Cink

Nézet:
Sorrend:

A C- és D3-vitaminok, valamint a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Tudta? Míg a legtöbb emlős állat képes a C-vitamin termelésére, addig a főemlősök és az ember nem képes a maga számára előállítani ezt a létfontosságú vitamint.

Egy rágótablettájának elfogyasztásával annyi C-vitaminhoz juttatjuk szervezetünket, mint 1 kg narancs elfogyasztásával.

  • A C-vitamin vízoldékony vitamin, szervezetünk nem képes tárolni, így pótlásáról naponta gondoskodni kell.
  • A C-vitamin antioxidáns, sejtvédő hatású vitamin, hiányában a kollagénképződés is zavart szenved.
  • A C-vitamin hő hatására bomlik, ezért sütés-főzés során az alapanyagok C-vitamin tartalma jelentősen csökken.
  • A C-vitamin fogyasztása javasolható a tavaszi és téli hónapokban, valamint megnövekedett fertőzésveszély esetén.
  • A gyömbér Ázsiából származó, értékes növény. Hányinger-csillaptó hatásán kívül szerepet játszhat a nátha kezelésében tradícionálisan elterjedt növény. Nátha és meghűlés elleni szerepét még vizsgálja a tudomány, de ki ne tapasztalta volna, hogy az influenzás, torokfájós estéken milyen kellemesen átmelegítő, felpezsdítő hatása lehet egy valódi gyömbérből készült teának?
  • A D-vitaminok inkább tekinthetőek hormonoknak, mint vitaminnak.
  • A D-vitamin szükséglet az őszi-téli időszakban a vitamin pótlása nélkül nem biztosítható.
  • A szervezet D-vitamin igénye fokozódik, ha Ön gyermeket vár, valamint változó korban, elhízás/túlsúly esetén, és 65 éves kor fölött.
3 445 Ft

1×1 Vitamin Family Multivitamin Cink és vas rágótabletta erdei gyümölcs 60x

 A C-, A- és D3-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A vas részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Étrend-kiegészítő rágótabletta erdei gyümölcs ízben. A készítmény 14 féle aktív összetevőt tartalmaz.

Napi 2 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 440 Ft

A készítményben lévő C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A Vas Vital filmtabletta olyan komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely vasból a felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték 100%-át tartalmazza.

  • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
  • A réz részt vesz a szervezet vasszállításában.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • A folsav, valamint a B12-vitamin támogatja a szervezet normál vörösvérsejt-képződését.
  • A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A serdülőkorú lányoknak és a termékeny korban lévő nőknek fontos odafigyelniük a megfelelő vaskiegészítésre, elsősorban erős havi vérzés miatt.

A kismamák és a szoptató anyák vasigénye köztudottan emelkedett.
Kevés húst fogyasztóknak és a vegetáriánusoknak, vegánoknak is fontos odafigyelniük, tekintve, hogy a vas hasznosulása jelentősen alacsonyabb mértékű a növényi táplálékokból, mint az állati eredetű ételekből.

  • Elégtelen vasbevitel esetén (például szigorú diéta, egyoldalú, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vegetarianizmus).
  • Megnövekedett vasszükséglet esetén, például:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • aktív korban lévő nőknek,
  • erős havi vérzés esetén.
2 580 Ft
  • a szem egészségének megőrzéséért,
  • a normál látás fenntartásáért,
  • rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl.: éjszakai autóvezetés)
  • gyakori képernyő használat mellett (pl. számítógépes munkavégzés, televízió).


Komplex készítmény 20 mg cinkkel és 20 mg luteinnel, valamint A-, B2 -, C-, E-vitaminnal és rézzel.

*Az A-vitamin, valamint a B2-vitamin (riboflavin) hozzájárul a normál látás fenntartásához.

A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

A C-vitamin, E-vitamin, valamint a réz antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

8 785 Ft

Nagymértékben segít csökkenteni a szem fáradtságát, támogatja a látószervek működését.

A Csernyika forte vitaminokkal, cinkkel tartalmazza az áfonya antociánjait, valamint a napi szükségletet vitaminokból és cinkből, amelyek a látás napi támogatásához szükségesek. Különösen a szem erős terhelése estén.

Az áfonya biológiailag aktív anyagai: antociánok, szerves savak, karotinok, pektinek, nyomelemek.

 

 

A B csoport vitaminjaival, a C-vitaminnal, a rutinnal és a cinkkel együtt elősegíthetik:

  • a szem feszültségének csillapítását,
  • látásélesség megőrzését,
  • megvédi a szemet a kifáradástól és a külső kellemetlen ingerektől,
  • a szem alkalmazkodását a sötéthez,
  • megerősíteni az erek falát, beleértve a szemfenék ereit is,
  • a vitaminhiány és a nyomelemek hiánya miatt bekövetkező funkcionális zavarok kiküszöbölését a látószerveknél.

 

A cink nélkülözhetetlen a látáshoz. Szükséges a rodopszin nevű pigment termelődéséhez és a fényjeleknek a retinán való átjutásához, aminek köszönhetően védi a szemet az erős fény az ultraibolya és más oxidációs hatású stressz okozta károsodástól. A szervezet cinkhiányos állapotával hozzák összefüggésbe a retinával kapcsolatos problémákat, a színérzékelés csökkenését is.

10 090 Ft

1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + Cink + Csipkebogyó +Acerola nyújtott felszívódású étrend-kiegészítő filmtabletta, az immunrendszer támogatásáért

 

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

 

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.


A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív
  • tresszel szembeni védelméhez,
  • a normál csontozat fenntartásához,
  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és
  • a szellemi működés fenntartásához.
4 610 Ft

 

Az egészséges bőrért


A béta-karotin a növények természetes sárgás színanyaga, szervezetünkben A-vitamin képződik belőle, mely szerepet játszik a bőr megfelelő állapotának megőrzésében is. A béta-karotin az A-vitamin igen aktív elővitaminjaként ismert karotinoid. A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A natúr E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az E-vitamin d-?-tokoferol formában jól hasznosul az emberi szervezetben.

 

 

 

 

 

3 200 Ft

A készítmény természetes E-vitamin tartalmú búzacsíra olajat, aranyköles kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj, a niacin és a B2-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szelén a cinkkel együtt hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A biotin, a niacin és a riboflavin (B2-vitamin) hozzájárulnak a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

A niacin támogatja az idegrendszer működését, hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a riboflavin és a B5-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Folyékony hatóanyag lágyzselatin kapszulában a könnyű felszívódás érdekében.

3 415 Ft

Az európai területeken leginkább ismert pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez. A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, hozzájárul a máj egészségének fenntartásához és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

3 180 Ft

Szép bőr, erős haj, ellenálló köröm


A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői. A C-vitamin hozzájárul a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. A kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék (pl. a bőrt alkotó kéntartalmú vázfehérjék) felépítésében vesznek részt. A szervezet nem képes előállítani, táplálkozás útján kell fedezni. A cink és a biotin hozzájárul a bőr, a haj és a köröm állapotának támogatásához. A B1-, és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, ami kihatással van a bőr állapotára.

 

3 265 Ft

A szelén hozzájárul a köröm és a haj normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a köröm, a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A szelén, a cink és a C-vitamin egyaránt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 525 Ft

A szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához

A cink részt vesz a szervezet normál sav-bázis egyensúlyának fenntartásában. Számos tényező, a stresszes életvitel, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a mozgásszegény életmód felboríthatja szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, fokozhatja a savas gyökök felhalmozódását.
A hozzáadott gyógynövények zöld színüket klorofill tartalmuknak köszönhetik, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a vérben az oxigént szállító hemoglobin. A máriatövis gyümölcs kivonat támogatja a máj egészséges működését, így segíti a máj megfelelő méregtelenítő munkáját.

 

3 115 Ft

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal.

 A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei

  • A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
  • A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
  • A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 

 

2 270 Ft

Dr.Chen Szerves Cink Kapszula

Fáradtság, kimerültség, koncentrációvesztés esetén a szellemi és fizikai kapacitás támogatásához

A készítményben szerves formában jelen lévő cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

A ginseng segíti a fizikai és szellemi kapacitást gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén, és elősegíti a vitalitást.

Színezékmentes termék

3 525 Ft

Az Xtra Women & Men italpor asparagust és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő a termékenység támogatásához.

Az Xtra Women & Men italporban lévő Asparagus racemosus (spárga) egyaránt támogatja a női és a férfi reproduktív funkciókat.

A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez.

Adagolás és felhasználási javaslat: naponta 1 tasakból készült ital elfogyasztása javasolt. Az italpor folyadékban elkeverve (pl. víz, gyümölcslé, tea), vagy levesekhez, joghurthoz adva is fogyasztható

2 400 Ft

Dr.herz a-vitamin 10000NE+szerves cink kapszula 60 db

A-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó komplex készítmény a szem egészségének megőrzéséhez és a bőr rugalmasságának, egészségének fenntartásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 810 Ft
 
Nézet:
Sorrend: