Szőlőmag kivonat

Nézet:
Sorrend:

Liposzómás C-vitamin csipkebogyóval, acerolával, szőlőmaggal és lecitinnel
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, szobahőmérsékletű helyen, közvetlen fénytől védve.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény.

A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert.

A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben.

Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat ? köztük C-vitamint ? tartalmaz.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

2 775 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

Pollenszezon idejére

A kapszula hatóanyagai, a szőlőmag kivonat (OPC) és az egyedülálló gyógynövény-formula növeli a szervezet ellenálló képességét a káros behatásokkal szemben. Antioxidáns hatású anyagai (polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Semlegesítik a szervezetben jelen lévő káros szabadgyököket. Regenerálják és erősítík a sérült sejthártyát. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.


3 200 Ft

A légutak védelmére


A PreColdFlu tea a hagyományos kínai orvoslás és napjaink tudományos eredményeit ötvözve került kifejlesztésre, természetes alapanyagok felhasználásával. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) Európa-szerte ismert gyógynövény. Hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szervezet természetes védekező képességének fenntartásához, különösen a felső légúti traktusban hat támogatólag. A gyömbér (Zingiber officinale) első írásos emléke az ókori Kínából származik, ahol a tengerészek előszeretettel használták tengeribetegség leküzdésére. Hozzájárul ugyanis az émelygés enyhítéséhez utazási betegségek esetén, valamint segíti az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését.

 

 

1 385 Ft

B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A folsav szerepet játszik a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében. Kolin szükséges az agysejtek növekedéséhez. Inozitolnak szerepe van az idegek ingerület továbbításában és a zsírok szervezeten belüli szállításában.

 

 

1 585 Ft

Természetes szőlőmag és ligetszépe olajjal dúsított vitamin és ásványi anyag kombinációja intenzíven táplálja és sejtről sejtre tölti fel energiával a haj, a bőr, és a köröm szöveteit.

A B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez.

A cink segíti az egészséges bőr szerkezetének fenntartását.

 

2 545 Ft

36 féle gondosan válogatott növény kivonatát tartalmazó keserűs izű készítmény.

Ezerjófű,tárnics gyökér és orvosi pemetefű keserű ízű gyógynövények, melyek segítik az
emésztőrendszer működését és étvágyjavítók.


Benekedfű és gyömbér emésztést serkentők.

 

 

2 055 Ft

Natur Tanya® Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba. 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén laktonra standardizált tabletta

A természetes növényi kivonatok közül a Ginkgo biloba támogatja a perifériás keringést(például az alsó végtagokon), valamint segít fenntartani a megfelelő agyműködést, különösen idősebb korban1 (az agy vérellátásnak fokozásán keresztül). Közreműködik a jó látásban és hallásban, segíti a véramlást, hozzájárul az idegrendszer egyensúlyhoz, támogatja a mentális egyensúlyt. A riboflavin (B2-vitamin) antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2 és felel a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3.


STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG KIVONAT

Szőlőmag kivonatunk a szőlő apró magjaiból készül, mely gazdagon tartalmaz oligomer proantocianidokat (OPC), amelyek a természetben előforduló flavonoid összetevők.

A készítmény formulázása során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak magas hatóanyagtartalomra standardizált kivonatát használjuk. A Szerves Szőlőmag (Vitis Vinifera L.) kivonat, ami minden tablettában garantáltan (standardizált) 95% proantocianid (OPC) tartalommal bír.


STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBA KIVONAT

A Ginkgo - vagy népies nevén Páfrányfenyő - az egyik leghosszabb életű növény, 1000 évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. Egyesek szerint annak köszönheti a túlélést, hogy a Távol-Keleten szent faként tisztelik, és évszázadokon át kolostorok kertjében nőtt. Valószínűbb, hogy a környezeti hatásokkal és rovarokkal szembeni nagy ellenálló képességében rejlik a magyarázat.

SZERVES B2-VITAMIN
Antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2, valamint a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3,
a fáradtság és kifáradás csökkentéséért, az idegrendszer egészséges működéséhez a normál látás fenntartásához továbbá a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásáért

Kiknek és mikor ajánljuk a Szőlőmag és Ginkgo kivonatot?

  • diákoknak
  • idősebb korúaknak, 60 év felettieknek
  • aktív szellemi munkát végzőknek
  • rohanó, stresszes életvitel esetén
  • akik koncentrált növényi kivonatokkal szeretnék kiegészíteni az
  • étrendjüket
3 885 Ft
Nézet:
Sorrend: