Fogyókúrához

Nézet:
Sorrend:

Ez a "vízi zöldség" több mint 100 éltető anyagot tartalmaz: vitaminokat, ásványi sókat, fehérjéket. 

Szakemberek szerint 1 gramm spirulina por értékes anyagok tekintetében 1 kg zöldségfélének felel meg.


Tökéletes helyettesítése a fogyókúra miatt kihagyott vacsorának. 

Magas az A-, B-, C-, D-, E- és K-vitamintartalmuk. A B 12 -vitamin ritka a növényi élelmiszerekben, az algában ezt is megkapjuk. A sokféle vitaminnak köszönhetően jó a sejteket vitalizáló és immunerősítő hatása. Béta-karotin-, klorofill- és szelén tartalmuk miatt szabadgyökfogóként fontos szerepet töltenek be az érelemeszesedés késleltetésében, a szervezet ellenálló képességének megerősödésében.

A bennük lévő zsírsavak csökkentik a vér zsírszintjét, mérséklik a vérlemezkék összecsapódását, kismértékben növelik a védő koleszterint (HDL) és értágító hatásúak. Lassítják az érelmeszesedést, és csökkentik a vérnyomást.

Ha fél órával az étkezés előtt esszük, fehérjetartalmuk következtében az agy éhségközpontjába jelek érkeznek, jóllakottságérzet kerít hatalmába.

 

4 070 Ft

Étrend-kiegészítő ligetszépe olajjal, ázsiai gázló-, barna alga-, ginkgo biloba-, szúrós csodabogyó-, keserű narancs kivonattal, vitaminokkal és krómmal

A változókorban mindenki találhat magán olyan területet, amivel nem elégedett. A Klimin slim FOCUS a változókori nők kényes területeire fókuszál.

Miért a változókori Nőkre helyezzük a fókuszt?

A változókori nők különösen értik, hogy mit értünk kényes területek alatt. A hormonális változások időszakában kitettebbek lehetünk a plusz kilók feljövetelének, különösen a kényes területeinken. A zsír és szénhidrát anyagcsere lelassulhat, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A pajzsmirigy nem megfelelő működése is hozzájárulhat a nem kívánatos plusz kilók feljöveteléhez. A kilók csak szaporodnak, pedig nem feltétlenül viszünk be több kalóriát.

Sokan tapasztalhatjuk, hogy bizony vannak olyan területek testünkön, amiket jobb szeretünk eltakarni. Azt is megtanultunk az évek során, hogyan tudjuk egy-egy jól megválasztott ruhadarabbal álcázni azokat a bizonyos helyeket. Viszont mint tudjuk, hogy ez nem igazi megoldás.
A diétás étrend kiegészítőjeként a Klimin slim FOCUS? a megszokott súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere támogatáson túl a mikrocirkulációra és a perifériás keringésre helyezi a fókuszt, és a hormonális egyensúly támogatására az egészséges kötőszövet fenntartásáért.

Hogyan segít a Klimin slim FOCUS??

Klimin slim FOCUS? összetevői komplex módon támogatják a súlycsökkentést, a zsír és szénhidrát anyagcserét, a mikrocirkulációt és a perifériás keringést.

Miben más a Klimin slim FOCUS? ?

Ligetszépe olaj tartalmával ügyel a hormonális stabilitás fenntartására. Krómmal részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, barna alga tartalma támogatja a súlycsökkentést és hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. Szúrós csodabogyó tartalma pedig támogatja a vénás keringést.

7 710 Ft

Specchiasol - Gambe Slim- Szép lábak főzet - Nyiroktisztító, keringésjavító, ér erősítő, kötőszövet edző

Koncentrátum nyiroktisztító gyógynövényekkel és 1500mg kollagénnel a napi adagban.


Az összetevők hozzájárulnak a kötőszövet egészségéhez, elősegítik a láb vérkeringését, a vénás áramlást, így enyhítik a nehézláb érzést. Fokozzák a testsúly csökkenető étrend eredményességét.

 

 

7 795 Ft

Specchiasol - Lipo + Lapos has kúra - Azoknak fejlesztve, akiknek kritikus terület a has és a csípő!

Az eredmény 5 apró szabály betartásával fokozható:

  • napi folyadékbevitel 3 liter
  • naponta 5-6 étkezés, egyszeri adag nem több, mint az ökölbe szorított kézfej.
  • Rágás! Minden egyes falatot alaposan meg kell rágni, hiszen az emésztés a szájban kezdődik, így lúgosítjuk el az ételt.
  • Hetente 3*1 óra testmozgás, az egyéniségünknek a leginkább megfelelő, ez akár ütemes séta is lehet.


Törekedjünk a stressz levezetésére, mondjuk meditáció segítségével, ugyanis a negatív érzelmi állapot, biokémiai folyamatok ezreit indítja el a testben, ami savakat generál. Ezért amikor méreganyagokról beszélünk, még véletlenül se gondolja senki, hogy csak táplálék útján tudja magát mérgezni!

6 925 Ft

Swanson Gymnema Sylvestre Leaf Kapszula 100 db

A növény a „cukor rombolójaként” ismert a világban, mert az ősi időkben az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha a gymnema levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes édesség utáni vágy csökkentő.

Gymnema sylvestre hatóanyagai képesek csökkenteni az édesség utáni vágyat, ezen kívül normalizálják a vércukorszintet. Hasznos kiegészítő lehet fogyókúra, inzulin rezisztenca (I.R.) és cukorbetegség kiegészítő kezelése esetén.

    3 630 Ft

    Swanson Quercetin Kapszula 60 db

    A flavonoidok széles családjának egyik kiemelkedően értékes tagja a Quercetin, amely sok gyümölcsben és zöldségben is megtalálható.

    A Quercetin egy úgynevezett hízósejt stabilizátor, amely megakadályozhatja a hisztamin nagy mennyiségben való leadását a hízósejtek által.

    Alkalmazása elsősorban hisztamin-intolerancia esetén javasolt, ugyanakkor erős antioxidáns hatással is rendelkezik.

      17 595 Ft

      Három olyan gyógynövényt tartalmazó komplex készítmény, amelyek külön-külön fogyasztva is igen jótékonyan hatnak a szervezetre, ilyen kombinációban pedig nagyon jól erősítik egymás hatását.

      Napjaink népbetegsége az elhízás, ezáltal rengeteg olyan régi gyógynövény kerül a kutatók kísérleteinek középpontjába, melyek manapság már a feledés homályába merültek, többek közt a Gymnema Sylvestre is ezek a gyógynövények közé tartozik.


      Cukorgyilkos gyógynövényként is ismert napjainkban. Ez az elnevezés sokat elárul erről a gyógynövényről. Az édes elpusztítója, cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak egyaránt rendkívül hasznos lehet. Csökkenti az édesség utáni vágyat, valamint természetes étvágycsökkentőként is funkcionál egyaránt. Elősegíti a vér normális cukorszintjét.

      • Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő
      • Segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét
      • Elősegítheti a vér normális cukorszintjét
      • Elnyomja az édes ételek ízét, és így a vágyat is ezen ételek után
        Csökkenti a cukor metabolikus hatását azzal, hogy megakadályozza, hogy a belek emésztés alatt elnyeljék a cukormolekulákat
      • Cukorbetegség kezelésére
      • Segít a vér normál cukorszintjét beállítani
      • Szabályozza a testsúlyt
      • Irányítja és szabályozza a cukor iránti sóvárgás mértékét

      Tájékoztatás
      Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

      3 670 Ft
      Nézet:
      Sorrend: