Étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula. A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

A 90db kapszula 230 g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19 g friss GANODERMA (pecsétviasz) gombának megfelelő kivonatot tartalmaz.

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

7 690 Ft

Szárított Ganoderma Lucidum gombából (pecsétviaszgomba) készült őrlemény. A termék 100%- os tiszta ganoderma gomba őrleményt tartalmaz.

A javasolt napi adagolás 3x1 mokkáskanál gombaőrlemény (napi 1-3g), amely natúr joghurthoz, kefirhez, adagolva, vagy forró vízzel felöntve és leszűrve teaként, őrölt kávéval elkeverve, kávéként lefőzve fogyasztható.

A pecsétviasz gomba őrleményének fogyasztásával párhuzamosan javasolt napi 500 mg C-vitamin elfogyasztása annak érdekében, hogy a gombában lévő hatóanyagok maximális mértékben kifejthessék jótékony hatásukat.

4 270 Ft

Az egyszerű fogyaszthatóság érdekében, az igényeknek megfelelően kapszula formájában is kapható a shiitake gomba.

Kereskedelmi forgalomban már több helyen kapható shiitake gombát tartalmazó kapszula is. Azonban ez a termék tiszta termékeket, amely a lehető legtöbb hatóanyagot tartalmazza. Ennek megfelelően a kapszulák csak shiitake gomba kivonatot illetve őrleményt tartalmaznak, zselatint csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben.

A 90db kapszula 530g friss shiitake gombából készül!

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.


7 260 Ft
Nézet:
Sorrend: