Fagyöngy

Nézet:
Sorrend:

A galagonya a szív csodaszere


Galagonya

  • A galagonya erősíti és szabályozza a szívműködést (lassítja a szívünket, ha túl gyorsan dobog, viszont gyorsítja, ha elégtelen a működése), csökkenti a szívritmuszavarok kialakulásának esélyét.
  • Javítja a szívizomzat vérellátását, ezáltal növeli a szívizomzat erejét, csökkenti a fáradékonyságot. Jótékony hatással van a szívelégtelenségre és az idegi alapú szívproblémákra. A klinikai vizsgálatok alatt javult az alanyok fizikai terhelhetősége, csökkent a magas vérnyomásban szenvedők vérnyomása.


Fokhagyma

  • Segít az érelmeszesedés megelőzésében.
  • Enyhén vérnyomáscsökkentő.
  • Gátolja a ?rossz? LDL koleszterin képződését, de nem csökkenti a ?jó? HDL koleszterint
  • Csökkenti a trombózis-veszélyt.
  • Epebetegségek tüneteit csökkentheti.
  • Segít az agyvérzés megelőzésében.
  • Csökkenti a zsírmájat (túlzott zsír-, illetve alkoholfogyasztás miatt kialakuló rendellenesség)
  • Érelmeszesedés megelőzésére, magas vérnyomás és szívpanaszok kezelésére, a gyógyszeres terápia kiegészítőjeként.

 


Csak tabletta, drazsé, vagy kapszula formában szabad használni. A minél kedvezőbb hatás kialakulásáért 6 héten át kell szedni.

 

6 995 Ft

Bionit Fagyöngy Tabletta

A fagyöngy az emberiség egyik legrégebbi gyógynövénye, az ókorban a leveleket és a leveles hajtásokat Hippokratész és Galenus is alkalmazta.
Az orvostudomány és az analitika fejlődésével azonban fény derült az addigi fekete foltokra. A fagyöngy erős hatású polipeptid-keveréket tartalmaz. Egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák.

Az erek áteresztő képességét javítja, ezáltal jó szédülésre, fülzúgásra, visszérre, javítja a koncentrációs képességet.

2 025 Ft

A Fehér fagyöngy az emberiség egyik legrégebbi gyógynövénye, az ókorban a leveleket és a leveles hajtásokat Hippokratész és Galenus is alkalmazta, de hatásterülete nem volt tisztázott.

Az orvostudomány és az analitika fejlődésével azonban fény derült az addigi fekete foltokra.

A fagyöngy erős hatású polipeptid-keveréket tartalmaz. Egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák.

1 600 Ft

Bionit Fokhagyma-Galagonya Fagyöngy 150 db

A fagyöngy vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályzó hatással rendelkezik, a Fokhagyma A fokhagyma tágítja az ereket, csökkenti a vér káros LDL-koleszterin-szintjét, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, a Galagonya rendkívül jó szíverősítő és szívnyugtató. Serkenti a szívizom vérellátását, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású, fogyasztása javallt koszorúér-betegségek esetén.

Segít a vérkeringési problémák enyhítésében, visszaszorítja az érelmeszesedés kialakulását. Öregkori szívpanaszokra, illetve a szívizmok degenerációs megbetegedéseire is ajánlott. A megelőzés szempontjából fontos tartós, folyamatos fogyasztása. Huzamosabb ideig tartó alkalmazása során is teljesen veszélytelen, nem alakul ki hozzászokás, hatóanyaga nem toxikus, s nem halmozódik fel a szervezetben.

2 025 Ft

A fagyöngy, galagonya és a fokhagyma együttesen jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, serkenti a szívműködést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, elősegíti a vérnyomás csökkenését, lassítja az érelmeszesedést.

A fagyöngy egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomás-szabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák. 

A galagonya természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök ellen való védekezésben. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejteket és a szöveteket, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Hatékony az emésztés segítésére, kitágítja a véredényeket, így csökkenti a vérnyomást, szétoszlatja a koleszterint, ami a véredények falán lerakódik. Érszűkület, vérkeringési zavarok, túlzott hús- és zsírfogyasztás esetén is javasolt.

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere. Értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású. Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távoleső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

 

Tartósítószert nem tartalmaz!

1 600 Ft
Nézet:
Sorrend: