Arctisztítás (arcmaszk, bőrradír, arctisztítótej,-hab)

Nézet:
Sorrend:

Aromax gránátalmaolaj 20 ml

A gránátalmaolaj lassítja az öregedési folyamatokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát.

Erősíti a bőr természetes védekezőképességét, csökkenti a bőrön keresztüli vízvesztést, és védi a szabadgyökök káros hatásától.

Száraz, érzékeny bőr kezelésére is használható.

Az egyedi zsírsav összetételének köszönhetően igen értékes és keresett hatóanyag az anti-aging bőrápolásban.

Gyorsan beszívódik a bőrbe, kellemes, olvasztott csokoládéra emlékeztető illatot hagyva hátra.

4 185 Ft

Biola bio teafaolajos arctisztító gél 75 ml

Speciálisan bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják és hidratáltabbá teszik az érzékeny, zsíros-problémás bőrtípust is.

Ehhez járul hozzá a lenmag kivonata.

Természetes illóolajok keverékével diszkrét, friss illatú és  támogatja a megfelelő bőrhigiénés állapotot; továbbá segíti a bőrregenerációt.

Alkalmazása: a nedves bőrfelületre 1 cm3-t felkenünk, majd bő vízzel leöblítjük 1-2 percen belül!

2 540 Ft

Antibakteriális, javíthatja a bőrbetegségeket. Hatékonyan és gyengéden kezelheti az égett, érzékeny bőrt. Értékes természetes alapanyagokat tartalmaz, mint a Manuka méz és a Corbezzolo méz. Nagyszerű bőrpuhító, regeneráló és nyugtató hatása van.

A Manuka méz az új-zélandi teafa nektárjából készül. Régóta közismert az antibakteriális és gyógyító tulajdonságairól, javíthatja a bőrbetegségeket, mint például a pikkelysömört, dermatitiszt és az aknékat is. Hatékonyan és gyengéden kezelheti az égett, érzékeny bőrt. Értékes természetes alapanyagokat tartalmaz, mint a Manuka méz és a Corbezzolo méz, melyek selymessé és ragyogóvá tehetik az arcbőrt. A nagyszerű bőrpuhító, regeneráló és nyugtató hatásának köszönhetően a készítményt nyugodtan lehet alkalmazni a sérült, napégéses, érzékeny és irritált bőrön is.

8 825 Ft

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

2 200 Ft

Gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény. Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Gyógyító, nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság:
Az individuális arctisztításhoz a maszkot a nappalra használt ápoló készítmények hozzáadásával készíthetjük el, pl:

  • tisztátlan, zsíros bőrnél: speciál tonikkal, arcolajjal, 
  • normál és száraz bőrnél: arctonikkal, arctejjel, 
  • érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrnél: arctonikkal és rózsakrémmel gazdagíthatjuk a maszkot
11 650 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt.

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását. 
A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni ? már a tisztítással finom ápolást kap. 

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

9 800 Ft

Normál, száraz és érett bőrre

Dr. Konopka 49. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma alapvető fontosságú a bőr táplálásához és hidratálásához.

A zsályaolaj és a bio vadrózsa-kivonat segíti a bőr regenerációját, selymesebbé és rugalmasabbá teszik.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán

1 755 Ft

Normál, száraz bőrre

Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, valamint vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőrt.

A homoktövis-kivonattal együtt támogatja a bőr védekező képességét és megakadályozza kiszáradását. Simává, puhává teszi bőrt.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán
2 345 Ft

"Bioaktív tisztítás és tonizálás, mely természetes alapja az egészséges, fiatalos megjelenésnek."

Élénkítő, aromatikus illóolaj, mely természetes bioaktív hatóanyagokkal egyesítve kíméletes, mégis hatékonyan eltávolít minden szennyeződést, felfrissíti és kiegyensúlyozza az arcbőrt. Alkalmazás: vattakorong segítségével töröljük át az arcbőrt, majd használjuk a Rózsa tonikot és hidratálót.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: damaszkuszirózsa-olaj, csipkebogyó olaj, zabtej kivonat, Aloe vera, kakaóvaj, sheavaj, komló, kamilla kivonat, zöldcitromvirág kivonat, körömvirág kivonat, golgotavirág kivonat, gerániumolaj, szegfűszegolaj

3 600 Ft

Bőrkímélő,bio mályvával és bio mandulával, száraz és érzékeny bőrre.

Gyengéden eltávolítja a sminket és alaposan tisztít anékül, hogy a bőrt kiszárítaná.

A német NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum, vegán.

'100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: szilikont, paraffint, ftalátkat, aluminiumot, műanyag mikrogyöngyöt, kőolaj származékot.

GMO és laktóz mentes.


3 230 Ft

Arctonik, kímélő, bio mályvával és bio mandulával - száraz és érzékeny bőrre

Gyengéden tisztítja és tonizálja bőrt. Arctisztítás után vattakorongot átitatva töröljük át vele az arcot.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék.100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: szilikont, paraffint, ftalátokat, aluminiumsót, műanyag mikrogyöngyöt, kőolajszármazékot, parabént, szintetikus tartósítószert, illatanyagot és szinezéket.

GMO mentes.

3 230 Ft

Kímélő és gyengéd tisztítás a száraz, érzékeny bőr számára.

Este általában elegendő az Arctisztító tej használata, amely tápláló hatása által megfelelő védelmet biztosít a bőrnek éjszakára.


Sminkeltávolításra is használható.

Alternatív használat: Visszazsírozó, tenzidektől mentes tisztítótej, ezért nem szükséges lemosni, és testápolóként is használható.

9 255 Ft

Frissíti és nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt.

A rózsa antiallergén anyagokat tartalmaz, amelyeket főleg a rózsavíz (hidrolátum) őriz meg, így a tonik különösen alkalmas allergiára hajlamos bőr ápolására.

Alternatív használat: Korpás és/vagy irritált fejbőrre hajvízként.


7 070 Ft

A bársonyos állagú arcpakolás tisztítja és kiegyensúlyozza az arcbőrt, miközben visszaadja a száraz és érzékeny bőr ragyogását.

A faszén eltávolítja a szennyeződést és megnyitja a pórusokat. A bio rozmaring tanninokkal és mikroelemekkel segíti a bőr hidratálását. Az arcbőr feltöltődik tápanyagokkal, sugárzóan friss megjelenésűvé válik és érezhetően rugalmasab lesz.

A The Northern Collection a szibériai gyógynövények értékes keverékének köszönhetően kímélő tisztítást és ápolást nyújt minden bőrtípus számára.

A NATURA SIBERICA újjáéleszti az északi nyenyecek, szölkupok és hantik ősi receptjeit és sámánisztikus hagyományait, mert ezek a népek tradicionálisan felhasználták a gyógynövényeket gyógyító és szépítő elixírek készítéséhez.

3 250 Ft

Gazdag textúrájú vajunk víz hozzáadásával selymes tisztítótejjé változik, és gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja az arcbőrt. A bőr megtisztul, feszes és sugárzó lesz.

Az összetevők kifinomult keveréke, mely a szemsmink eltávolítására is alkalmas, könnyedén megszabadítja a bőrt még a makacs sminktől is. A faszén elnyeli a szennyeződést és kitisztítja a pórusokat, a bio lenolaj pedig egyszerre táplálja és lágyítja a bőrt. A szibériai cirbolyafenyőből és az altaji homoktövisből nyert bio olajok az illatos varjúhájjal együtt irigylésre méltóan lággyá és rugalmassá teszik a bőrt.

A The Northern Collection a szibériai gyógynövények értékes keverékének köszönhetően kímélő tisztítást és ápolást nyújt minden bőrtípus számára. A NATURA SIBERICA újjáéleszti az északi nyenyecek, szölkupok és hantik ősi receptjeit és sámánisztikus hagyományait, mert ezek a népek tradicionálisan felhasználták a gyógynövényeket gyógyító és szépítő elixírek készítéséhez.

4 105 Ft

Érzékeny bőrre.

Gyengéden tisztít, kiegyenlíti a bőrtónust, hihetetlenül puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz fokozza a bőr védelmi funkcióit. Nyugtató hatású és véd a környezeti hatásokkal szemben. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

Natura Siberica Virágvízalapú Nyugtató tisztító bio zselé 140mlÉrzékeny bőrre. Gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt, a makacs sminket is eltávolítja.

Rhodiola Rosea gazdag bio savakban, mangánban, rézben, cinkben, illóolajokban és flavonoidokban. Bio Rhodiola Rosea-virágvíz nyugtat és védi a bőrt a környezeti hatásoktól. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék. 
2 600 Ft

Naturissimo levendulás arctisztító tej 100 ml

Hatékony sminkeltávolító, a bőr un. hidrolipid rétegének egyensúlyát támogató arctej.

A normál és száraz, érzékeny bőr kíméletes tisztítására ajánljuk.

Alkalmazása: a megnedvesített vattára kevés arctejet pumpálunk, és ezzel áttöröljük a tisztítandó bőrfelületet, majd vízzel lemossuk.

2 525 Ft
Nézet:
Sorrend: