ErbaVita® Allergicum DROPS, allergia elleni csepp - Állati szőr, penész, atkák, pollen, házi por ellen

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra. Ilyenkor a szervezet kémiai anyagokat termel, mint a hisztamin, melynek hatására orrviszketés, orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, könnyezés, vizenyők és gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek.

Az Allergicum csepp 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula, ami felveszi a kesztyűt az allergénekkel szembeni harcban.

Alkoholtartalom: 28% vol

6 275 Ft

ErbaVita Mikronizált Olajfalevél kapszula - 3 szabadalommal védett! Immunrendszer, allergia, asztma, vérnyomás

Tudtad, hogy az olajfa génkészlete ellenáll a parazitáknak és képes akár 2000 évig is elélni?

Az olajfa ellenálló képessége az, ami a kutatók figyelmét is felkeltette, hiszen ilyen hosszú Földi életet csak mikrobáknak és kórokozóknak ellenálló védelmi rendszerrel lehet elérni.

Az olajfa minden részében a gyökerében, kérgében, termésében, de főként leveleiben nagy mennyiségben jelen levő közel 100 vegyület található. A fő hatóanyagot 1950-ben fedezik fel és oleuropein néven törzskönyvezik, napjainkban is folynak hatásait feltárandó kutatások.


Az olajfa kivonatot egy 100%-ban növényi eredetű (Vegetáriánus) kapszulatokba zártuk, ami a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, továbbá glutén-, tartósítószer és GMO mentes.

5 860 Ft

Támogatja az immunrendszert - Enyhíti az allergiás tüneteket

Összetevők jelentősége

Édesgyökér - Az édesgyökér hatóanyaga a glicirrizin, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású, amely képes csökkenteni az allergia által megjelent bőrreakciókat.

Főzőbanán - Gyógynövény, amely antiflogisztikus hatású, az iridoid glükozidok jelenléte miatt antiallergén is, különös tekintettel az „aukubinra, amely immunmodulátor, mely képes egyensúlyba hozni az immunoglobulinok különféle típusait.

Kamilla - A kamilla görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatású. Ezenkívül csökkenti a viszketés tüneteit is, amelyek gyakran társulnak a bőr allergiájával.

Csalán - A leghatékonyabb a gyulladáscsökkentés terén.
MSM (metilszulfonil-metán)
Kénes szerves vegyület, amely csökkenti az allergiás nátha tüneteit.

Quercetin - Gyakori flavonoid, amely számos növényfajban megtalálható. Antiphlogisztikus hatást fejt ki, gyulladáscsökkentő és antiallergiás mediátorok felszabadulásának gátlásával.

C-Vitamin - Allergiás reakciók esetén a C-vitamin hatékony antioxidáns hatásának köszönhetően megakadályozza a hisztamin kiválasztódását és fokozza a méregtelenítési folyamatokat. A hisztamin szintje valójában nagymértékben nő, ha az aszkorbinsav szintje csökken.

B5-Vitamin - Számos biológiai reakcióban részt vesz a pantoténsav, amely növeli a gyulladáscsökkentő hatásuk szempontjából fontos glükokortikoidok termelését, amelyek közül legjelentősebb a kortikoszteron.

 

5 360 Ft

Növényi kivonaton alapuló étrend-kiegészítő alkohol és színezék mentes.
Elősegíti a hörgők váladékainak felszakadását. Támogatja a felső légutak működését. Hozzájárul a normál immunrendszer működéséhez.

Összetevők tulajdonságai:

Vörös kakkukfű illóolaj - Erősítő és helyreállító hatása van, amely ajánlott a száj és torok gyulladások megszünésére. Leveleiből balzsam, antiszeptikus köptető és köhögéscsillapító illóolajat nyernek ki, ezért légzési rendellenességek (köhögés és hörgőhurut), valamint megfázásos tünetek enyhítésére szolgál.

Cink - Értékes ásványi anyag, amely hasznos megfázás, köhögés és torokfájás megelőzésére. Erősíti az immunrendszert, illetve csökkenti az alsó légúti fertőzések és megfázások előfordulását, különösen gyermekeknél és időseknél.

Teafa illóolaj - A gallyakból és levelekből nyerjük az illóolajat, az úgynevezett teafaolajat, amelynek jelentős gombaellenes és antibakteriális hatása van, anélkül, hogy irritálná a nyálkahártyát. Köptető hatása hasznos a légzőszervi rendellenességek okozta váladék csökkentésére. Hasznos torokgyulladás, mandulagyulladás, hörgőhurut, megfázás és torokfájás esetén.

Fahéj illóolaj - A Cinnamomum kérgéből nyert illóolaj(fahéj) antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez egy jó orvosság a felső légúti fertőzések ellen, torokfájás és köhögés kezelésére.

C-Vitamin - Antioxidáns tulajdonságairól ismert, testünk számára is fontos, hasznos megfázás és torokfájás ellen is.

3 600 Ft

Csipkebogyón és az echinacea kivonatán alapuló étrend-kiegészítő, mely nagyban hozzájárul a gyermekek immunitásának megóvásához.
Cinkdúsított forma.

Összetevők tulajdonságai:

Echinacea - A gyökérkivonat és a légi részek gazdagok fenolos vegyületekben (a koffeinsav származékai), a szeszkviterpén-laktonokban (mukolitikus, köptető) glikoproteinekben és jelentős poliszacharid-frakcióban. Immunmoduláló hatású. (különösen a sejtek immunitására, ez javítja a fagocitózist és a leukociták számát.)

Cink - Elősegíti az immunvédelmet, stimulálva a csecsemőmirigyet, amelynek szabályozó hatása van az immunitásra.

Bodza - Virágszáraz kivonatot használnak fel, amely flavonoidokban, triterpénekben, nyálkákban, cserzőanyagokban és illóolajokban gazdag. A levelek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Ennek a kivonatnak a működése a felső légutak szintjén történik, ezzel elősegítve a hörgők váladékának folyékonyságát és az immunvédelem folyamatait.

Csipkebogyó - Bogyói nagyon gazdagok C-vitaminban, karotinokban és flavonoidokban, így antioxidáns és helyreállító szerepet töltenek be. Az ezüst fenyővel együtt ajánlott a légzőszervi megbetegedések támogatására, különösen növekedési rendellenességek esetén.

4 295 Ft

Elősegíti a megfelelő fizikai és pszichés állapot elérését. Támogatja az immunrendszert. Antioxidáns hatású.

Trimetil-Glicin - A cukorrépából kivonva erőteljes szerepet játszik különösen a méregtelenítési folyamatban a homocisztein (erőteljes oxidálószer és szabadgyök-generátor), mint például: szív- és érrendszeri betegségek esetén, képes javítani a glükóz anyagcseréjét, az oxigén kihasználását, a krónikus fáradtságot, ideális sportversenyekhez és a máj védelmére.

Dimetil-Glicin - Étrend-kiegészítő, amelyet fizikai és mentális stressz okozta betegségek leküzdésére használnak, valamint az autizmus és az Asperger-szindróma kezeléséhez. Ez a dimetilglicin fokozza a test energiafolyamatait, elősegíti a szív- és érrendszer működését, javítja a glükóz anyagcseréjét, az oxigénfelhasználást.

Komplex B-Vitamin - A B-komplex vitaminok energiát szolgáltatnak a szervezet számára azáltal, hogy beavatkoznak elsősorban a szénhidrátok glükózzá történő átalakításába. Az idegrendszer működésének alapvető fontosságát az idegek egészségének egyik fő tényezőjének tekintik. Elengedhetetlenek a szem, a száj, a bőr, a haj, a máj egészségéhez és a bélizmok tónusának fenntartásához is.

Inozitol - Az inozitol a B-vitamin csoport része (a B7-vitamint mezoinozitnak is nevezik), szoros kapcsolatban áll a kolinnal és a sejthártyák elsődleges összetevője is, ahol foszfatidil-inozitol formájában van jelen. Szoros kapcsolatban áll a lecitinben található biotinnal és kolinnal. Az inozitol elengedhetetlen a sejtek mitokondriumainak a legjobb működéséhez. Ezek a sejtorganellák nélkülözhetetlenek az energiatermeléshez, a sejtméregtelenítéshez.

Édesnarancs illóolaj - Hasznos nehéz emésztés során, illetve más olajokkal hígítva a narancsbőr, az álmatlanság, a megfázás és az influenza elleni küzdelemben.

A Spagyric forma erősíti a jótékony hatását.

 

9 655 Ft

Erősíti az immunrendszert

Kasvirág - Az Echinacea fő hatásai a következők: antivirális, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gyógyító hatás, részben határozottan a poliszacharid és a poliamid frakció miatt; immunstimuláns hatás a leukociták növekedése révén.

Maitake gomba - A Maitake fontos poliszacharidokat tartalmaz, amelyek, hozzájárulnak bizonyos immunrendszeri sejtek, például T-sejtek, B-sejtek, makrofágok és természetes sejtek aktivitásának fokozásához. Végül a maitake gomba poliszacharidjai immunrendszer-szabályozóként működnek. A maitake gombákból származó béta-glükánok kimutatták, hogy kulcsszerepet játszanak az immunmodulációs folyamatban.

Betain - A trimetilglicint vagy a TMG-t gyakrabban betainnak (BEET-ah-een) is nevezik. Az elnevezés azt sugallja, hogy a közönséges aminosav glicin trimetil-származéka. Vízmentes betain vagy TMG (trimetilglicin) ismert módon megkönnyíti a metilezési folyamatokat. A metilezés egy normális biológiai folyamat, amely kritikus fontosságú a DNS-helyreállítás, a máj méregtelenítési mechanizmusai, a lipid-anyagcsere termelése szempontjából. Ez egy fontos lépés a károsító aminosav homocisztein barátságosabb aminosavvá, metioninná történő átalakításában is.

B12-Vitamin - A vörösvértestek képződéséhez szükséges vízoldható B12-vitamin (cianokobalamin) hasznos a vérszegénység megelőzésében. Elősegíti a képződést és a sejtek hosszú élettartamát. Szükség van továbbá a megfelelő emésztéshez, az ételek asszimilációjához, a fehérjeszintézishez, valamint a szénhidrátok és lipidek anyagcseréjéhez.

C-Vitamin - Természetes gyulladáscsökkentő, amely fokozza a szervezet azon képességét, hogy megvédje magát a vírusrohamoktól, és alapvető fontosságú a sejtaktivitás megfelelő működéséhez. A C-vitamin növeli a fehérvérsejtek számát, amelyek elnyomják a vírusfertőzéseket.

B9-Vitamin - A B9-vitamin, más néven folsav, koenzimként szolgál a DNS létrehozása során. Ez a vitamin nagyon fontos az összes testisejt növekedése és szaporodása szempontjából, beleértve a vörösvértesteket is.


E-Vitamin - 
Erős antioxidáns, védi a test sejtjeit a szabad gyökök károsodásaitól. Fontos szerepet játszik az összes izom, különösen a szív és a csontváz sejtlégzésében. Nagyon hatékony antitrombin, mert gátolja a véralvadást és megakadályozza a trombózist.

Cink - A cink a csecsemőmirigyre kifejtett hatása révén támogatja az immunrendszert. Részt vesz a Krebs-ciklusban és az energiatermelésben.

 

5 995 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Eredeti Aloe Vera Ital 93%-ban valódi egész leveles Aloe Vera gélt, valamint 6,8% valódi áfonya sűrítményt tartalmaz. Az ital tiszta és megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Mindezeknek köszönhetően az Aloe Vera immunerősítő, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatású, betegségek esetén elősegíti az általános gyógyulást, regenerálódást. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E vitaminok felszívódását. Az áfonya gyümölcs igen sok vitamint tartalmaz, többek között C, B1, B2, B6, illetve A- vitamint. Magas a csersav és foszfortartalma, kitűnő vértisztító és méregtelenítő hatású. Az áfonya régóta ismert gyógyszere a vese és hólyag-problémáknak, a mirigyekre pedig regeneráló, élénkítő hatást gyakorol. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezoanyagokat, illetve ízfokozókat.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30?60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott.

5 380 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, 99,5 % -ban eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Aloe Vera Nektár 99,5%-ban valódi Aloe Vera gélt tartalmaz, melyet az Aloe növény egész leveléből nyernek. Az Aloe Vera nektár frissítő, kellemes ízű, mely az Aloe Vera Barbadensis Miller növény friss leveleiből szigorú minőségi előírások alapján készül. Így a nektár megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel kiegészítéséhez, gyomor-és bélpanaszok, anyagcsere problémák esetén, méregtelenítésre, valamint általános immunrendszer-erősítőként. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E-vitaminok felszívódását. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezőanyagokat, illetve ízfokozókat. A termék megfelel a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) szabványainak.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30-60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. 
Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott. 
Fogyasztható magában, vagy ízlés szerint gyümölcslével keverve. 

5 125 Ft

ESI® Alkoholmentes Echinacea csepp - Immunvédő, külső, belső gyulladások, felső légúti, húgyuti fertőzések

A Greente’ spray őrzi és koncentrálva tartalmazza azokat az erős antioxidáns hatású polifenolokat, amelyek a különféle káros oxidatív hatások ellen védik a sejteket.

A hatásért különösen a katekinek és azok közül is az Epigallo katekin gallát (EGCG) felel.

4 040 Ft

ESI® Royal Jelly 1000 - Méhpempő ivótasak. Fagyasztva szárított méhpempővel, ami 1000 mg FRISS méhpempőnek felel meg

1000 mg friss méhpempő a napi adagban

Fagyasztva szárított méhpempőt tartalmaz, ami 1000 mg friss méhpempőnek felel meg tasakonként! Mindezt dúsítottuk még virágporral, acerola cseresznye kivonattal, fekete áfonya lé koncentrátummal, vassal és gesztenye mézzel a lehető legjobb hatás elérése érdekében.

Sportolóknak, gyermekeknek, gyermekvállalás előtt álló hölgyeknek és uraknak, időseknek és lábadozóknak egyaránt ideális kiegészítő. Nagyon kellemes, tutti-frutti íz.

Nem tartalmaz:

  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Genetikailag módosított összetevőt
  • Glutént
  • Tejszármazékot, laktózt
  • Vegetáriánusok is fogyaszthatják!


Energia1+Immunerősítés+Kognitív funkciók:

A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban,1a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint 2hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, 3a normál szellemi működés fenntartásához, valamint fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Mi az a méhpepmpő?

A friss méhpempő a méhek legértékesebb terméke, mellyel a méhkirálynőt táplálják, hogy hosszú életű, erős és egészséges legyen. A méhpempő egy tejszerű anyag, a dolgozó méhek mirigyeinek váladéka, ami a méhkirálynő kizárólagos tápláléka egész életében, hiszen a méhpempő különleges és rendkívül sokféle biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz.

6 330 Ft

ESI Echinaid® Echinacea, kasvirág koncentrátum 60 db - 2 féle Echinaceából, 4 féle növényi részből. Standardizált étrend-kiegészítő, fermentált növényi kapszulatokban

Nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő, amely az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és az Echinacea angustifolia (keskenylevelű kasvirág) különböző részeit (virágzat, levél, szár, gyökér) egyesíti. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező folyamataihoz, valamint az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez.

Jótékony hatása több évtizedes múltra tekint vissza. Ismertebb hatóanyagai: kávésav-származékok, poliszacharidok, alkamidok.

  • 2 féle koncentrált echinacea kivonat a növény 4 részével: virág, szár, levél, gyökér
  • standardizált, hatóanyagtartalom
  • összesen 380 mg echinacea kivonat
  • fermentált növényi kapszulatok
  • a szervezet természetes védekező folyamataihoz az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez gluténmentes termék
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
    könnyen adagolható, naponta 1 kapszula elegendő


Kinek és mikor ajánljuk?

  • azoknak, akik immunrendszerüket szeretnék erősíteni
  • betegség utáni lábadozás esetén
  • 12 éves kortól, nemtől függetlenül
  • hideg, hűvös, átmeneti időszakokban


Fermentált növényi kapszulatok

A termék formulázásakor naturcaps® szabadalmaztatott növényi kapszulát használnak, amely természetes eredetű összetevőkből lett kifejlesztve; pullulánt tartalmaz, amit a tápióka növény fermentációjából állítanak elő. Nem tartalmaz állati eredetű zselatint, így vegán életmódot követők is bátran használhatják a készítményt.

 

5 635 Ft

ESI® Echinaid® Immunerősítő Echinacea szirup - hozzáadott gesztenyemézzel, és balzsamos gyógynövényekkel

Ebben az Echinacea szirupban, az Echianece purpurea növényt gesztenyeméz, és a balzsamos gyógynövények kísérik, melyek együttesen adnak enyhülést, a jellemzően hideg évszakban előforduló problémák ellen.


A szirup nagyon fontos előnye a hasonló piaci termékekkel szemben, hogy itt egy standardizált kivonatról van szó, ami nagyon meghatározó a hatás szempontjából! Ez azt jelenti, hogy garantáltan és egyenlően elosztva találjuk meg a hatóanyagokat a termékben.

Nevezetesen minden 10ml-enként 320mg friss Echinacea Purpurea-t tartalmaz a kivonat, gesztenyemézzel és az egyéb balzsamozó gyógynövényekkel, mint fehérmályva gyökér, hársfa virágzat, ökörfarkkóró virág, szalmarózsa virág, kakukkfű illóolaj, és édesköménymag illóolaja.

Nem tartalmaz: glutént, tejet, laktózt, mesterséges aromákat, színezőket. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

  • OGM mentes. 
3 035 Ft

Ezerjófű immun tinktúra 50 ml

jiaogulan támogatja az immunrendszert.
réti legyezőfű segíti az immunrendszer erősítését.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Folyékony étrend-kiegészítő
Alkoholtartalom: 36 V/V %
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
Figyelmeztetés: Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető! Alkalmazása káros lehet alkoholbetegeknél. A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az IMMUN tinktúra az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholos terméke.
4 375 Ft

Ezerjófű őszi margitvirág+ kivonat 50 ml

Gyulladás - fájdalomérzet csökkentő komplex gyógynövény kivonat
Alkoholmentes kivonat
Gyógynövények: Őszi margitvirág, Ginkgo biloba, Orvosi citromfű, Levendula, Rhodiola rosea, Fehérfűzfa kéreg, Gyömbér, Menta
Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.
A Őszi Margitvirág+ kivonat az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholmentes terméke.
3 730 Ft

Ezerjófű parazita tinktúra 50 ml

A haritaki segít megszabadulni a parazitáktól.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
fekete bors parazitaellenes tulajdonságaival és mikrobaölő hatásával segíti és támogatja az immunrendszert.
haritaki erősíti a bélfalat, támogatja az emésztést és a méregtelenítő funkciókat. Segít megszabadítani az emésztőrendszert a parazitáktól.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 475 Ft

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

Ahol előnyös, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak. A mennyiségek esetében végig fontosnak tartottuk, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem. Emellett rendkívül fontos, hogy a gondosan válogatott alapanyagok mellett ne lábatlankodjék semmi, ami nem odavaló. A termékünkben ilyesminek nyomát sem találja.

 

9 660 Ft

Magas hatóanyagtartalmú kurkumin: 1 kapszula 500 mg kurkuma kivonatot (kurkumint) tartalmaz.

Támogathatja az immunrendszert normál működését.

Elősegítheti a test természetes gyulladásos reakciójának helyreállítását.

Hozzájárulhat a megfelelő anyagcseréhez.

Erősítheti és javíthatja az emésztést, támogatja az egészséges bélflórát.

Biztosíthatja az egészséges májműködést, méregtelenítést, fiatalíthatja a májsejteket.

Erős antioxidáns.

A kurkuma több, mint 5000 éve az egyik legismertebb, legszélesebb körben és leggyakrabban használt ajurvédikus fűszer, melyet az "élet fűszereként" tartanak számon. A kurkumint, kurkumából készített kivonatot magas hatóanyagtartalmának és számtalan egészségügyi előnyének köszönhetően étrend-kiegészítőként is használják.

5 550 Ft

Garuda Ayurveda Shilajit Kapszula 60 db

A Shilajit volt az ókor ?antibiotikuma?, a Himalája 2500-5000 méter magas szikláinak különleges gyógyanyaga.

A Shilajit növényi és ásványi eredetű szerves és szervetlen (kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) össze- tevők komplex keveréke.

JAVALLAT:

? támogatja az immunrendszert és a mentális funkciókat
? óvja a csontok, ízületek egészségét
? antioxidáns
? támogatja a húgyrendszer működését
? kiválóan alkalmas betegségek utáni legyengült állapotok kezelésére, időskori vitalitás fokozására

ALKALMAZÁS: Naponta 2 1-2 kapszula étkezés után vízzel, tejjel vagy gyümölcslével fogyasztva. Kúraszerű használata ajánlott.

9 310 Ft

A hét gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket és aromát nem tartalmaz, így a különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet.

Használata: Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.

Ajánlott napi mennyiség: 1 x 5ml, valamint szükség szerint max. napi 2x5ml.

Fontos!

  • Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.
  • Ajánlott napi mennyiség 1 x 5ml, valamint szükség szerint max.
  • napi 2x5ml. Figyelem, az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Fogyasztása 4 éves kor alatt nem ajánlott.
  • A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
  • Tárolás: szobahőmérsékleten.
  • Fogyasztás előtt felrázandó!

 

Varga Péterné Ilona közel 40 éve foglalkozik növényekkel. Több szakmája közül az egyik a kertészet, ami a hobbija is. Mindig sok szép virág veszi körül. 2000-ben kisebbik lányának egy betegség következtében erősen hullani kezdett a haja. Ekkor gyógynövény ismereteit felhasználva kifejlesztette az ILZSU néven ismert hajregeneráló szert. 

3 040 Ft