Magnézium

Nézet:
Sorrend:
-35%
Raktárkészlet:
3 db

A bázikus granulátumot hideg vagy meleg ételekbe, italokba keverve fogyasztható

  • granulátum
  • hőálló
  • íztelen

A termék laktózt tartalmaz. Cukorbetegek számára Basica Compact, vagy Basica Direkt ajánlott.

 

6 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A normál izomműködés fenntartásához.

A MagnExpress Forte étrend kiegészítő kapszula magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.
A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál izomműködéshez.
A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

A MagnExpress Forte magas magnéziumtartalmának köszönhetően hatékony megoldást kínál a magnéziumpótlásra. Már egyetlen kapszula 100%-ban képes fedezni egy felnőtt ember átlagos napi magnézium szükségletét.

1 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 795 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-21%
Raktárkészlet:
1 db

Étrend-kiegészítő kalciummal, magnéziummal, cinkkel és D vitaminnal felnőtteknek és gyermekeknek

A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyagok az erős csontokhoz, fogakhoz és a szervezet sejtjeinek megfelelő funkcióihoz. Mindenkinek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknek, a menopauzában lévő nőknek, sportolóknak és az idősödő embereknek.

A folyékony kalcium, magnézium, cink formula D vitaminnal kellemes ízhatású a gyógynövény- és gyümölcskivonatok értékes összetevőinek köszönhetően.

A folyékony formula megkönnyíti és kényelmessé teszi a kalcium és a magnézium bevételét, mivel nagy hozzáértéssel kombinálták őket egy készítményben.

A D vitamin és a cink hozzáadása elősegítheti a maximális felszívódását és a hasznosulását ezeknek a nélkülözhetetlen ásványi anyagoknak.

 

 

6 300 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!

1×1 Vitaday Magnézium + B6-vitamin filmtabletta 30x

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő filmtabletta praktikus borítékos kiszerelésben. A készítmény magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Laktózt tartalmaz.

885 Ft

Biztosítsd szervezeted számára a magnéziumot egyszerűen és gyorsan bárhol-bármikor, akár sportolás közben.

  • Alkalmazása javasolt sportolóknak vagy fokozott megterhelést végzőknek.
  • Cukormentes, őszibarack-marakuja ízben.
  • Közvetlenül a szájba öntve, folyadék nélkül bevehető.
  • Bevehető akár edzés előtt, közben vagy utána.
  • A termék bevétele gyors és egyszerű.
  • 400 mg magnéziumot tartalmaz.
  • 6 féle B-vitamin található a termékben.


A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

A magnézium és a B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

A magnézium és a B1-, B3-, B6-, B12-vitaminok hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B5-vitamin hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
A magnézium, B12-vitamin és a folsav szerepet játszanak a sejtosztódásban

  • fokozott fizikai megterhelés esetén, pl. sportolóknak
  • jelentős szellemi igénybevétel, feszült, felfokozott életmód esetén,
  • kiegyensúlyozatlan táplálkozásból adódó elégtelen magnézium- és B-vitamin-bevitel (pl. szigorú diéta, fogyókúra) esetén.
3 570 Ft

Forte filmtabletta, magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és emellett részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A magnézium továbbá szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben és a sejtosztódásban.

A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

 

4 200 Ft

Ginkgo biloba kivonatot, magnéziumot és rózsagyökér kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő a megfelelő agyműködés fenntartásához

A ginkgo levél kivonat támogatja a memóriát és a kognitív funkciók megőrzését az életkor előrehaladtával bekövetkező hanyatlás esetén is. A ginkgo levél és a rózsagyökér kivonat támogatja a normál vérkeringést, ami összefügg az agyi teljesítménnyel és reaktivitással. Hozzájárul az optimális mentális és kognitív aktivitáshoz.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 245 Ft

Panax ginseng gyökér és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Az állóképesség fenntartásához

A Panax ginseng gyökér segít a kognitív funkciók előmozdításában, segít fenntartani az állóképességet. Támogatja a normál vérkeringést, és a perifériás keringést.

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 425 Ft

Dr.chen magnézium 375mg izom és ideg kontroll 101 db

Jól hasznosuló szerves magnézium-biszglicinátot is tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta mangánnal és rézzel, adagonként 375 mg magnéziummal

  • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, és az idegrendszer normál működéséhez.
  • A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez.
  • A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához, és az idegrendszer megfelelő működéséhez.
4 345 Ft

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft

Magnézium B6-vitamin Forte tabletta, az idegrendszer és az izmok kiegyensúlyozott működéséhez - étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): magnézium, B6-vitamin

 

A készítmény 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézuim-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk.


A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.


A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.
A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

1 705 Ft

Glukozamin, kondroitin és MSM kombinációja magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal


Gondosan kifejlesztett készítmény az ízületek egészsége számára kedvező, tengeri eredetű természetes hatóanyagokkal.
Glukozamin, kondroitin-szulfát és MSM (Metil-szulfonil-metán) kombinációja kiegészítve magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal.
A csalán kivonat hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához. A magnézium szükséges a csontok normál szerkezete, illetve a megfelelő izomműködés fenntartásához. A kollagén az ízületek felépítésében is részt vevő rugalmas anyag.

 

 

3 245 Ft

Növényi kivonatokkal - Rózsagyökérrel és Valeriánával a stressztűrő képességért

Magas hatóanyagtartalmú készítmény. A rózsagyökér-kivonat adaptogén gyógynövényként hozzájárul a stresszel szembeni védekezéshez, segíti a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

A Valeriana segít megbirkózni a rohanó életvitel okozta stresszel, támogatja a mentális állapotot feszültség, stressz esetén.

A magnézium és a B6-vitamin támogatják az idegrendszer megfelelő működését, a folsav, a magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 630 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

Dr.herz ginkgo biloba forte 120 mg+szerves mg+zn kapszula 60 db

A Ginkgo Biloba egészséges vérkeringés és a kiegyensúlyozott idegrendszer gyógynövénye. Kiváló értágító, javítja az agy vérellátását és a keringési problémákat.

A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levelét eredményesen alkalmazzák a szellemi teljesítőképesség, a koncentrációképesség és a memória fokozására, a leépülési folyamatok lassítására és az idős korral összefüggő hiányos agyi vérellátás esetén. Terpenioid és flavonoid hatóanyagai egymást erősítő, szinergista módon hatnak.

A ginkgo flavonoidok elősegíthetik a megfelelő véráramlást, melynek különösen nagy jelentősége van a mikrokapillárisok, az agy és a láb vérellátásában. Hozzájárulhatnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához, védik a szöveteket az oxigénhiány káros hatásaitól (szédülés, feledékenység, hangulathullámzás). Támogathatják az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, fontos szerepet játszhatnak az agysejtek öregedésének és pusztulásának csökkentésében. Antioxidáns hatásuk révén hozzájárulhatnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 235 Ft

A kalcium és a magnézium szükséges a normál fogazat, csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. A cink hozzájárul a csontozat, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához és az

immunrendszer megfelelő működéséhez.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó! Fogyasztása gyermekeknek, terhes- és szoptató anyáknak nem ajánlott!

3 375 Ft

Dr.Herz Magnézium Supra Kapszula 60 db

Magas dózisú, jól felszívódó bioaktív készítmény kapszulánként 400 mg szerves Magnéziummal  és hozzáadott szerves cinkkel a kedvezőbb élettani hatásért.

A magnézium létfontosságú az izmok kiegyensúlyozott működéséhez, főleg a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. Ezen felül a magnézium befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcseréjét, emiatt szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében is egyaránt.

A cink hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, a bőr és haj egészséghez, a normál vércukorszint fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 245 Ft

Fontos az idegrendszer, a szív és érrendszer valamint az izmok egészségéhez.

Magnézium, B1, B6, B12 vitamin és folsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula.

A mindennapok kihívásai, a stressz, a fizikai megerőltetés, a terhelés vagy a sport, energiát, izomerőt és erős idegrendszert igényelnek. Jó közérzetünknek és teljesítőképességünknek alapvető feltétele a megfelelő vitamin és nyomelem bevitel.  A magnézium egy kulcsfontosságú ásványi anyag. Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállítani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiségű ásványi anyag bevitelére. Ezen kívül a tárolása csak korlátozott mennyiségben lehetséges. Az élelmiszerek nagyfokú feldolgozása napjainkban oda vezethet, hogy a táplálékból felvett magnézium mennyisége nem mindig megfelelő. A táplálék elkészítése során további veszteség léphet fel, de a hashajtók gyakori használata, valamint a rendszeres alkoholfogyasztás is magnéziumot von el a szervezettől. 

Magnézium- hozzájárulhat az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészségéhez, részt vesz a normál csontozat fenntartásában, szerepet játszik a sejtosztódásban.

B vitaminok - hozzájárulhatnak az idegsejtek optimális anyagcseréjéhez
A B vitaminok az enzimek fontos alkotóelemei, amelyek a sejtek, de főleg az idegsejtek anyagcseréjében létfontosságú szerepet töltenek be. A B1, B6, B12 vitamin és folsav kedvezően befolyásolhatja a vér homocisztein szintjét

B1 vitamin (Tiamin) - jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, valamint az izmok és az idegrendszer zavartalan működésében. 
B6 vitamin (Piridoxin) - elengedhetetlen az idegek és a szervezet fehérje-, szénhidrát-, és zsír anyagcseréjéhez. Szükséges a vörösvérsejt képzéséhez.

B12 vitamin (Cianokobalamin) - nélkülözhetetlen a vérképzésben, valamint központi szerepet tölt be az idegrendszer működésében. 
Folsav - egy vízoldékony, B csoporthoz tartozó vitamin. Központi szerepet tölt be a sejt-újraképződésben, fontos a fehérje anyagcsere folyamataiban, és alapvető része a növekedési és fejlődési folyamatoknak.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 245 Ft
 
Nézet:
Sorrend: