Rózsagyökér

Nézet:
Sorrend:

Dr Chen Anti-Stressz étrend-kiegészítő kapszula gyógynövényekkel és vitaminokkal a stresszmentes hétköznapokért!

A kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis) adaptogén gyógynövény, mely növelheti a stresszhez való alkalmazkodás képességét.

A rózsagyökér (Rhodiola rosea) segíti a stresszhez való alkalmazkodást, a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

Az indiai ginseng (Ashwagandha - Withania somnifera) hozzájárul a szervezet stressztűrő képességéhez, segíti fenntartani az energiát és a vitalitást. Támogatja a fizikai és mentális jóllétet, az érzelmi egyensúlyt.

A B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Adagolás: naponta 1-2 kapszula folyadékkal bevéve. Az ajánlott adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egsézséges életmódot. A Withania somnifera 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

3 375 Ft

A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, Ginkgo biloba, rózsagyökér

 

A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is.

A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában.

Kiszerelés: 30 darab 400 mg-s kapszula

2 775 Ft

A prosztata egészséges működésének megőrzéséhez.

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel.

A Maca a perui hegyvidékeken honos gyógynövény, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére.
A Goji piros bogyója (lícium gyümölcs) gazdag béta-karotinban és egyéb növényi flavonoidokban.
A Rózsagyökér tibeti gyógynövény, segíti a keringési rendszer normál működését, a sejtek oxigénhez és tápanyaghoz való jutását, valamint a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
A Törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A Ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

 

2 605 Ft

Az érrendszer egészségéért rózsagyökérrel és zsályával

 

  • A gránátalma gazdag flavonoid tartalmának köszönheti élénk rubinvörös színét. Kivonata nagy koncentrációban és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza az értékes polifenolokat.
  • A rózsagyökér tibeti gyógynövény, a magaslati helyeken élők rendszeresen fogyasztják, s vendégeiket is kínálják, ugyanis hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
  • A vörösgyökerű zsálya hozzájárul az érrendszer egészségének fenntartásához, és támogatja a megfelelő vérnyomás kialakulását.

Egy kapszulában található gránátalma gyümölcs kivonat megfelel 5400 mg gránátalma őrleménynek.

 

3 265 Ft

Dr.chen pre-melatonin álombogyó kapszula 30 db

A könnyű elalvásért. Triptofánt és álombogyót tartalmazó étrend-kiegészítő.

Jellemzők

  • A minőségi alvás elengedhetetlen szervezetünk alapvető működéséhez, a bennünk zajló folyamatok kiegyensúlyozásához, a testi-lelki egészség támogatásához. Ehhez járul hozzá az álombogyó, ami az elalvás megkönnyítését célozza. 
  • A triptofán (pre-melatonin) esszenciális aminosav, mely a szervezetben számos vegyület termeléséhez elengedhetetlen. Többek között szerotonint szintetizál, melyből melatonint hoz létre, mely szükséges a természetes alváshoz.
  • Az álombogyó (Withania somnifera) támogatja az elalvást, hozzájárul a szervezet stressz- kezeléséhez. A rózsagyökér támogatja az érzelmi stresszhez és a fizikai erőfeszítésekhez való alkalmazkodást, az alvási nehézségek leküzdését.
2 350 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft

Természetes védelem férfiak számára

A készítmény kifejezetten az urak számára hasznos összetevőket tartalmaz. A MACA (Lepidium meyenii) a perui őserdők csodálatos hatású növénye, amely energiával és életerővel tölti fel a szervezetet, javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok támogatják a keringési rendszer normál működését, a megfelelő véráramlást, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.

4 165 Ft

A rózsagyökér Skandináviában és Ázsiában már évszázadok óta használatos és a világ három legértékesebb növénye közt tartják számon.


Adoptogén tulajdonságú. Mintegy belülről térképezi fel a testünk működési zavarait és hatóanyagai révén csak ott és csak annyira avatkozik be, amennyire szervezetünk igényli azt. Akkor viszont rendivül hatékonyan és megbízhatóan.

A klinikai tesztek megerősítették az évszázados tapasztalatokat, mely szerint: növeli a szervezet energiáját, rendezi a vérnyomást, a koleszetrinszintet és a vércukorszintet. Segíti az asztmatikus pnaszokat. Véd a depresszió és a stressz ellen. Javítja a potenciát az általános erőnlétet, a tanuláskészséget. Lassítja az öregkori leépülést.

 

5 340 Ft
Nézet:
Sorrend: