Homoktövis

Nézet:
Sorrend:

Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01

Felhasználási javaslat: felrázás után a velő ízlés szerint vagy 1:20 arányban vízzel higítva, illetve bármilyen édesítőszerrel ízlés szerint édesítve kitűnő ízű friss üdítő nyerhető. Fagylaltokra, süteményekre, pohárkrémekre öntetként kiváló kiegészítő.

Adagoláshoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk.

Allergén anyagot nem tartalmaz.

Kiszerelés: 500 ml/üveg
Származási hely: Magyarország

 

3 695 Ft

Felhasználási javaslat: 0.5 dl fogyasztását javasoljuk naponta 3 x étkezések előtt. Amennyiben az immunerősítés mellett gyulladásos egészségügyi problémával küzd, úgy javasoljuk ezen nektárunk mellé a "Sűrített homoktövislé magostól" termékünk 3 x 1 evőkanalas fogyasztását is. Ezt a termékünket a "Gyümölcslé" kategóriában találja.

Felbontás után visszazárva hűtőszekrényben 4 napig tárolható.

Allergén anyagot nem tartalmaz.

Kiszerelés: 750 ml/üveg

Származási hely: Magyarország

2 560 Ft

Oly sok szép, izgalmas nevű gyümölcsöt ismerve, szinte hihetetlen, hogy a durva nevű növény az, amely a csernobili katasztrófa óta újra lelkesítette az emberiséget. Azon kívül, hogy a nukleáris "ellenszérum" hordozója a növény bogyója, gazdagon, és ami csak rá jellemző, könnyen felvehetően tartalmazza a természet szinte minden értékes anyagát. A betegségek megelőzésében magán az emberen kívül a leghatékonyabb, míg a tumor terápiában a legígéretesebb élelmiszer a Homoktövis. A 30% gyümölcstartalmú rostos nektárunkkal biztosíthatja a napi vitaminszükségletét. Méltatlan és illetlen lenne, ha azt a könnyedséget s erőt, mit a termék ad e sorokkal hímezném, kívánom inkább, hogy élvezze, s merjen örülni, mert végre van mitől!

Ajánlott fogyasztás: Minden reggel étkezés előtt 0.5 dl.

Prémium +: Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank alapján a Bio Berta rostos nektár bio homoktövisből, almával és mézzel, az alábbiaktól mentes: Tejfehérje, Tejcukor (laktóz), Tojás, Szója, Glutén, Földimogyoró (arachis), Benzoesav és származékai, Azoszinezékek, Kéndioxid és származékai.




3 535 Ft

Próbálod meggyőzni a gyerekeket, hogy az étkezés mellett az italok terén is figyeljenek egészségükre? Netán szüleiddel vagy a pároddal vagy hasonló gondban?

Ez a gyümölcsökből és zöldségekből gondosan összeállított fenséges keverék az egész család kedvence lesz!

Az alma a benne található rostanyagoknak, C-, A- és B-vitaminoknak, folsavnak, kalciumnak, magnéziumnak és káliumnak köszönhetően finom íze mellett igazán tápláló is.

A szőlő kiváló antioxidáns, emellett káliumban, vasban, magnéziumban, rézben, cinkben, szelénben is gazdag, valamint B- és C-vitamint is tartalmaz.

A répában rengeteg karotin található, de kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat is tartalmaz.

Ami igazán különlegessé teszi ezt az italt, az a ?homok aranya?, vagyis a homoktövis. C-vitamin tartalma kiemelkedően magas, de megtalálható benne a B1, B6, E-, illetve K-vitamin is, valamint flavonoidokat, ásványi anyagokat és szerves savakat is tartalmaz.

  • Allergénmentes

 

2 460 Ft
Nézet:
Sorrend: