Immunerősítés

Nézet:
Sorrend:

Természetes eredetű natúr C-vitamin tabletta csipkebogyóval

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, csipkebogyó kivonat

 

A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért rendkívül lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle. A tabletta nyújtott hatású, ezért a C-vitamin felszívódása egyenletes. A magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer egészségéhez. Segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. Antioxidánsként támogatja a szervezetet az oxidatív stresszel szembeni védekezésben. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a porcok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, segíti az E-vitamin redukált formájának regenerálódását.

3 330 Ft

 

Természetes eredetű C-vitaminnal

 

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Támogatja az idegrendszert, a normál pszichológiai funkció fenntartását. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának fenntartásához. Fokozza a táplálékkal bevitt vas bélből való felszívódását.
Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stresszhatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl. fogamzásgátlók), lázas állapotok, járványidőszak, műtéti beavatkozások. A népi gyógyászat alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.
A tabletta ?nyújtott hatású?, hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

 

 

 

 

2 170 Ft

Az immunrendszer támogatásához 

Korszerű, kettős metalizált fólia csomagolásban a hatóanyag stabilitásának védelme érdekében.

Speciális technológiával előállított, nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet a C-vitaminnal. Magas hatóanyag tartalmú, tablettánként 1500 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását.

Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért a magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

3 525 Ft

Momordica charantia termés őrleményt, inulint, B1-, B6-, C-vitamint, krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény hatóanyagainak kombinációja és komplexitása hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához. 
A Momordica charantia (balzsamkörte) termését a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során. Az inulin mint élelmi rost hozzájárulhat az emésztőrendszer ezáltal az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A B1- és B6-vitaminok részt vesznek a szénhidrát anyagcserében, valamint hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 

A króm megfelelő bevitele a szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatása miatt ajánlott cukorbetegek számára. 


2 965 Ft

A légúti rendszer támogatásához

A csillagánizs (Illicium verum) Dél-Kínában őshonos fűszer és gyógynövény. Fűszerként és a gyógyászatban a Távol-Keleten régóta használatos.

Napjainkban elsősorban a dél-kínai Kuanghszi Csuangban termesztik, a március és május között szüretelt termés adja a világ csillagánizs készletének jelentős százalékát.

Ínyencségre vágyók különleges íze és illata miatt használhatják sütemények, kompótok, gyümölcslevesek, teák készítéséhez. Az egyik alapvető fűszere egyes abszint jellegű likőröknek.

A csillagánizs támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását (naponta 3 g mennyiségben fogyasztva).


810 Ft

Az életerő támogatója! A csüdfüvet (Astragalus membranaceus) a kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). A csüdfű kínai nevehuangqi, ami ?sárga vezért? jelent, s amely egyaránt utal a gyökér sárga színére és elismertségére. Hasznos összetevőiflavonoidok, poliszacharidok, triterpének, glükozidok, aminosavak és nyomelemek.

Hatóanyagainak köszönhetően támogatja a vitalitást és az immunrendszert. Hatékony kimerültség esetén és a menopauza idején is. 

895 Ft

D-Max kapszula 50 ?g (2000 NE) D3-vitamin kapszulánként

étrend-kiegészítő készítmény

80 db

Nettó tömeg: 26,4 g

Adagolás: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 50 ?g (2000 NE) D3-vitamint tartalmazó készítmény. A D-vitamin zsíroldékony vitamin, mely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben, azonban a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége idős korra jelentősen csökken. Figyelembe véve a Magyarországon mért napos órák számát, valamint, hogy mennyi időt töltünk a napon, sok esetben szükségessé válik étrendi bevitele minden korosztály számára. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Támogatja az egészséges csontok és a fogak megőrzését, részt vesz a kalcium és a foszfor felszívódásában és hasznosulásában, segít fenntartani a normál izomfunkciót. Hozzájárul a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban.

2 965 Ft

A D-Max Plus magas hatóanyag-tartalmú, kapszulánként 80 ?g (3200 NE ? nemzetközi egység) D3-vitamint tartalmazó készítmény.

A D-vitamin szükséges a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

2 775 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Grapefruit cseppek Echinaceával, Grapefriutmag és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Echinacea purpurea (bíbor kasvirág), grapefruitmag kivonat

 

A kivonat jótékonyan ötvözi az Echinacea és grapefruitmag hatóanyagait. Az Echinacea purpuera (bíbor kasvirág) kivonat támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. Kedvező hatást gyakorol a húgyutak egészségének megőrzésében is. A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

A normál vércukorszint és az egészséges immunrendszer érdekében

 

  • A fahéj, a gyömbér és a króm segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet.
  • A gyömbér - hasonlóan a fahéjhoz - támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer működését. A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében.

 

 

3 200 Ft

Aromazáró csomagolásban
A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.


A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer, és hasonlóan a fahéjhoz, támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.

 

 

1 460 Ft

Az immunrendszer és a légutak támogatásához, a keringési rendszer egészségéért

A fokhagyma (Allium sativum) az egyik legrégebben ismert fűszer és gyógynövény. Fő hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős szaga is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. Fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Hozzájárulhat a légúti rendszer, valamint az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin fontos antioxidáns anyag, a szabad gyökök megkötése révén segíti a sejtek védelmét. Támogatja az immunrendszert, és fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását a bélrendszerből. A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.
A két hatóanyag kombinációjának jelentőségét tovább fokozza egymásra gyakorolt kedvező hatásuk. A C-vitamin egy meglehetősen érzékeny vegyület, a fokhagymaolaj ezt az érzékenységet jótékonyan befolyásolja, a C-vitamin pedig megvédi a fokhagymaolajat az oxidációtól.

 

 

 

3 265 Ft

A fehér teát a növény legfiatalabb, még kicsit szőrös hajtásaiból készítik, melyek polifenol tartalmuknál fogva, kitűnő antioxidánsok. Megvéd a sejtkárosító szabadgyökök ellen, védi a sejteket és a szöveteket az oxidatív károsodástól. Segíthet a test védekező rendszerének az erősítésében, segít a szív egészségesen tartásában.

1 315 Ft

Napjainkra hazánkban is egyre nő a különböző gomba kivonatok népszerűsége, melyek a keleti kultúrákban hosszú hagyománynak és elismertségnek örvendenek. Közülük ez egyik legsokoldalúbban használt a pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum). Kedvező hatóanyagainak (poliszacharidok) köszönhetően támogatja az immunrendszer egészségét.

Értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a keringés egészségéhez, a koleszterin szint normál értéken tartásához, valamint a szervezet jó fizikai állapotának, természetes védekezésének fenntartásához. 

3 415 Ft

A megfelelő agyi tevékenység, a memória de végtagjaink hőmérséklete, vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.
A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek és szövetek megfelelő vér- és oxigén ellátásához, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel, a memóriával. A galagonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a vérkeringés és a vérnyomás normál állapotának fenntartásához, támogathatják a szív egészséges működését, valamint segíthetik az egészséges emésztést. A C-vitamin támogatja az immunrendszer egészséges működését, hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. A kapszula C-vitamin tartalma fedezi a napi ajánlott mennyiséget.

 

 

3 845 Ft

A megfelelő agyi tevékenység, a memória de végtagjaink hőmérséklete, vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.
A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek és szövetek megfelelő vér- és oxigén ellátásához, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel, a memóriával. A galagonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a vérkeringés és a vérnyomás normál állapotának fenntartásához, támogathatják a szív egészséges működését, valamint segíthetik az egészséges emésztést. A C-vitamin támogatja az immunrendszer egészséges működését, hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. A kapszula C-vitamin tartalma fedezi a napi ajánlott mennyiséget.

 

 

2 210 Ft

Az ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel, a szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért.

A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással (Védjegy lajstromszám: 164 258). 

 

 

2 390 Ft
 
Nézet:
Sorrend: