendszer megfelelő működését és ezen keresztül a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) okozta fertőzések hatékonyabb leküzdését.  A szelén, cink, C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 015 Ft

A szelén egy létfontosságú nyomelem, számos szelén fontos a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különböző életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működése, az egészséges spermiumképződés, sejtvédelem, egészséges haj és körmök. A szelén az étrend-kiegészítőkben lehet szerves és szervetlen kötésben is. A szerves kötésű szelén sokkal könnyebben szívódik fel és épül be a különböző szelén-függő enzimekbe és szelenoproteinekbe a szervezetünkben. A szerves szelén hatékonysága nem csökken, ha más vitaminokkal együtt alkalmazzák, ellentétben a szervetlen szelénnel.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 140 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

A-, E,- és C-vitamint, B2-vitamint (riboflavin), cinket, szelént, rezet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény új korszerű mikrokapszulázott lutein formulával.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A C- és E-vitamin, a B2-vitamin (riboflavin), a réz, a cink, valamint a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A JutaVit Szem-Lutein forte alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásáért. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógépes munkavégzés, televízió) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai autóvezetés).

 

3 900 Ft

JutaVit Szerves Szelén tabletta 100 db-os terméke szelén tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Jól hasznosuló szelén 100?g. A pajzsmirigy és immunrendszer normál működéséért.

A JutaVit Szerves Szelén kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metionint tartalmaz. Az L-szeleno-metioninból származó szerves szelén jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen szelén (nátrium-szelenit, nátrium-szelenát) vegyületek. A szelén hozzájárul a haj, köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer, pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben.

Adagolás: Napi 1 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db tabletta

Nettó tömeg: 40 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 545 Ft
 
Nézet:
Sorrend: