Kalcium

Nézet:
Sorrend:
-21%
Raktárkészlet:
1 db

Étrend-kiegészítő kalciummal, magnéziummal, cinkkel és D vitaminnal felnőtteknek és gyermekeknek

A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyagok az erős csontokhoz, fogakhoz és a szervezet sejtjeinek megfelelő funkcióihoz. Mindenkinek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknek, a menopauzában lévő nőknek, sportolóknak és az idősödő embereknek.

A folyékony kalcium, magnézium, cink formula D vitaminnal kellemes ízhatású a gyógynövény- és gyümölcskivonatok értékes összetevőinek köszönhetően.

A folyékony formula megkönnyíti és kényelmessé teszi a kalcium és a magnézium bevételét, mivel nagy hozzáértéssel kombinálták őket egy készítményben.

A D vitamin és a cink hozzáadása elősegítheti a maximális felszívódását és a hasznosulását ezeknek a nélkülözhetetlen ásványi anyagoknak.

 

 

6 300 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. A 18. században  a várandós anyáknak kellett kötelezően K-vitamint fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.

Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania?

A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, illetve a normál véralvadásban.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához-hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

A Kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, és a normál csontozat fenntartásához.

2 810 Ft

A kalcium és a magnézium szükséges a normál fogazat, csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. A cink hozzájárul a csontozat, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához és az

immunrendszer megfelelő működéséhez.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó! Fogyasztása gyermekeknek, terhes- és szoptató anyáknak nem ajánlott!

3 375 Ft
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr ínynormál állapotának fenntartásához.

Kalcium:  hozzájárul a normál izomműködéshez., szükséges a normál csontozat , fogazat fenntartásához.

Kovaföld: építőeleme a szilícium-dioxid. Az emberi szervezetben a kötőszövetek sejtjeinek keménységét, szilárdságát és rugalmasságát biztosíthatja. Ezen hatásokat figyelembe véve nagy szerepet játszik az emberi szervezetnél a haj, a köröm és a bőr állapotának javításában.

Javallat: A haj, a köröm és bőr állagának megóvására

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 810 Ft

Fogazat, csontozat, izomzat és minden sejt működéséhez szükséges.


A kalcium szükséges a normál fogazat és csontozat fenntartásához, és a normál izomműködéshez. A kalcium részt vesz a normál véralvadási és a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. Részt vesz a normál ingerület-átviletben, energiatermelő ayagcserefolyamatokban, hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.

Fokozottan javasolt a terhesség időszakában, kőképződést nem okoz.
Tejérzékenyek is szedhetik.


Kalcium tartalma 300 mg szerves formában

9 240 Ft

ESI® No Acid Nagy, 60 szemes kiszerelés - Természetes savlekötő, lúgosító. Gyomorégés, puffadás

Édegyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmú étrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel.

No Acid Laboratóriumi tesztek
Egy savellenes terméknek olyan kapacitással kell rendelkeznie, hogy a gyomor pH-ját 1,5-2-ről, 3,5 és 4 közé emelje kevesebb, mint 10 perc alatt.


Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy 2 darab DigestivAid® No Acid tabletta elegendő a gyomorégés azonnali csökkentésére, az 1,5-2-es pH-ról 4-4,5-re emelve.


Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt.

4 840 Ft

ESI® No Acid-Stop a savaknak!- Lúgosító-savlekötő szopogatós tabletta, gyomorégésre, puffadásra

Édesgyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmúétrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel

Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

2 545 Ft

Calcium3 Osteo étrend-kiegészítő filmtabletta 30x

A készítmény szerves kalciumot, D3-vitamint és K2-vitamint tartalmaz.

A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium normál felszívódásához. A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Napi 2 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 080 Ft

Innopharm Kalcium 500 mg + D3 pezsgőtabletta 20x

A kalcium hozzájárul a csontok és fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez és az emésztő enzimek normál működéséhez. A kalcium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta citrom ízben. A készítmény 500 mg kalciumot tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 275 Ft

JutaVit Calcium Forte Ca/K2/D3  az ideális összetétel az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozathoz, az egészséges izomfunkció fenntartásához valamint szerepet játszik a sejtosztódásban is.

A Kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

A  K2-vitamin  részt  vesz  a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

Adagolás: napi 2 x 1 tabletta

1 450 Ft

JutaVit Calcium Forte Ca/K2/D3  az ideális összetétel az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozathoz, az egészséges izomfunkció fenntartásához valamint szerepet játszik a sejtosztódásban is.

A Kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

A  K2-vitamin  részt  vesz  a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

Adagolás: napi 2 x 1 tabletta

2 305 Ft

A kalcium szükséges a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkciók, a normál fogazatfenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhezés szerepet játszik a sejtosztódásban.

 

1 150 Ft

Magas hatóanyag tartalommal és immár D3 vitaminnal kiegészítve!

A kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez, a magnézium segíti az
izmok és az idegrendszer optimális működését, a cink hozzájárul a haj,a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.


A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a fogazat egészségéhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

 

 

 

1 240 Ft

Magas hatóanyag tartalommal és immár D3 vitaminnal kiegészítve!

A kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez, a magnézium segíti az
izmok és az idegrendszer optimális működését, a cink hozzájárul a haj,a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.


A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a fogazat egészségéhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

 

 

 

2 735 Ft

Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerekkel, cukrokkal.

Olyan kellemes gyümölcs ízű komplex készítmény, amely A, B1, B2,B3, B12, C, D3, E vitaminok mellett folsavat, cinket, jódot, krómot, szelént tartalmaz. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez. A jód hozzájárul a gyermekek normál növekedéséhez.

Az A, B12, C, D3, vitaminok, a cink, a folsav, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

2 305 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel.

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Emelt hatóanyaggal!

A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme.

A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan? 1-es típusú marha kollagén peptidből készül.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez.

A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

 

4 460 Ft
 
Nézet:
Sorrend: