Gyógytea

Nézet:
Sorrend:

Felszabadult könnyedség a gyógynövények kíméletességével
A pangó széklet számos probléma okozója lehet, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Napjaink rostszegény, zsíros étrendje is hozzájárul a renyhe bélműködéshez. A megfelelő ritmusú emésztés által az ember sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak érzi magát. 

 

 

1 600 Ft

Tradicionális keleti gyógynövény


A Jiaogulant (Ötlevelű-ginseng) a kínai népi gyógyászat a "Hallhatatlanság növényeként" is említi. A japánok Japán ginsengnek nevezik. Ellentétben a ginsenggel, a magas vérnyomásban szenvedők is bátran fogyaszthatják a belőle készült teát. Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelem és 18 féle aminosav is megtalálható a növényben.

2 560 Ft

Pollenszezon idejére

Szőlőmag-kivonatot és különleges gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A szőlőmag-kivonat hatóanyaga az OPC (oligometric proanthocyanidin), melynek antioxidáns képessége hatékonyabb, mint az E-vitaminé és a C-vitaminé. Gyógynövény-hatóanyagainak köszönhetően támogatja az immunrendszert, erősíti és energiával tölti fel a szervezetet. Semlegesíti a szervezetből a káros szabadgyököket, melyek leginkább a sejthártyákat károsítják. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.


Gyógynövényeket tartalmazó teakeverék. A benne lévő szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (OPC) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. A Pollengrape tea az év bármelyszakában mellékhatások nélkül fogyasztható. Egyensúlyba hozza a felborult immunrendszer működését. Segítséget nyújtott a légúti panaszok enyhítésében (allergiás tünetek, köhögés, gyulladás, orrváladékozás)

Adagolás: megelőzésre naponta egy két tea filterből készült tea elfogyasztása ajánlott. Szezonban 3 csésze főzet elfogyasztása javasolt. Egy kanálmézzel a tea hatása fokozható a köhögéses tünetek enyhítésére. A Pollengrape tea és a pollengrape kapszula együttes szedése a leghatékonyabb!

Felhasználási javaslat:

  • főzés: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) vízzel 3-6 percig forralni.
  • áztatás: a teafiltert egy csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni és 15-20 percigállni hagyni.
1 600 Ft

Dr. Chen PreColdflu C19 filteres tea 19 féle gyógynövénnyel a felső légutak és az immunrendszer támogatásához.

A csűdfűgyökér ( Astragalus membranaceus), a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea), az édesgyökér, a gyömbérgyökér, a borsmenta, a kurkuma támogatják az immunrendszer normál működését.
Az izlandi zuzmókivonat jótékony hatással van a légutakra, a gyömbér támogatja a légzőrendszer egészségét, az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

Ajánlott adagolás: naponta 2-3 filterből készült főzet elfogyasztása javasolt. Terhes és szoptató kismamák számára nem ajánlott a készítmény fogyasztása.

2 170 Ft

A légutak védelmére


A PreColdFlu tea a hagyományos kínai orvoslás és napjaink tudományos eredményeit ötvözve került kifejlesztésre, természetes alapanyagok felhasználásával. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) Európa-szerte ismert gyógynövény. Hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szervezet természetes védekező képességének fenntartásához, különösen a felső légúti traktusban hat támogatólag. A gyömbér (Zingiber officinale) első írásos emléke az ókori Kínából származik, ahol a tengerészek előszeretettel használták tengeribetegség leküzdésére. Hozzájárul ugyanis az émelygés enyhítéséhez utazási betegségek esetén, valamint segíti az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését.

 

 

1 385 Ft

Válogatott, természetes gyógynövények felhasználásával készült teakeverék.
A máriatövis segít fenntartani a máj egészséges funkcióját, valamint antioxidánsként védi szervezetünket a káros szabad gyökökkel szemben. A kukorica bibe támogatja a húgyúti rendszer és az emésztő rendszer működését. A sárga tárnics kedvezően hat az emésztőrendszeri komfortérzetre.

 

 

1 600 Ft

A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. A pecsétviazsgomba hozzájárul a természetes immunvédelemhez (betegségek utáni lábadozáskor, radikális kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása).

 

2 090 Ft

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft
Nézet:
Sorrend: