Nyírfalevél

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. Az ajánlott mennyiségben fogyasztva meggyorsíthatja a fogyás folyamatát.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják.

1 010 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
905 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-25%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 25% kedvezménnyel

A teakeverék fogyasztása javasolt a vese védelmére, a veseműködés serkentésére, valamint a vesekő újraképződésének megakadályozására.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A vérehulló fecskefű virágos hajtás kelidonin alkaloidja fájdalomcsillapító és görcsoldó hatással rendelkezik. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás és a mezei zsurló meddő hajtás szaponint tartalmaz, a szaponinok egy része a vizelettel kiválasztódva növeli a vese vérellátását, így fejti ki vizelethajtó hatását. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás flavonoidot is tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő hatású. A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot tartalmaz, gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású. A csalánlevél vérellátást fokozó anyagai révén vizelethajtó hatást fejt ki.

1 685 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 260 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A keverék a húgyutak működését segíti a vizeletkiválasztó rendszer átöblítésével. A legnagyobb mennyiségben felhasznált komponens az aranyvesszőfű. A többi összetevő is vesetisztító hatású gyógynövény.

A legnagyobb mennyiségben felhasznált aranyvesszőfű (Solidago sp.) ilyen irányú gyógyhatását a középkori füveskönyvekben is leírták. A többi összetevő régóta ismert és kipróbált, vese tisztító hatású -a medveszőlő kivételével- hazai gyógynövény. A felhasználásukkal készült gyógyszereket (kivonatok, tabletták stb.) hólyag- és vesegyulladás, vesekő esetén használják a terápiában.

Javasolt fogyasztási mennyiség: 3-5 csészével napközben.

1 010 Ft

Reuma és köszvény kezelésére szolgál. A népgyógyászat régóta alkalmazza e gyógynövényeket a betegség gyógyításában. A tapasztalatokat a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

Az alkotórészek közül a csalán levél, az orbáncfű, a nyírfa levél és a fűzfa kéreg hivatalosan bejegyzett az Európai Gyógyszerkönyvben (Ph Hg VIII.). Utóbbi növényt évszázadok óta használják a gyógyításban. Hatóanyagának megismerése után fejlesztették ki a közismert Aspirint. A nagy útifű a Francia Gyógyszerkönyvben szerepel.

 

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A fűzfa kéreg fájdalomcsillapító tulajdonságú. A csalán levél+nagy útifű+orbáncfű keverék állatkísérletben sikeresnek bizonyult mesterségesen kiváltott köszvényes tüneteknél. A népgyógyászat régóta alkalmazza ezeket a gyógynövényeket köszvény, reuma kezelésében. A hatás alapja a káros anyagcseretermékek (salakanyagok) kiürülésének támogatása, a gyulladások és a fájdalom mérséklése, immunerősítés és az ellazulás elősegítése. A népi tapasztalatok helyességét a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

895 Ft
Régi gyógynövény. Mai tudásunk szerint a nyírfalevél enyhe vizelethajtó hatása miatt a húgycső és a vese enyhébb gyulladásos állapotaiban, bakteriális fertőzés kezelésére alkalmazható, továbbá reumás fájdalmak kiegészítő kezelésére is felhasználható.
350 Ft

Termék leirás: A húgyutak átöblítésével enyhíti a gyulladásokat, csökkenti a vesehomok képződését. Alkalmazható bakteriális eredetű húgyúti fertőzések kiegészítő kezelésére. Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 40 g

Kiszerelés: 40 g/ tasak

Gyártja: Herbaria Zrt, 1135 Budapest, Csata u.27.

530 Ft

A vesék egyik fontos feladata, hogy szabályozzák a szervezet víztartalmát, elsősorban a kiválasztott vizelet mennyiségével. ?Megtisztítják? a szervezetet az anyagcsere során keletkező salakanyagoktól, ugyanakkor biztosítják, hogy a szervezet zavartalan működéséhez szükséges ásványi anyagok megfelelő mennyiségben maradjanak a szervezetben. 

5 féle gyógynövényből, a gyógynövények legértékesebb részeiből.

Koffeinmentes

1 845 Ft
Nézet:
Sorrend: