Mályva

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

A gyógynövények természetes módon támogatják a gyomor-bélrendszer egészségét.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike iránti túlérzékenység esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején. Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani! A tea alkalmazását beszélje meg orvosával!

1 845 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 475 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A szellemi teljesítmény fenntartásához, a keringési rendszer egészségéhez

 

A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (magyarul páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai antioxidáns hatásúak, elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

A ginsenggel társítva különleges teát kapunk. Hatóanyagainak köszönhetően mozgósítja a szervezet energiatartalékait, támogatja az immunrendszert, valamint jó hatással van a szellemi teljesítményre és a koncentráló képességre, segít fenntartani a megfelelő memóriát.

 

1 470 Ft

A fodrosmályva (Malva verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer.


Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.

 

 

2 670 Ft

Felszabadult könnyedség a gyógynövények kíméletességével
A pangó széklet számos probléma okozója lehet, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Napjaink rostszegény, zsíros étrendje is hozzájárul a renyhe bélműködéshez. A megfelelő ritmusú emésztés által az ember sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak érzi magát. 

 

 

1 600 Ft

A fodrosmályva (Malva Verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer. Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől.

Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.

A tea felhasználási javaslata: 1 teafiltert egy csészényi forrásban lévő vízzel leforrázunk és 8-10 percig állni hagyjuk.  Naponta legfeljebb 2 csészényi tea elfogyasztása javasolt az esti órákban, étkezés után.

A kívánt súlycsökkenés elérésekor a mennyiség mérséklése ajánlatos, mellyel továbbiakban az elért testsúly szinten tartható!

Fontos! A túlzott teafogyasztás nem eredményez nagyobb fogyást!
Gyermekek részére nem ajánlott, terhes és szoptatós anyák nem használhatják.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

1 710 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft
Nézet:
Sorrend: