Festett hajra.

Trópusi illatú sampon, az élénk hajszín megtartásához. Antioxidáns C-vitaminban, nyugtató hatású Aloe vera lében gazdag és bio guavát tartalmaz.

A szükséges nedvesség elvonása nékül, hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt. 

  • Vegán.


Az összetevők min. 70%-a biogazdálkodásból származik.

2 730 Ft

Festett, száraz vagy fénytelen hajra.

Intenzíven hidra-tál, és a C-vitaminban gazdag bio guava segítségével mélyen behatol a hajszálakba, segít javítani és hosszan megtartani a haj színét, fényét.

Puhává és jól kezelhető-vé teszi azt.

Vegán.

Az összetevők min. 70%-a biogazdálkodásból származik. Ne alkalmazza belsőleg, sérült, irritált bőrön, al-lergia és érzékenység esetén. Szembe és gyermekek kezébe nem kerülhet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

3 105 Ft

MediNatural Teafaolajos mattító, tisztító  krémpakolás zsíros bőrre 

Egy bitang jó arcpakolás született a zöld agyag és orvosi szén erejével, amely felszívja a  felesleges faggyút, miközben üde, tiszta és matt hatást biztosít a bőrnek.

Neked ajánljuk ezt a Teafaolajos arcpakolást, ha Te is

>  zsírosan fénylő bőrrel küzdesz! 

>  T-vonal, azaz az orr, a homlok és az áll bőre  problémás terület számodra. 

>  Aknés, pattanásos bőrrel küzdesz

>  környezeti ártalmak által leterhelt bőröd tisztítására, megújítására  

Az arcodon kívül használd bátran nyakra-dekoltázsra és a hátadon megjelenő pattanásokra is, de a szem és száj környékét kérlek hagyd ki!

Ha újjászületnél, és szeretnéd tisztán, frissen tartani a  bőröd, hogy újra teljes szépségében lélegezzen.

Vidd fel vastag rétegben a bőrödre ezt az ében fekete kellemesen hűsítő, frissítő krémpakolást.

Úgy 10-15 percig hagyd, hogy az összetevők végrehajtsák a feladatukat, majd jöhet az öblítés. 

Ez egy egyszerű, gyors program a zsírosabb, pattanásos és  környezeti ártalmak által leterhelt bőr számára. 

 A pattanásokra 1-1  pöttyintést nyugodtan fent hagyhatsz akár egész éjszakára

A végeredmény irigylésre méltóan tiszta,  matt bőr.

3 985 Ft

MediNatural hyaluron extra szérum 30ml

A stresszes életvitel a bőrön is megmutatkozik, sőt talán ott láthatóak legelőször a szembetűnő jelei. 
Amellett, hogy érdemes az életvitelünket felülvizsgálni és csökkenteni a stresszt okozót tényezőket, ilyenkor javasolt a koncentráltabb hatóanyagokkal történő kezelést beiktatni a bőrápolásunkba is. Ennek a problémának a megoldásában segítség lehet számodra a MediNatural hyaluron extra szérum.

Ugyanis ez egy gyorsan beszívódó natúr arcszérum, amely értékes hatóanyagok jól komponált harmóniájával ápolja a bőrt. Használatával a mélyebb ráncok halványulhatnak, s a bőr hidratáltabb lesz. A tisztítást és tonizálást követően, de még a hidratáló krém felvitele előtt használj arcszérumot is, így bőröd újra üde és élettel teli lehet.

A MediNatural hyaluron extra szérum ultra könnyű, gyorsan felszívódó szérum, a bőr intenzív hidratálására és feltöltésére, hogy az sokáig üde és feszes maradjon. Természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító MediNatural hyaluron extra szérum, mely azonnali hidratáltságot és rugalmasságot kölcsönözhet a bőrnek különlegesen magas hyaluronsav- és vitamintartalmának köszönhetően.

A MediNatural hyaluron extra szérum összetevői az eredményes bőrfiatalítást szem előtt tartva kerültek kiválasztásra, így maximális hatékonysággal simíthatja ki az apróbb felszíni és mimikai ráncokat, vízmegkötő tulajdonsága pedig volumennövelő hatású: feszesebb és teltebb lehet tőle a bőr. Könnyű állaga miatt azonnal felszívódik, nem hagy maga után krémes érzetet, csak friss és üde arcbőrt.

Mire jó a hyaluron?

A hyaluronsav erőteljes hidratáló hatásáért elismert kozmetikai hatóanyag, különféle ránctalanító, feltöltő és kontúrhelyreállító készítmények elengedhetetlen összetevője, feszesíti és kisimítja a bőrt. Különösen arcra, nyakra és dekoltázsra ajánlott.

A MediNatural hyaluron extra szérum kiemelt hatóanyagai

High&Low molecular Hyaluron:  Kis- és nagy molekulasúlyú hyaluron-változattal, széles spektrumú, átfogó hidratálást ad a bőrnek, mely puhább és komfortosabb lesz. Hidratálja a bőr felszíni és mélyebb rétegeit, azonnali és hosszan tartó eredményeket tud felmutatni. Puhává, hidratálttá teszi a bőrt, zsíros hatás nélkül, homogenizál, feltölt, simít.

Natural Moisurizing Factors (A természetes hidratáló faktorok): Erőteljes hidratáló növényi eredetű hatóanyagok, melynek kiváló vízmegkötő képességük van. Aminosavakat és lipideket tartalmaz, mely hatóanyagok képesek a bőrfelszín vízhiányát kezelni. A vízhiány csökkentésével fokozza a bőr hidratáltságát, erősíti a bőr természetes védőrétegét.

C-vitamin: antioxidáns, megakadályozza a sejtkárosodást, elősegíti a kollagéntermelést, növeli a bőr puhaságát.

E vitamin: természetes antioxidánsként fejti ki hatását a bőr rétegeiben. Növeli a bőr nedvességtartalmát. Az öregedés jeleinek megjelenését késleltető hatású. Ellensúlyozza az oxidatív stressz káros hatásait a bőrben.

Kinek való ez a termék?

Tökéletes választás mindenkinek! Minden bőrtípuson alkalmazható, beleértve száraz, zsíros és a pattanásokra hajlamos bőrtípusokat is. Kombinált vagy zsíros bőrűeknek ? főleg a nyári időszakban ? nappali hidratáló krém helyett is szuperül használható! Komplex formula ideális önmagában és más bőrápolóhoz keverve is. Hidratáló, ráncellenes, nappali-éjszakai ANTI-AGING programhoz is kiválóan hozzáigazítható.

5 780 Ft

Kókuszvajból, sárga méhviaszból, növényi olajokból és természetazonos aroma-anyagból álló készítmény, amely óvja a száraz, cserepes ajkakat a kiszáradástól.

A teafa ajakápoló természetes baktericid jellegénél fogva ajakherpes megelőzésére is kiváló.

855 Ft

Fertőtlenítő hatás a különleges teafa olaj segítségével.

A fogkrém a természet erőit felhasználva hatékonyan tisztít. Az általunk használt porított tengeri üledékből származó mészkő több millió évvel ezelőtt jött létre. Ez is az oka annak, hogy a fogkrém világosszürkés, azaz természetes mészkő ?színű?. Továbbá, a fogkrémünk nagy mennyiségben tartalmaz aloe verát, ami segít megvédeni és táplálni az ínyt. Illetve egy kis extra bónuszként mirhát is tartalmaz, amely jól ismert a fertőtlenítő hatásáról.

2 220 Ft

Ha az irritált fejbőr enyhítő gondoskodást igényel, ápolja haját a teafa, levendula és magnolia kéreg kivonatot tartalmazó Urtekram Teafás samponnal. Ezen felül, az aloe vera és glicerin gyengéd gondoskodást és hidratáltságot biztosít a haj és a fejbőr számára.

6 025 Ft