Jelszó

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
405 Ft - 4 645 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Lisztek


Sorrend:

Nature Cookta Amaránt Liszt 250 g

Az aztékok egyik fő tápláléka Montezuma uralkodó idején adóként szolgált.

Az őslakosok olyan tápláléknak gondolták, melytől megkapták a szellemi és a testi erőt, s a burgonyával, babbal, kukoricával egyenértékű kincsként tartották számon.


A disznóparéjfélék családjába tartozó növény tudatos termesztése 5-6000 évvel ezelőtt kezdődött. Az aztékokon kívül a maják, az inkák és más elő-kolumbiai népek is termelték.


Az amaránt -mivel álgabona(pszeudocereália)- nem tartalmaz a gabonafélékre jellemző búzacsíra agglutinint (WGA-t), azonban nagyszerűen alkalmazható különböző kenyerekhez, lepényfélékhez, pogácsákhoz, rakott ételekhez is.


Az amaránt liszt kelt tésztáknál maximum 15-20%-ban, a panírozásnál 50-100%-ban használható fel. Kekszek, teasütemények, linzerek, édes és sós palacsinták kitűnő alapanyaga.



 

 

 

 
490 Ft
Nature Cookta Amaránt Liszt 500 g

Az aztékok egyik fő tápláléka Montezuma uralkodó idején adóként szolgált.

Az őslakosok olyan tápláléknak gondolták, melytől megkapták a szellemi és a testi erőt, s a burgonyával, babbal, kukoricával egyenértékű kincsként tartották számon.


A disznóparéjfélék családjába tartozó növény tudatos termesztése 5-6000 évvel ezelőtt kezdődött. Az aztékokon kívül a maják, az inkák és más elő-kolumbiai népek is termelték.


Az amaránt -mivel álgabona(pszeudocereália)- nem tartalmaz a gabonafélékre jellemző búzacsíra agglutinint (WGA-t), azonban nagyszerűen alkalmazható különböző kenyerekhez, lepényfélékhez, pogácsákhoz, rakott ételekhez is.


Az amaránt liszt kelt tésztáknál maximum 15-20%-ban, a panírozásnál 50-100%-ban használható fel. Kekszek, teasütemények, linzerek, édes és sós palacsinták kitűnő alapanyaga.



 

 

 

 
915 Ft
Nature Cookta Basic Útifű Maghéj Liszt 250 g

Az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe.

A sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással bír. Alkalmazásával tökéletes állagú ételeket készíthet.


Növényi eredete miatt nagy segítség a konyhában a vegetáriánusoknak, a diéták követőinek.

Fontos, hogy alkalmazása mellett megfelelő mennyiségű vizet is fogyasszunk. A kísérő folyadék grammonként 30 ml.



 
1 770 Ft
Nature Cookta Gesztenyeliszt 250 g

Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik szeretik a gesztenye ízét. Kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez ajánljuk, főként mogyoró, mandula, gesztenye, méz és csokoládé ízű ételekhez . Kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz, mint a búzaliszt. Rostban gazdag (10,58%) 


Alkalmazhatjuk sütemények készítéséhez vagy kenyérsütéshez, a gabonaliszt egy részét remekül pótolhatjuk vele.

 

 

 

 
1 430 Ft
Nature Cookta Gesztenyeliszt 500 g

Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik szeretik a gesztenye ízét. Kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez ajánljuk, főként mogyoró, mandula, gesztenye, méz és csokoládé ízű ételekhez . Kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz, mint a búzaliszt. Rostban gazdag (10,58%) 


Alkalmazhatjuk sütemények készítéséhez vagy kenyérsütéshez, a gabonaliszt egy részét remekül pótolhatjuk vele.

 

 

 

 
2 690 Ft
Nature Cookta Hajdinaliszt 400 g

A hajdina a régiek asztalán általános fogás volt, ma pedig a tudatosan táplálkozók étrendjének egyik újra felfedezett élelmiszere.

Álgabona, így a gluténérzékenyek asztalát is gazdagíthatja. A Nature Cookta Gluténmentes Hajdinaliszt tisztított, őrölt hajdinából készül.

A szürkésbarna színű őrlemény élelmi rostban gazdag, a Candida diéta remek kiegészítője. Markánsabb íze miatt felhasználásával finom, diós ízű ételek készíthetőek.

 

 
555 Ft
Nature Cookta Kendermagliszt 250 g

Gyakran előfordul, hogy ősi, rég elfeledett növények jótékony hatásait újra felfedezi az emberiség. Így történt ez a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kendermaggal is.

A kendermag fogyasztásának évszázadokra visszatekintő múltja van, hiszen egy sokoldalú és rendkívül jótékony hatású magról beszélünk.

Elsőként említendő, hogy a kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatóak. A kendermag rendszeres fogyasztásával azonban a vegetáriánus és vegán életmódot folytatók, vagy a húst csak kisebb mértékben kedvelők is – az esszenciális aminosavak terén – megfelelő beviteli forráshoz juthatnak.

A Nature Cookta Kendermagliszt nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is, melyek az egészséges érrendszer és a jó vérnyomás garantálói. Fontos tudni, hogy a telítetlen zsírsavak bevitele nem növeli a koleszterinszintet, sőt fokozza a zsíranyagcserét. A kendermag kiemelkedő Omega-3 és
Omega-6 zsírsav tartalommal rendelkezik.

A pozitív élettani hatások sorába feltétlenül megemlítendő a kendermag magas rosttartalma, mely elősegíti az emésztést, hatásos savtúltengés esetén és garantálja a jó bélműködést.
Kitűnő ásványi anyag forrás is, kálcium, magnézium és kálium tartalma miatt, ezen kívül a kendermag bővelkedik B- és E-vitaminban.

A Nature Cookta Kendermagliszt sokoldalúan felhasználható liszt. Süthetünk vele kenyereket és péksüteményeket egyaránt, – akár teljes egészében kendermagliszttel helyettesítve a búzalisztet, akár keverve más magliszttel -, vagy sűríthetjük vele főzelékeinket. Müzlikbe vagy turmixokba keverve tápláló reggelit készíthetünk belőle. Az eredmény minden esetben fehérje dús étel lesz, mely nem csak laktató, hanem rendkívül egészséges is.

 
460 Ft
Nature Cookta Kókuszliszt 250 g

Lágyan aromás, édes sütemények, ételek természetes hozzávalója.

A kókuszliszt az alapanyagok között hamar pótolhatatlan kedvencünkké válhat. Az ínycsiklandó csokis-déligyümölcsös összetevőjű dessszertek fantasztikus kiegészítője.

A Nature Cookta Kókuszliszt a reformélelmiszer kínálat fontos szereplője, beilleszthető számos diétába (például a paleolit, vegán, vegetáriánus étrendbe is). Vegyszerek nélkül kókuszhúsból készítik. Szárítás és zsírtalanítás után finomra őrlik. Így kapják a krémszínű, a búzaliszthez hasonló állagú lisztet, mely sokoldalúan felhasználható.

A Nature Cookta Kókuszliszt egy sokoldalúan felhasználható alternatíva fehérlisztre.
A muffinoknál, süteményeknél és az amerikai palacsintáknál teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet, de legtöbb esetben érdemes más lisztekkel (például gesztenyeliszttel, mandulaliszttel vagy tápiókaliszttel) keverve használni. Ha 100%-ban szeretnénk kókuszlisztet alkalmazni, adjunk egy tojással többet a receptben szereplő mennyiséghez képest, így a sütemény kevésbé morzsálódik, valamint a búzaliszthez hasonlítva rövidebb ideig kell sütni.

Finom aromája ételeinknek különleges ízt kölcsönöz. A Nature Cookta Kókuszliszt nem édesített, de a kókusz édes ízének köszönhetően az ételeink kevesebb cukrot vagy édesítőt igényelnek a receptben szereplő mennyiséghez képest.

Használhatjuk levesek, szószok, gyümölcsturmixok készítéséhez, főzelékek sűrítésére is. Nagyon jól kihangsúlyozza a vanília és a csokoládé ízét. Szórhatjuk müzlire, vagy reggelire mindössze 5 perces előkészülettel fenséges kókuszpalacsintával lephetjük meg magunkat vagy a család tagjait.

 
740 Ft
Nature Cookta Kókuszliszt 500 g

Lágyan aromás, édes sütemények, ételek természetes hozzávalója.

A kókuszliszt az alapanyagok között hamar pótolhatatlan kedvencünkké válhat. Az ínycsiklandó csokis-déligyümölcsös összetevőjű dessszertek fantasztikus kiegészítője.

A Nature Cookta Kókuszliszt a reformélelmiszer kínálat fontos szereplője, beilleszthető számos diétába (például a paleolit, vegán, vegetáriánus étrendbe is). Vegyszerek nélkül kókuszhúsból készítik. Szárítás és zsírtalanítás után finomra őrlik. Így kapják a krémszínű, a búzaliszthez hasonló állagú lisztet, mely sokoldalúan felhasználható.

A Nature Cookta Kókuszliszt egy sokoldalúan felhasználható alternatíva fehérlisztre.
A muffinoknál, süteményeknél és az amerikai palacsintáknál teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet, de legtöbb esetben érdemes más lisztekkel (például gesztenyeliszttel, mandulaliszttel vagy tápiókaliszttel) keverve használni. Ha 100%-ban szeretnénk kókuszlisztet alkalmazni, adjunk egy tojással többet a receptben szereplő mennyiséghez képest, így a sütemény kevésbé morzsálódik, valamint a búzaliszthez hasonlítva rövidebb ideig kell sütni.

Finom aromája ételeinknek különleges ízt kölcsönöz. A Nature Cookta Kókuszliszt nem édesített, de a kókusz édes ízének köszönhetően az ételeink kevesebb cukrot vagy édesítőt igényelnek a receptben szereplő mennyiséghez képest.

Használhatjuk levesek, szószok, gyümölcsturmixok készítéséhez, főzelékek sűrítésére is. Nagyon jól kihangsúlyozza a vanília és a csokoládé ízét. Szórhatjuk müzlire, vagy reggelire mindössze 5 perces előkészülettel fenséges kókuszpalacsintával lephetjük meg magunkat vagy a család tagjait.

 
1 260 Ft
Nature Cookta Konjak Liszt 100 g

Számos diétát és modern étrendet követő számára az ételek elkészítésénél hasznos segítség ez az íztelen, szagtalan konyhai különlegesség.

A Nature Cookta Konjac liszt, vagy másik nevén konjak-glükomannán az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül. 

Fontos, hogy sűrítéskor a forró étellel való érintkezés előtt hideg vízben keverjük el, majd ezt azonnal öntsük a készülő ételre. A tökéletes állagú tésztához sütésnél elég egy-egy teáskanálnyi konjac lisztet keverni bármilyen magliszthez.

Édességek, pudingok, zselék elkészítésénél nagyszerű segítség. Rendkívül takarékos megoldás is, hiszen nagyon kevés konjac liszt hozzáadásával is látványos eredményt érhetünk el.

Az élelmiszeriparban és a sütőiparban a konjac lisztet a leggyakrabban kenyerek és sütemények készítésére használják fel alapanyagként vagy csak adalékanyagként. Ezeken kívül felhasználják még pudingokhoz, zselékhez is, ételek (mártások, szószok, levesek sűrítéséhez), valamint tészták gyártásához. A süteményeknek lágyabb textúrát kölcsönöz.

 
1 400 Ft
Nature Cookta Lenmagliszt 250 g

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

 
405 Ft
Nature Cookta Lenmagliszt 500 g

A lenmag, mint az egyik legmegbízhatóbb táplálékforrás, régóta áll az emberek szolgálatában.

Manapság is világszerte használják őrlemény formájában is, mely nagyszerűen keverhető más lisztekkel.

A Nature Cookta Lenmagliszt készítése során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.

A lisztet sokféleképpen felhasználhatjuk. Mivel nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot tud felvenni, nagyszerűen sűríthetünk vele. Sütés során a megadott lisztmennyiség egy része helyett használjunk lenmaglisztet. Ha ezt tesszük, több folyadékra is szükségünk lesz, mint amennyit a receptek írnak.

Cipók, kiflik, zsemlék készítése mellett édes tekercsek sütéséhez is bátran alkalmazhatjuk. A lenmaglisztet tartalmazó péksütemények, kenyerek, kekszek hamarabb ropogósra sülnek.

A lenmagliszt fogyasztását vegetáriánusok, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe. Részben vagy egészben helyettesítse a receptekben előírt liszt mennyiségét.

 
560 Ft
Nature Cookta Mákliszt 500 g

A Nature Cookta Mákliszt a termékcsalád többi tagjához hasonlóan egy sokrétűen felhasználható lehetőség a búzaliszt és más fehérlisztek helyettesítésére.

Karakteres ízét és fogyasztásának előnyeit nem csak a paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követői élvezhetik.

Készítése során a mákból hidegen, vegyszermentesen kisajtolják az olaját, majd a fennmaradó pelletet
finomra őrlik.

Minden olyan receptben pótolhatjuk a fehér liszteket mákliszttel, mellyel a mák íze is harmonizál.

Sűríthetünk is vele, mert nagy mennyiségű folyadék és zsiradék felvételére képes. Készíthetünk belőle muffinokat, süteményeket, kásákat, fánkokat, felhasználásával finomabb ízű édességeket fogyaszthatunk. Ha citromot és nyírfacukrot adunk hozzá, akkor ízletes tölteléket kapunk. Akár kenyeret is süthetünk vele, főképp más liszttel keverve. Ha csak mákliszttel sütünk, a receptben megadott tojásmennyiséghez képest eggyel többet használjunk, hogy elkerüljük a túlzott morzsálódást!

A mákliszt nem azonos a sima őrölt mákkal!

 
690 Ft
Nature Cookta Mandulaliszt 250 g

A Nature Cookta Mandulaliszt a gabonamentes konyha hideg préseléssel, vegyszermentesen olajtalanított hozzávalója.

Az egyik legjobb tulajdonsággal bíró magliszt. Kevésbé karakteres íze miatt nagyon jól fűszerezhető: legyen szó édes vagy sós finomságokról.

Különlegessége, hogy csak olyan mandulaszemek kerültek felhasználásra, melyeket blansíroztak, azaz eltávolították a héját.

Felhasználási formáinak csak a képzelet szabhat határt. Legfőképpen olyan kenyerek, péksütemények, muffinok sütéséhez, vagy akár krémek főzéséhez ajánlott, amelyek ízvilágához illik a mandula édeskés íze.

A sütemények készítésekor nagyon könnyű, habszerű, illatos tésztát kapunk. Fehérliszt helyettesítésére 100%-ban használható. Ha csak mandulaliszttel vagy teljesen gabonamentes liszttel helyettesítjük a receptben megadott mennyiséget, akkor eggyel több tojást használjunk, mint amit a recept előír.

A mandula őrlemény ízletes alapanyaga lehet pitéknek, palacsintáknak, kekszeknek, linzereknek. Nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képességének köszönhetően sűrítésre is használhatjuk. A paleolit étrend követőinek és diétázóknak is tökéletes megoldás a konyhában.

Kiváló francia édességet is készíthetünk a mandulalisztből. A macaron olyannyira kedvelt sütemény Franciaországban, hogy az éttermek naponta 1000 darabot is eladnak belőle.

 
2 390 Ft
Nature Cookta Mandulaliszt 500 g

A Nature Cookta Mandulaliszt a gabonamentes konyha hideg préseléssel, vegyszermentesen olajtalanított hozzávalója.

Az egyik legjobb tulajdonsággal bíró magliszt. Kevésbé karakteres íze miatt nagyon jól fűszerezhető: legyen szó édes vagy sós finomságokról.

Különlegessége, hogy csak olyan mandulaszemek kerültek felhasználásra, melyeket blansíroztak, azaz eltávolították a héját.

Felhasználási formáinak csak a képzelet szabhat határt. Legfőképpen olyan kenyerek, péksütemények, muffinok sütéséhez, vagy akár krémek főzéséhez ajánlott, amelyek ízvilágához illik a mandula édeskés íze.

A sütemények készítésekor nagyon könnyű, habszerű, illatos tésztát kapunk. Fehérliszt helyettesítésére 100%-ban használható. Ha csak mandulaliszttel vagy teljesen gabonamentes liszttel helyettesítjük a receptben megadott mennyiséget, akkor eggyel több tojást használjunk, mint amit a recept előír.

A mandula őrlemény ízletes alapanyaga lehet pitéknek, palacsintáknak, kekszeknek, linzereknek. Nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képességének köszönhetően sűrítésre is használhatjuk. A paleolit étrend követőinek és diétázóknak is tökéletes megoldás a konyhában.

Kiváló francia édességet is készíthetünk a mandulalisztből. A macaron olyannyira kedvelt sütemény Franciaországban, hogy az éttermek naponta 1000 darabot is eladnak belőle.

 
4 645 Ft
Nature Cookta Szezámmagliszt 500 g

A Nature Cookta termékcsalád szezámmaglisztje hántolt szezámmagból készül.

A termékcsalád többi lisztjéhez hasonlóan olaját hidegen sajtolják. A szezámmagliszt esetében vegyszermentes préseléssel történik, a pelletét finomra őrlik. Különlegessége ennek az őrleménynek, hogy rendkívül sokféleképpen felhasználhatjuk.

Világszerte kedvenc alapanyaga a konyháknak a lágyszárú, trópusi növény magja. A termés olyan kétrekeszes kapszula, amelyben lapos, körte alakú magvak találhatók. Akárcsak az Ali baba és a negyven rabló meséjében, érésekor hirtelen kinyílik és az értékes szezám magvak szétszóródnak.

A Nature Cookta Szezámmaglisztet számos jó tulajdonsága teszi kitűnő konyhai alapanyaggá. Mivel nagy mennyiségű folyadék és zsiradék felvételére képes, sütés mellett alkalmas az ételek sűrítésére is.

Főleg lepényeket, kenyereket, muffinokat és süteményeket készíthetünk belőle, de alkalmas vajas-gyümölcsös főtt kásákhoz, valamint zöldségek és húsok panírozásához is. Enyhén kesernyés íze miatt legfőképpen a sós ételekkel harmonizál.

A szezámmagliszt fogyasztása a vegetáriánusok és vegánok körében népszerű. A liszt felhasználása finom ízt kölcsönöz ételeinknek. Nagyon jól beilleszthető a diétás programokba valamint a paleolit étrendet követők is bátran használhatják.


 
1 045 Ft
Nature Cookta Szőlőmagliszt 250 g

Kevés olyan növény van, amelynek olyan sok része felhasználható, mint a szőlőnek. Az érett gyümölcs fogyasztható nyersen, húsából kitűnő borok készülhetnek, a magjából pedig olajat és lisztet is elő tudnak állítani.

A Nature Cookta Szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, melyet vegyszermentesen nyernek ki a szőlőmagból. Első lépésként hidegen kisajtolják az olajat és csak ez után őrlik finom szemcsés lisztté. Ezzel az eljárással egy olyan természetes lisztet kapunk, mely beilleszthető paleolit vagy bármilyen modern étrendbe is.

A Nature Cookta szőlőmagliszt többféleképpen felhasználható a konyhában. Kenyereket, süteményeket, péksüteményeket készíthetünk belőle. Legfőképpen olyan ételekhez ajánlott, melyek ízvilágához illik a szőlőmag kesernyés aromája.

Ha sütéshez használjuk, a felhasználandó liszt körülbelül 3-5%-át tegyük a liszthez. Az ajánlott napi adagot (1 teáskanál) ne lépje túl!

A Nature Cookta Szőlőmagliszt a napszak bármely szakaszába beilleszthető, felhasználásával ételeink gazdagabb ízvilágúak lesznek.

 
1 050 Ft
Nature Cookta Szőlőmagliszt 500 g

Kevés olyan növény van, amelynek olyan sok része felhasználható, mint a szőlőnek. Az érett gyümölcs fogyasztható nyersen, húsából kitűnő borok készülhetnek, a magjából pedig olajat és lisztet is elő tudnak állítani.

A Nature Cookta Szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, melyet vegyszermentesen nyernek ki a szőlőmagból. Első lépésként hidegen kisajtolják az olajat és csak ez után őrlik finom szemcsés lisztté. Ezzel az eljárással egy olyan természetes lisztet kapunk, mely beilleszthető paleolit vagy bármilyen modern étrendbe is.

A Nature Cookta szőlőmagliszt többféleképpen felhasználható a konyhában. Kenyereket, süteményeket, péksüteményeket készíthetünk belőle. Legfőképpen olyan ételekhez ajánlott, melyek ízvilágához illik a szőlőmag kesernyés aromája.

Ha sütéshez használjuk, a felhasználandó liszt körülbelül 3-5%-át tegyük a liszthez. Az ajánlott napi adagot (1 teáskanál) ne lépje túl!

A Nature Cookta Szőlőmagliszt a napszak bármely szakaszába beilleszthető, felhasználásával ételeink gazdagabb ízvilágúak lesznek.

 
1 805 Ft
Nature Cookta Tökmagliszt 500 g

Mind íze, mind zöldes színe igen jellegzetes az egyik legértékesebb haszonnövény magjából nyert lisztnek.

Rengeteg ételhez, recepthez felhasználható részben vagy egészben. A vegetáriánusoknak, vegánoknak, diétázóknak is ajánlott fogyasztani, mert kiváló alternatíva fehérliszt helyett.

A Nature Cookta Tökmagliszt készítése során először megtisztítják a tökmagot a héjától, majd vegyszerek nélkül, hidegen kisajtolják belőle az olaját. A fennmaradó pelletet finomra őrlik.

A tökmagliszt sokrétűen felhasználható. Kenyerek és péksütemények sütésére egyaránt alkalmas, de készíthetünk belőle pogácsát, pestot, lepényt is. Ha péksüteményekhez kizárólag tökmaglisztet használunk a receptben szereplő tojásmennyiséghez adjunk még egy tojást, különben sikér (glutén) hiányában erősen morzsálódó finomságot kapunk.

A pisztácia is kiváltható tökmagliszttel, mandulaaroma hozzáadásával. Mivel sok folyadék és zsiradék felvételére képes, kiváló sűrítésre is.

Nagyszerű alternatíva búzaliszt helyett, diétázók körében is kedvelt alapanyag.



 
840 Ft
Nature Cookta Zabpehelyliszt 500 g

Kiváló sütemények, krémek készítésére egyaránt. Remek sűrítőanyagként használhatjuk és összetevője lehet bármely pékárunak vagy palacsintának. 

A Nature Cookta Gluténmentes Zabpehelyliszt sütéshez és főzéshez egyaránt alkalmazható. Vegánoknak, vegetáriánusoknak is ajánlott az élelmi rostban gazdag, telített zsírban szegény konyhai alapanyag.

 

 
1 165 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés