Borsmenta

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Borsmentaolaj bélben oldódó kapszulában, 100mg x 60 kapszula Régi segítség az emésztésnek, új a bélflórának. A pre- és probiotikumokon túl?

A borsmenta olaja támogatja a normál bélműködést, emésztést, és szerepet játszhat a vékonybélben élő baktériumok számának kordában tartásában is.

Termékünkben a borsmentaolaj a gyomornedvnek ellenálló, csak a vékonybélben oldódó kapszulában van, ami bizonyítottan fokozza a hatását, és nem utolsó sorban jelentősen csökkenti a visszaáramló mentol által okozott hűsítő mentolos érzést a gyomorban és nyelőcsőben.

 

5 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 930 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Bionit borsmenta tabletta 150 db

A borsmenta (Mentha × piperita) fűszer- és gyógynövény, az árvacsalánfélék (Lamiaceae) családján belül a Menta (Mentha) nemzetségbe tartozik. Népies neve: borsos menta, angol menta, mithen menta.

A drogot a borsmenta virágzás előtt gyűjtött, szárított lomblevelei szolgáltatják.
Használata igen egészséges, mert emésztési zavaroknál, felfúvódásnál, epegyulladásnál, menstruációs zavaroknál nagyon jó szolgálatot tesz.

Hatás: görcsoldó, nyugtató, összehúzó.

Gyomor- és bélzavarok, emésztőszervek megbetegedés esetén, görcsökben, felfúvódás, epezavarok megakadályozására, érzéstelenítő, pangáscsökkentő, fertőzés-megelőző.

Alkalmas még étvágygerjesztőnek, szélhajtónak, epeműködést serkentőként, húgyutak fertőtlenítésére, vértisztító hatása van.

2 215 Ft

A borsmenta 1-2 % illóolajat tartalmaz, ebből 50 % mentol, a fennmaradó 50 %: cseranyag, keserűanyag, nikotinsav, kávésav és klorogénsav.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!


Étvágygerjesztő, szélhajtó, epeműködést serkentő, idegnyugtató, görcsoldó, emésztőrendszer- és húgycsatorna fertőtlenítő hatású. Gyomor- és bélhurut, fejfájás, epekólika, torokbántalmak és rekedtség ellen jól alkalmazható.



1 645 Ft

A légutak ápolására, Lándzsás útifű kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő


Hagyományos recept alapján készült folyékony készítmény. A lándzsás útifű és a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonatok nyugtató hatást gyakorolnak a torokra, garatra és a hangszálakra. Támogatják a szervezet természetes védekező rendszerét.

2 455 Ft

Dr.herz cordyceps plus+c-vitamin kapszula 60 db

VEGÁN, komplex készítmény 4 értékes, magas hatóanyag tartalmú gyógynövény kivonattal (Cordyceps, rutin, borsmenta, eukaliptusz), valamint nélkülözhetetlen vitaminokkal.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Összetevők: L-aszkorbinsav (C-vitamin), kínai hernyógomba (Cordyceps) termőtest kivonat, borsmenta levél kivonat, eukaliptusz levél kivonat, D-alfa-tokoferol (E-vitamin), rutin (közönséges pagodafa kivonat), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), béta-karotin (A-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (hidroxipropil-metilcellulóz)

3 620 Ft

Ezerjófű epe tinktúra 50 ml

A borsmenta támogatja az emésztést.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
nyírfalevél, a gyermekláncfű, és a rozmaring támogatja a kiválasztást, valamint a máj- és epeürülést.
Az oregánó (szurokfű, vadmajoranna) segíti az epehólyag működését, támogatja az epetermelést és kiürülést, elősegíti a gyulladás csökkentését és a fájdalom csillapítását.
gyeremekláncfű és a mezei katáng támogatja a méregtelenítő funkciókat.
Az apróbojtorján elősegíti az epetermelést és az epekiválasztást.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 475 Ft
Nézet:
Sorrend: